canım ben artık esnek oldum diyet konusunda bence öğle yediğin hamburgeri eritmişsindir akşamda bişey yemememişsin
abla ben bi yediğimde 2 kilo farkediyor nerdeyse ya o gün akşam çiğ köfte yedim ertesi gün 70 i gördüm yine şuan 69 tekar anlamadım bu nasıl bir bünyeDün sabah bir avuç ceviz, domates salatalık zeytin 2 kk peynir
Öğlen salata, 4 kaşık çorba, 3 kaşık pilav, iki köfte
Akşam bir ev pidesi (kıymalı peynirli) + ayran
roxennn sana hayranım.. ben de çok çok az yemeliyim.. akşam AÇLIĞININ önüne NASIL geçicem.. biLİYORUM uygulamıyorum!
azim lazım
hırs lazım
67 68 den 71 e çıkabildim kendimi tebirk ederim
abla ben bi yediğimde 2 kilo farkediyor nerdeyse ya o gün akşam çiğ köfte yedim ertesi gün 70 i gördüm yine şuan 69 tekar anlamadım bu nasıl bir bünye
aynen abla şu verdiklerimi geri almasam şimdi 40 kilo felandım herhaldetek diyebileceğim
bir yıl istikrarlı diyet lazım bize..
biz olduk iner misin çıkar mısın diyeti.. bi iniş bi çıkış..
canım babam kalp krizi geçirdi kpss sınavına girdim üniversitede finallerim var hiç birşeye yetişemiyorum ve çok mutsuzumroxen2303 canım nerelerdesin sen ihmal etmezsin burayi
roxenn çok geçmiş olsun canım iyi mi babancanım babam kalp krizi geçirdi kpss sınavına girdim üniversitede finallerim var hiç birşeye yetişemiyorum ve çok mutsuzum
sağol canım şuan daha iyi eve çıkardılar 5 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 1 ay istirahat verdi doktorroxenn çok geçmiş olsun canım iyi mi baban
aman aman çok geçmiş olsun ya okulun bitti mi memlekete mi döndünsağol canım şuan daha iyi eve çıkardılar 5 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 1 ay istirahat verdi doktor
Oy canım benim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Kendini toplamaya çalış biran önce herşey yoluna girer inşallahcanım babam kalp krizi geçirdi kpss sınavına girdim üniversitede finallerim var hiç birşeye yetişemiyorum ve çok mutsuzum
Valla canım seni bilmiyorum ama ben öyle yapa yapa 7 kilo almışım bundan sonra ilk hedefim eylüle kadar diyet ne kadar verebilirsen artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?