- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
tabiki hoşgeldin:)Ben de katılmak istiyorum..
5 dilimin oha bölümüne katılıyorum canım ne yaptın sen öyleKızlar ne iyi 68 ikennnn haftasonu ben de yedim hele dün akşam evde yedikçe yedim
Gaz sayacının pili bitmiş ev buzzzzz gibiydi çocuklara tost makinesinde sucuklu yumurta yaptım
Bugün takılacak normale dönücez.. Ben de yatmadan önce bakın neler yedim: kendi yaptığım kekden 5 dilim falan yedim (biliyorum o ha, çüşşş) ayrıca kaşar peynirli çeyrek ekmek yedim
pişmanım alın yazım
bir öfkeye mahkum ettik her şeyi (doğal gaz sinirimi bozdu)
Rusya gazı keserse bittik biz kızlar
AMAA
Yeni Bir Hafta
Yepyeni Bir Gün
Ha Gayret Devam!
allah kabul etsin hemşerim:)mrb kızlar ben bugun gene oruçluydum okula da gitmeme rağmen rahat geçti. hala yemek yemedim yapmadım bile balık salata yapacağım eşimin gelmesini bekliyorum. yarın oruç tutmayacağım okulda nöbetçiyim çünkü.
yememek için napıyoruz o cısları eve sokmuyoruz, evde herkes diyet yapmıyor deme zaten sağlıklı değil kızlarda yemesin yapmaoff kızlar canım çok sıkkın spungle yedim akşam yemeğinide çok yemiştim zaten bu oruç bana hiç yaramadı
acı çehrede tuvalete çıkmaya çok yardımcı oluyorsporda yapmadım bugun hergun tuvalatede çıkamaz oldum 2-3gune anca.bir arkadaşım açlık otu içiyor bunun için onu araştırmaya girmiştim yorumunu gördüm şekerimroxen2303
5 dilimin oha bölümüne katılıyorum canım ne yaptın sen öyleneyse olan olmuş o kekten bi daha yapma...
yaaa o +'lar iki gün sonra patlar kızııııımmmmbenim sessiz sakin topiğim merhaba heryere yazim ki dün gece yediğim haltları yakın zamanda tekrar etmiyeyim..dün gece 1 paket ıslak kek (büyük) , 1 paket çekirdek yedim hemde kendim çıktım aldım üşenmeden sabah +100 gr gördüm beklediğimin çok altında bir artış oldu , bugün itibari ile tekrar portakal diyetine başladım zaten proteinle besleniyodum uyuyor bana bu diyet, akşam menümü sporumu suyumu yazarım şimdilik iyi gidiyorum
yok abla bugün çok iyi devam ediyorum şu beni yalnız bıraktığın portakal diyetini yapıyorumyaaa o +'lar iki gün sonra patlar kızııııımmmm.. ama bugün toparlarsan ve cısss'lara el sürmezsen bişiycik olmaz. afiyet şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?