Son 8 kilo..

yok abla bugün çok iyi devam ediyorum şu beni yalnız bıraktığın portakal diyetini yapıyorum

çok şekersin canım yaa..

kafama taşı yedim ayrıca

ya ben bunca çabaya, suya spora rağmen 69.9 dum sabah inanamıyorum moralim bozuk (regli falan da diilim üstelik)
yarın sabah tartı günümüzde kaç çıkıcam acaba? üstelik bence abartmadım da ama hadi hayırlısı.. pes etmek yok.

ablam şöyle bişe var biz sporda kas kütlemizi arttırdığımız için tartıda artı çıkabiliyoruz belli bi kilodan sonra sen görüntünü baz al inceliyosa sıkılaşıyosa sıkıntı yok.. bende bugün artıdayım çünkü bugün yarın regl olucam..
dün salonda 2 tane kızla tanıştım ne zamandır geldiğimi sordular fiziğimin çok iyi göründüğünü artık kilo vermeme gerek olmadığını söylediler şaşırdım açıkçası çünkü bana hala fiziğim çokta güzel gelmiyor

günaydınn güne biraz kötü başladım çünkü tartıda tam olarak +1 kilo gördüm bugün yarın regl olucam ondandır diye umuyorum + 1 kiloya ilave olarak kocamanından birde karnım mevcut
kilo : 66,7
salı günü 65,7 idim

Amanın YOOOO
değiştirmeyelim diycektim de, niye olmasın değişe de bilir :))))
Cumaya alıştık sadece. Ya da ben alıştım.

cumadan devam edelim o halde zaten hafta içinde arada tartılıyoruz bety21 ...neden hepimiz artıda çıktım bu hafta yahu
canım işin şakası cuma veya başka gün farketmez.benim şahsen bahanem bağarsak tembelliği 2gune 1 çıkabiliriyorum.çarşıya bi gidebilsem açlık otu alıcam.aslında spora başlayınca gene sıkılaştım bugun 3.sınıf bir öğrenci bile bana öğretmenim ne kadar zayıflamışsın sen dedi

anammm ne şirin

uzun zaman sonra kendimi ölçtüm en son eylülde yazmışım defterime ölçülerimi 9eylülde aradan 3ay geçmiş sadece 2şer cm incelme var çok az çok çalışmalıyım çok

roxen2303 nerdesin sen şekerim sesin çıkmadığına göre bişeyler karıştırıyon.
çabuk yaz bakalım yediklerini
hafta sonu çok yoğun oluyorum(
sabah : 1 dilim b.ekmeği , 1 kk peynir , salatalık , 2 zeytin
öğle : burger menü
akşam : salata , kase yoğurt , 1 kase çorba
su : 2 lt
spor yok

iyi akşamlar..
sabah : 3 dilim ekmek , 1 yumurta , 7-8 yeşil zeytin , salatalık domates
ara : 1 mandalina , yarım portakal
öğle : 1 kase yoğurt , 4 kaşık bulgur pilavı
akşam : 1 dilim ekmek , kocaman kasede salata
su : 2 lt
spor : 1 saat spor (30 dk cardio , 30 dk ağırlık antrenmanı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…