bende spor diyet yok ablam ya ailemin yanına geldim iyice gitti ipin ucuSiz naaptınız kızlar?
Nasıl geçiyor görüşmeyeli beri
Spora devam mı?
yeniden merhaba günlüğüm , 68.7 kilo ile burdayım ve bu kilo beni rahatsız ediyor hedef 60 kilo ve yeniden başlıyorum..başarabileceğime inanıyorum @kralicem77 nerdesinnn abla
ayy hiç sorma ben batırdım bu işi ama tekrar başlıyorum:)başla çabuk bak senden sonra başladım seni geçmişim haa...... şimdiye senin 65 in altına düşmen lazımdı ....gözüm üzerinde...
ayy hiç sorma ben batırdım bu işi ama tekrar başlıyorum:)
@btlbetul gözün benim de üzerimde olabilir mi!!! Desteğine ihtiyacım varbaşla çabuk bak senden sonra başladım seni geçmişim haa...... şimdiye senin 65 in altına düşmen lazımdı ....gözüm üzerinde...
@btlbetul gözün benim de üzerimde olabilir mi!!! Desteğine ihtiyacım var
yapalım bi portakal detoksu@roxen2303 can kuş buralardayım.. ha babam de babam debelenip duruyoruz
Dün 1 saat uğraşıp ıspanaklı börek yaptım ve doyana kadar yedim, yanında bir büyük kase tarhana çorbası da içtim.
Ama ilk kez böyle bişi yaptım börekle doydum.
Pişman değilim!
:))))
Yemeyince de gitmiyo nasılsa ... şaka bee şaka yemesem 5 gün yemesem!
Ah 5 gün hiç akşam yemesem ölmem ki.. sen ne güzel portakal diyetiyle hız yaptın..
Detoxxx düşünmüyo diilim..
iyi akşamlar :)
sabah : 2 dl ekmek , 1 kk peynir , 6zeytin , sucuklu yumurta , yeşil çay
ara : sade nesccafe
öğle : yok
akşam : dışardaydım tüm gün tavuklu salata yine
ara : sade nescafe
su :2,5 lt
Betülcüm dün spora gidip 1,5 saat durmadan hareket ettim.. birazını yakmış olmalıyım
Kızlar günaydın
Cuma bildirimlerimiz olmayacak mı??
Geçen hafta yıllık izindeydim pek buralara uğramadım son 1 aydır 69 sınırına gelip 68.8 68.5 lerde yaşıyorum.