Son 8 kilo..

canım hemen hemen aynıyız.84 den 67 ye düştüm.suan 72 yım.8 kilo daha vermek istiyorum.ama motivasyok sıfır
hemen hemeni kalmamış tam aynıyız, benimde pek yok motivasyonum ama burda kazanmaya çaışıyorum , bugün önceki günlere göre daha iyi bir menü oldu birazdan akşam yemeğimi yedikten sonra onuda yazarım.. istersen buraya yazabilirsin sende ama sanki senin günlüğün vardı ben öyle hatırlıyorum

sabah : 1 yumurta ile sucuklu yumurta , 1 dilim peynir , 5 zeytin , biber salatalık , 1 dilim ekmek , yeşil çay
ara : sade nescafe
öğlen: tuzlu çubuk kraker (yarım paket - dışardaydım) , çay
akşam : tavuk sote , 2 dilim ekmek

kızlar utancımdan yazamıyorum benim motivasyon bianda sıfır oldu 3 gündür diyet yapamıyorum bir yardım edin bi el atın bana
canım burayada pek fazla yazan olmuyor düzenli olarak farkındaysan kendin için yapmalısın bunu başta düğün felan bahane kendini hangi kiloda hangi görüntüde daha rahat hissedeceksin ona karar ver seni fit görünmekmi mutlu edecek yoksa yemek yemek mi ilerde belkide kilolarımız yüzünden sağlık sorunu yaşıcaz allah korusun yani kısacası sana göre bu işin artılarını eksilerini düşün hatta yaz ağır basan neyse ona göre yoluna devam et

Kızlar bu akşamdan itibaren akşam yememeye karar verdim. Buradan beni kontrol edebileceksiniz. Her akşam girip yazacağım size ne yemediğimi

roxen2303 roksim p.tesi kilomu yazamadım cumadan beri giremedim...cuma 78.5 dim...bugün yumurta ve yoğurt yedim akşamda salata yiyeyim diyorum ama belli olmaz..belki yarın 5 te 5 e başlarım...

yok canım benım günlüğüm yok.ben cumadan beri hurma yoğurt dıyetini yapıyorum. haftallık bir diyet ama bugun dayanamadım fire verdım.oglen çok halsız duştum.yemek yaş pasta falan yedim.
65 kiloya ınmek istiyorum.nasiıpse 2. hamileliği düşünüyorum.o yüzden biraz zayıflamam gerekiyor.tam 8 kilo vermek istiyorum

allah gönlüne göre verir inşallah burda bizimle menü paylaşımı kilo bildirimi yap sende ilk sayfaya ekliyim ne dersin? bende 8 kilo vermek istiyorum başlıktanda belli oluyordur

benim ablam yaptı bunu abla et gününde iskender felan yemiş:)) 61,4 ten 59.8 e indi benim sonucu yazmıştım zaten buraya işe yarıyo yani ama pattis günü beni çok zorluyo
Ben bu diyeti 2023 te yapip 3 kilo vermistim..hic kacamaksiz..patates beni de zorluyo.sevmiyorum haslsnmisini..yarin baslayayim bakayim..

öyle mi diyosun abla valla bilmiyorum mezuniyetim yaklaştı elbiseler güzel durmayacak
Hic yemezsen ertesi gun daha cok acıkırsın..bence ye..bide vicdan corbasini denesene..

Ben bu diyeti 2023 te yapip 3 kilo vermistim..hic kacamaksiz..patates beni de zorluyo.sevmiyorum haslsnmisini..yarin baslayayim bakayim..

Hic yemezsen ertesi gun daha cok acıkırsın..bence ye..bide vicdan corbasini denesene..
yedim abla benim için çok zor zaten yemeden durmak, çorbaya bakayım bi içebileceğim birşeyse onu denerim sen yapıyodun onu nasıl sonuç aldın

sabah : 1 dilim peynir , 200 ml süt bal muz, türk kahvesi
ara : 1 sade kahve
ara : 20 tane kadar yeşil erik:)
akşam: 1dlim ekmek , 10 parça kuşbaşı büyüklüğünde tavuk , 2 tatlı kaşığı haydari
bugün böyle bir gün

yedim abla benim için çok zor zaten yemeden durmak, çorbaya bakayım bi içebileceğim birşeyse onu denerim sen yapıyodun onu nasıl sonuç aldın
Ben o corbanin 2 gunluk diyetini yapmıyorum..yapip dolaba atiyorum 1 ogunumu onunla yapiyorum..mesela bu aksam onu ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…