Son 8 kilo..

mrb kızlar ihmal ettim sizleri 3gündür çok yoğumdum.
diyete gelince çok bozdum sayılmaz yerimde sayıyorum bugun gene 72.6 geldim
menü:sabah küçük tost
ara olarak 2küçük börek
ara neskafe
ögle kuşbaşı ızgara 3dilim küçük pide salata ayran
ara türk kahvesi
akşam 1küçük kase çorba 4ymk kaşığı mercimekli pilav 10 tane falanda kızartma

off ilk sayfaya baktım 4ay önce 67 mişim şimdi planlarıma göre 58 olmalıydım ama 72yim

şekerim düzeltme yapabiliyorsan dünkü tarihe ekleyebilirmisin beni 72.6 olarak
dün akşam kızımın yıl sonu gösterisi vardı yazamadım roxen2303

kızlar psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi iki güne dönücem eski düzenime

o zaman önümüzdeki pazartesi kilonu yazalım haftalık olursa daha kolay olur takip etmemiz

bi detoks buldum kızlar 2günlük sadece ve sonuç alanlar:
ARKADAŞALARRRR BUGÜNE KADAR BU DıYETı UYGULAYIP KILO VERENLERIN LıSTESıNı YAZIYORUM.....bazı arkadaslarımız 1 gün uygulamıstır cevre kosullarından otürü :)...verenler dıkkat ettıklerı surece almamıslardır...abur cubur hoopp gerı dondurur veya az yedıgımız sanıp yuksek kalorılı beslenırsek :)))

yasemin: 1900 gr

ssengun: 2000gr

gzdegzde 1500 gr

hamis 1000 gr

deryaaaa 1600 gr

cetrefelli 2000gr

birsam 1400 gr

es_se 1500 gr ARKADASI 2000gr

özi 16: 1600gr ARKADASI 1700 gr

cileklipudıng 1000gr çaycı:) 1700 gr

surre 2000gr

aeben 1500 gr

asuum 1000gr

berfın 1500 gr

kıymat_ay 1600 gr

margeritha 1200 gr

kırazz 1100 gr

berfın06 1000gr

sadece meyra 1000gr

hulya 65 1300 gr

shem 1500 gr

miusa 86 1000gr

reyyan_06 1000 gr

1.73 2500 gr

yasemin1306, 21 Ağustos 2009 K.İ.B. Favorilere Ekle

detoks da şu şekilde:

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

Al benden de o kadar betycimmm spora gittim az yedim gene incelemedim 68 idim, sporu bıraktım biraz fazla yedim 71 e çıktım
biz tatlıyı ve yemeyi seviyoruz tv karşısında boş boğazlığa bayılıyoruz :) vazgeçmediğimiz sürece bu iş böyle sarpa saracak.

Dün abartmadan normal geçirdim günümü.
Akşam 18.15 de altı adet köfte yedim.

Başka bişi yemedim
Yeşil çay ve su içtim.

1. Gün Akşam Başarıyla Tamamlandı..

iyi akşamlar kızlar..
sabah : 1 elma
ara : 1 küçük peynirli poğaça
öğlen : 400 ml süt , bal , muz , buz
akşam : 2 tatlı kaşığı haydari , 4 lahmacun ( küçük)
bugün böyle

iyi akşamlar kızlar..
sabah : 1 elma
ara : 1 küçük peynirli poğaça
öğlen : 400 ml süt , bal , muz , buz
akşam : 2 tatlı kaşığı haydari , 4 lahmacun ( küçük)
bugün böyle
kız lahmacun dükkanı mı var sizin :) kızlar diyorum ki cmt pazar şu ayran detoksunu yağayım bir arınayım pzt normal diyetime döneyim ne dersiniz

kız lahmacun dükkanı mı var sizin :) kızlar diyorum ki cmt pazar şu ayran detoksunu yağayım bir arınayım pzt normal diyetime döneyim ne dersiniz
ya eve geç geldiğim zamanlarda yemek için çokça yapıp porsiyonluk dondurucuya attım ısıtıp yiyorum biraz sık oldu bu aralar yapabilirsen yap canım ödemi atar öyle diyetine dönersin

maalesef ömür boyu diyet lazım bize

iyi olur tabiki ben yazdım ama uygulayamıyorum bugun evde yoğurt bitmiş yarına yemeklı mısafırım var haftasonu biyerlere gitmezsek anca o zaman

menü:1dilim ekmek az çemen az krem peynir yarım domates
ara çok az tahinli ekmek
öğle 3kaşık mercimekli pilav 4kasık sebze yemeği üstüne 1gofretli çikolata
akşam:ögle gibi 3kaşık pilav ile 4kaşık sebze yemeği

öğlen canım çok tatlı istedi aslında akşamda bozma niyetim vardıda Allahtan eşim söylediğim ekleri almayı unutmuş

iyi akşamlar..bugün kötü bir gün oldu sabah 10 akşam 9 dışardaydım
sabah : 1 elma , türk kahvesi
ara : 2 avuç tuzsuz leblebi
öğle : hamburger , zero kola
akşam : 400 ml süt bal muz buz

iyi akşamlar..bugün kötü bir gün oldu sabah 10 akşam 9 dışardaydım
sabah : 1 elma , türk kahvesi
ara : 2 avuç tuzsuz leblebi
öğle : hamburger , zero kola
akşam : 400 ml süt bal muz buz
canım ben artık esnek oldum diyet konusunda bence öğle yediğin hamburgeri eritmişsindir akşamda bişey yemememişsin

iyi akşamlar kızlar..
sabah: 1 avuç leblebi (staja gittim 6.50 de yiyemedim)
ara : 1 türk kahvesi
öğle : 1 dilim buğday ekmek , 1 kase yoğurt
ara : 1 limonlu maden suyu
akşam : 1 az ekmek tavuk döner , ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…