Son 8 kilo..

buraya yazmayalı baya bir süre olmuş tabi bu süreçte verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım ve 72.5 oldum.Bir süredir tekrar dikkat etmeye başladım ve 69.4 kilo ile 5 günlük bir detoksa başladım ( bugün). İlk günü kaçamaksız bir şekilde atlattım 5 günlük süreçte tartılmicam amacım kilo direncimi kırmak ve bu detoks sonrasında normal sağlılı beslenmeme geri dönmek..tekrar başladığımdan beri günlük 30 dk egzersiz yapıyorum..her fırsatta buraya yazmaya devam edicem
kimler burda bety21 goldenheart S SevdaSozleri aysu27 Daydream-

ben varım, ben de 74ken diyeti bıraktım tekrar 80e kadar çıktım pazar günü 78.5la tekrar başladım 5 gündür gayet güzel gidiyor yarından itibaren menü bildirimlerini girmeye başlarım inşallah bu son başlayışım olur

inşallah canım, ben gündüzleri giremesem bile akşam kesin yazarım derslerim oluyo gündüz pek gelemeyebilirim yarın.. ben kilo bildirimini detoks sonrası yapıcam istersen sende o zaman yaz yada 1 gün belirleyelim

canım ay başı pazar olduğu için bu hafta pazar tartılıcam normal pzt tartılıyorum, ben de akşam girerim benim de okul var çünkü

bugün sabah: dometes peynir 5 adet zeytin sivribiber 1 dilim çavdar e. çay
öğlen: bol salata tavuklu
ara ögün: küçük yeşil elma
akşam: fasulye yemeği,bi kase yoğurt
gün içerisinde bol su ve bir fincan türk kahvesi içtim
demin de biraz yeşil erik yedim
spor bugun kol lastiğiyle kol çalıştım malesef diğer yerlerimi çalıştıramıyorum çünkü geçen gün mekik çektim yeni başladığım için çok fena oldu karnım gülemiyorum bile, bugün böyle geçti yarın tartı günü bakalım uff amma yazdım

bugün sabah: 1 haşlanmış yumurta domates peynir 5 zeytin 1 d çavdar e.
akşam: fasulye bir kase yoğurt
öğlen yemedim arada bir sütlü kahve içtim tok tuttu bugün böyle geçti

bugün detoksta 3. gün yani et günü sabah öğle akşam ızgara köfte yedim sabah çok zor oldu
bide limonata içtim bugün ama bayacada yürüdüm o yüzden onu dert etmiyorum bugünlük böyle benim yarın meyve günüm bakalım nasıl geçecek

Günaydın iyi ki döndün roxen2303 cim yaaa... ben de bu süreçte hem sporu bıraktım (Ankara'daki Merasim Sokak'ta patlayan bombadan sonra çocukları evde yalnız bırakma fikri itici geldi) hem de baya baya yedim. Durum özetimiz aynı.

Tartılmadım ben de 5 gün tartılmayacağım Cuma sabahı tartılırım. Ne yapsak ben de detoxs düşündüm. Ama ne yapacağımı bilemiyorum. Gündüz sağlıklı beslenip akşam yememe detoksu diye düşündüm

hoşgeldin :)

gün boyunca aynı şeyi yemek sıkıcı olmuyor mu ya

hoşgeldin yahu hepimiz dağılmışız..en güzel detokslardan birini düşünmüşsün bende 5 günlük olan detoksu yapıyorum (patates+sebze+et+meyve+yumurta) şimdi 4. gün meyvedeyim ama regl oldum tartıya çok bişey yansıcağını düşünmüyorum bakalım ne sonuç alıcam ama artık diyete devam .. sporu bendeçok yapamıyorum o yüzden yemekten biraz daha kısarım diyen düşündüm bakalım 2 gün sonra tartılıcam

sıkıcıdan ziyade canım istemiyo ve meyve gününde doymuyorum kesinlikle bugün çok zor geçiyo
meyve de hiç doyurmaz ki hani muz filan yesen bi derece tok tutuyo da muz bazen dahil olmuyo böyle diyetlere sen de var mı bilmiyorum, yeşil elma ya arkasından koca bardak su iç biraz tutuyo şişiriyo :)

[QUOzmuTE="SevdaSozleri, post: 46316634, member: 698000"]meyve de hiç doyurmaz ki hani muz filan yesen bi derece tok tutuyo da muz bazen dahil olmuyo böyle diyetlere sen de var mı bilmiyorum, yeşil elma ya arkasından koca bardak su iç biraz tutuyo şişiriyo :)[/QUOTE]
aynen muz dahil değil ama akşam 1 tane yicem çünkü çok açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…