bende spor diyet yok ablam ya ailemin yanına geldim iyice gitti ipin ucuSiz naaptınız kızlar?
Nasıl geçiyor görüşmeyeli beri
Spora devam mı?
yeniden merhaba günlüğüm , 68.7 kilo ile burdayım ve bu kilo beni rahatsız ediyor hedef 60 kilo ve yeniden başlıyorum..başarabileceğime inanıyorumgoldenheart nerdesinnn abla
ayy hiç sorma ben batırdım bu işi ama tekrar başlıyorum:)başla çabuk bak senden sonra başladım seni geçmişim haa...... şimdiye senin 65 in altına düşmen lazımdı ....gözüm üzerinde...
ayy hiç sorma ben batırdım bu işi ama tekrar başlıyorum:)
başla çabuk bak senden sonra başladım seni geçmişim haa...... şimdiye senin 65 in altına düşmen lazımdı ....gözüm üzerinde...
yapalım bi portakal detoksuroxen2303 can kuş buralardayım.. ha babam de babam debelenip duruyoruz
Dün 1 saat uğraşıp ıspanaklı börek yaptım ve doyana kadar yedim, yanında bir büyük kase tarhana çorbası da içtim.
Ama ilk kez böyle bişi yaptım börekle doydum.
Pişman değilim!
:))))
Yemeyince de gitmiyo nasılsa ... şaka bee şaka yemesem 5 gün yemesem!
Ah 5 gün hiç akşam yemesem ölmem ki.. sen ne güzel portakal diyetiyle hız yaptın..
Detoxxx düşünmüyo diilim..
iyi akşamlar :)
sabah : 2 dl ekmek , 1 kk peynir , 6zeytin , sucuklu yumurta , yeşil çay
ara : sade nesccafe
öğle : yok
akşam : dışardaydım tüm gün tavuklu salata yine
ara : sade nescafe
su :2,5 lt
Betülcüm dün spora gidip 1,5 saat durmadan hareket ettim.. birazını yakmış olmalıyım
Kızlar günaydın
Cuma bildirimlerimiz olmayacak mı??
Geçen hafta yıllık izindeydim pek buralara uğramadım son 1 aydır 69 sınırına gelip 68.8 68.5 lerde yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?