- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
aynen muz dahil değil ama akşam 1 tane yicem çünkü çok açım[QUOzmuTE="SevdaSozleri, post: 46316634, member: 698000"]meyve de hiç doyurmaz ki hani muz filan yesen bi derece tok tutuyo da muz bazen dahil olmuyo böyle diyetlere sen de var mı bilmiyorum, yeşil elma ya arkasından koca bardak su iç biraz tutuyo şişiriyo :)
ye canım ya ben detoks ay sonu yapıcam 2,3 günlük her ay sonu detoks yapıcam bakalım bu sabah tartıldım geçen hafta pazar 78,5tu bugün 77 geldim bakalım devam ediyoruz :) temmuz ortalarına doğru bi 68,69 olmam lazım[/QUOTE]aynen muz dahil değil ama akşam 1 tane yicem çünkü çok açım
kaça kadar düşmüştün sen yazın? birde hangi detoksları yapacaksın[/QUOTE]ye canım ya ben detoks ay sonu yapıcam 2,3 günlük her ay sonu detoks yapıcam bakalım bu sabah tartıldım geçen hafta pazar 78,5tu bugün 77 geldim bakalım devam ediyoruz :) temmuz ortalarına doğru bi 68,69 olmam lazım
afiyet olsun canım öğünlerin güzel ama öğlende bişeyler atıştırsan daha iyi olur benimde menü yokki gün boyu aymenümü paylaşayım sabah: 1 d çavdar ekmeği, domates peynir 6 zeytin çay
akşam: bol salata az peynirli yağsız, bir kase yoğurt
öğlen yine yemedim iki gündür bak bakalım durabiliyor musun diyorum duruyorum arada bir sütlü kahve içtim o bayağı tok tutuyo ama 3,4 öğün yapıcam gene yani bu da zararlı olmasın sonra, yarın okuldayım bilmiyorum ne yicem bakalım ay burda da kendi kendime konuşuyomuşum gibiaysu falan da gelse keşke
canımm hoşgeldin 20 günde çok güzel kilo vermişsin çok sevindim sen zaten istedikten sonra yapıyosun bu işi. ne oldu paylaşabileceğin bişeyse?? istersen sende gel buraya hergün yazalım yine neler yapıyoruz kaç kilo verdikKızlar kaldığınız yerden devam ediyorsunuz çok sevindim ben ailevi problemlerden dolayı salmıştım 20 gündür bende diyetteyim 80.3 kilodan 74.6 indim
hoşgeldinnnnn.. çok özledik seni hadi gel bizle tekrar destek olalım birbirimize çok güzel vermişssinKızlar kaldığınız yerden devam ediyorsunuz çok sevindim ben ailevi problemlerden dolayı salmıştım 20 gündür bende diyetteyim 80.3 kilodan 74.6 indim
ay yarın sonucu ben de merak ediyorum :)bugün detoksun son günüydü gün boyu yumurta yedimyarın bakalım sonuç nasıl olacak
Detoksun ne roksim??buraya yazmayalı baya bir süre olmuş tabi bu süreçte verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım ve 72.5 oldum.Bir süredir tekrar dikkat etmeye başladım ve 69.4 kilo ile 5 günlük bir detoksa başladım ( bugün). İlk günü kaçamaksız bir şekilde atlattım 5 günlük süreçte tartılmicam amacım kilo direncimi kırmak ve bu detoks sonrasında normal sağlılı beslenmeme geri dönmek..tekrar başladığımdan beri günlük 30 dk egzersiz yapıyorum..her fırsatta buraya yazmaya devam edicem
kimler burdabety21 @kralicem77 S SevdaSozleri aysu27 Daydream-
abla yarın sabah tartılıcam bakalım hiç tartılmadım süreç boyunca ama regl oldum onun bi ödemi vardır vücutta ama yinede eksi çıkmayı umuyorumMesajlarından anladiiim 5 te 5 yapmissin..ne kadar gitti..roxen2303
çok güzel gidiyorsun vallahi beslenme süpermenümü yazıyorum sabah: bir yumurtadan yapılmış omlet, domates peynir 1 d. çavdar ek.
ara öğün de bir bardak süt ( kahveli)
öğlen yine yiyemedim ama okula gittim fırsat bulamadım
ara öğün: 1 muz dilimledim üstüne hindistan cevizi ve tarçınn serptim
akşam: 2,3 kaşık menemen, 2,3 kaşık yoğurt, biraz az yağlı fırın patates, kızartma olmadığı için yedim biraz
bol su bi de türk kahvesi içtim
ya diyet iyi güzel de spor yapamıyorum
spor da olsa içim çok rahat olucak da işte..çok güzel gidiyorsun vallahi beslenme süper
hiç mi zamanın yok bişeyler yapmak içinspor da olsa içim çok rahat olucak da işte..
ya zamanım var aslında hani leslie falan yapabilirim ama işte yarın yaparım bugün böyle geçsin diye diye kalkamıyorum yerimden neyse yarın yürüyüşe çıkayım barihiç mi zamanın yok bişeyler yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?