Son 8 kilo..

Günaydınnn
Kızlar ben de az değilim, haftasonu pazar pazar en şahanesinden git sporunu yap, omletini ye, akşama salata balık çorba.. eee sonra en az 4 yemek kaşığı fıstık ezmesine yumuldum..

Cuma: 67,2
Pazartesi :67.9
Al sana 700 gr.

Hemen durucam ama şişmek

ben yeni yıla kadar tartılmıyorum artık ablam yoksa çok kafama takıyorum , sınav dönemine giriyorum zaten şimdi

Canım sağlık ola beri gele.. hiç sorun değil. Allah zihin açıklığı versin.
Sonuca bakarız..
İncirler olana kadar diyet yapaydık bariii
Ocakta 65 kilo olaydık bariiiii..

Canım sağlık ola beri gele.. hiç sorun değil. Allah zihin açıklığı versin.
Sonuca bakarız..
İncirler olana kadar diyet yapaydık bariii
Ocakta 65 kilo olaydık bariiiii..
aynen ablam ve diyeti düşünmedikçe kendimi daha iyi hissettim bakalım bu süreçte kilomda nasıl bi değişme olacak artımı olacak eksimi sabitmi kalıcam görücez , ama buraya gelmeye devam edicem fırsat buldukça tabi

bırakınca elden gidilmesin de..
yazmamak ya da sırf bir iki kilo fazlayız diye paylaşmamak olmaz ki..
alın benden + 1 kilo
Bu cuma kilom!

bayadır kendimide günlüğümüde ihmal ettim toparlayamadım bir türlü ve kilo aldım bu günlüğe başladığım kilodan saedece 1 kg eksiğim şuan , nasıl olacak nasıl yapıcam bilmiyorum ama devam etmem lazım bu önündeki tatili her açıdan iyi değerlendirmem lazım
kilo : 68.7

Canım yaaa siz olmayınca tadı çıkmıyoooo bu biiiir!
Hastalık
Hastalık
Hastalık bu da ikiiiiiii
6 seanstır spora gitmiyorum gidemiyorum öyle bir öksürük ve halsizliğe yakalandım ki

Yarın yeniden başlayacağım
ve 67.2 olan ben 68.9 dum bu sabah

çok geçmiş olsunn gel bir an önce

geçmiş olsun canım

roxen2303 merhaba şekerim bende bugun 68.7yim aynen bende hastayım spora çok gidemiyorum.herşeyi geri başa saracaz yapacak bişey yok bırakınca hemen alıyoz çünkü

canım yaaa aynen dediğin gibi oldu bıraktım başa sardım nerdeyse
neden neden nedennnn?

bu gün iti bariyle yeme işine son su içmeye devam
sabah bir muz yedim az önce de bir avuç fıstık

yarın da spora yazılıyorum tekrar 15 gün oldu
bi insan 15 günde bu hızda şişer mi yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…