hemen hemeni kalmamış tam aynıyız, benimde pek yok motivasyonum ama burda kazanmaya çaışıyorum , bugün önceki günlere göre daha iyi bir menü oldu birazdan akşam yemeğimi yedikten sonra onuda yazarım.. istersen buraya yazabilirsin sende ama sanki senin günlüğün vardı ben öyle hatırlıyorumcanım hemen hemen aynıyız.84 den 67 ye düştüm.suan 72 yım.8 kilo daha vermek istiyorum.ama motivasyok sıfır
canım burayada pek fazla yazan olmuyor düzenli olarak farkındaysan kendin için yapmalısın bunu başta düğün felan bahane kendini hangi kiloda hangi görüntüde daha rahat hissedeceksin ona karar ver seni fit görünmekmi mutlu edecek yoksa yemek yemek mi ilerde belkide kilolarımız yüzünden sağlık sorunu yaşıcaz allah korusun yani kısacası sana göre bu işin artılarını eksilerini düşün hatta yaz ağır basan neyse ona göre yoluna devam etkızlar utancımdan yazamıyorum benim motivasyon bianda sıfır oldu 3 gündür diyet yapamıyorum bir yardım edin bi el atın bana
hemen hemeni kalmamış tam aynıyız, benimde pek yok motivasyonum ama burda kazanmaya çaışıyorum , bugün önceki günlere göre daha iyi bir menü oldu birazdan akşam yemeğimi yedikten sonra onuda yazarım.. istersen buraya yazabilirsin sende ama sanki senin günlüğün vardı ben öyle hatırlıyorum
şu benim yaptığımmı abla 5te 5 dediğinroxen2303 roksim p.tesi kilomu yazamadım cumadan beri giremedim...cuma 78.5 dim...bugün yumurta ve yoğurt yedim akşamda salata yiyeyim diyorum ama belli olmaz..belki yarın 5 te 5 e başlarım...
abla vallahi bende düşünüyorum akşam yemesem mi bir süre diye o kadar açlıktanda ölmeyiz zaharKızlar bu akşamdan itibaren akşam yememeye karar verdim. Buradan beni kontrol edebileceksiniz. Her akşam girip yazacağım size ne yemediğimi
allah gönlüne göre verir inşallah burda bizimle menü paylaşımı kilo bildirimi yap sende ilk sayfaya ekliyim ne dersin? bende 8 kilo vermek istiyorum başlıktanda belli oluyorduryok canım benım günlüğüm yok.ben cumadan beri hurma yoğurt dıyetini yapıyorum. haftallık bir diyet ama bugun dayanamadım fire verdım.oglen çok halsız duştum.yemek yaş pasta falan yedim.
65 kiloya ınmek istiyorum.nasiıpse 2. hamileliği düşünüyorum.o yüzden biraz zayıflamam gerekiyor.tam 8 kilo vermek istiyorum
Evet roksim yapabilirsem ..cuma oğlanın pikniği var o yüzden tereddütteyim..şu benim yaptığımmı abla 5te 5 dediğin
Hiç yememek olmaz roksim engeç 6 da salata yada yoğurt yada bi kase çorba yemeye çalış..abla vallahi bende düşünüyorum akşam yemesem mi bir süre diye o kadar açlıktanda ölmeyiz zahar
benim ablam yaptı bunu abla et gününde iskender felan yemiş:)) 61,4 ten 59.8 e indi benim sonucu yazmıştım zaten buraya işe yarıyo yani ama pattis günü beni çok zorluyoEvet roksim yapabilirsem ..cuma oğlanın pikniği var o yüzden tereddütteyim..
öyle mi diyosun abla valla bilmiyorum mezuniyetim yaklaştı elbiseler güzel durmayacakHiç yememek olmaz roksim engeç 6 da salata yada yoğurt yada bi kase çorba yemeye çalış..
Ben bu diyeti 2023 te yapip 3 kilo vermistim..hic kacamaksiz..patates beni de zorluyo.sevmiyorum haslsnmisini..yarin baslayayim bakayim..benim ablam yaptı bunu abla et gününde iskender felan yemiş:)) 61,4 ten 59.8 e indi benim sonucu yazmıştım zaten buraya işe yarıyo yani ama pattis günü beni çok zorluyo
Hic yemezsen ertesi gun daha cok acıkırsın..bence ye..bide vicdan corbasini denesene..öyle mi diyosun abla valla bilmiyorum mezuniyetim yaklaştı elbiseler güzel durmayacak
yedim abla benim için çok zor zaten yemeden durmak, çorbaya bakayım bi içebileceğim birşeyse onu denerim sen yapıyodun onu nasıl sonuç aldınBen bu diyeti 2023 te yapip 3 kilo vermistim..hic kacamaksiz..patates beni de zorluyo.sevmiyorum haslsnmisini..yarin baslayayim bakayim..
Hic yemezsen ertesi gun daha cok acıkırsın..bence ye..bide vicdan corbasini denesene..
Ben o corbanin 2 gunluk diyetini yapmıyorum..yapip dolaba atiyorum 1 ogunumu onunla yapiyorum..mesela bu aksam onu ictim.yedim abla benim için çok zor zaten yemeden durmak, çorbaya bakayım bi içebileceğim birşeyse onu denerim sen yapıyodun onu nasıl sonuç aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?