- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
yok abla bugün çok iyi devam ediyorum şu beni yalnız bıraktığın portakal diyetini yapıyorum
ablam şöyle bişe var biz sporda kas kütlemizi arttırdığımız için tartıda artı çıkabiliyoruz belli bi kilodan sonra sen görüntünü baz al inceliyosa sıkılaşıyosa sıkıntı yok.. bende bugün artıdayım çünkü bugün yarın regl olucam..çok şekersin canım yaa..
kafama taşı yedim ayrıca
ya ben bunca çabaya, suya spora rağmen 69.9 dum sabah inanamıyorum moralim bozuk (regli falan da diilim üstelik)
yarın sabah tartı günümüzde kaç çıkıcam acaba? üstelik bence abartmadım da ama hadi hayırlısı.. pes etmek yok.
tartı günümüzümü değiştirsek acaba yabende bugun 69.7 daha dün 68.3düm cuma günleri bana bişey oluyor
cumadan devam edelim o halde zaten hafta içinde arada tartılıyoruzAmanın YOOOO
değiştirmeyelim diycektim de, niye olmasın değişe de bilir :))))
Cumaya alıştık sadece. Ya da ben alıştım.
canım işin şakası cuma veya başka gün farketmez.benim şahsen bahanem bağarsak tembelliği 2gune 1 çıkabiliriyorum.çarşıya bi gidebilsem açlık otu alıcam.aslında spora başlayınca gene sıkılaştım bugun 3.sınıf bir öğrenci bile bana öğretmenim ne kadar zayıflamışsın sen dedicumadan devam edelim o halde zaten hafta içinde arada tartılıyoruzbety21 ...neden hepimiz artıda çıktım bu hafta yahu
anammm ne şirincanım işin şakası cuma veya başka gün farketmez.benim şahsen bahanem bağarsak tembelliği 2gune 1 çıkabiliriyorum.çarşıya bi gidebilsem açlık otu alıcam.aslında spora başlayınca gene sıkılaştım bugun 3.sınıf bir öğrenci bile bana öğretmenim ne kadar zayıflamışsın sen dedi
hafta sonu çok yoğun oluyorumroxen2303 nerdesin sen şekerim sesin çıkmadığına göre bişeyler karıştırıyon .
çabuk yaz bakalım yediklerini
tebrikler.. canımm, cumaya da bu şekli bozmuyoruz.. eksilmeye devamAn itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?