o zaman önümüzdeki pazartesi kilonu yazalım haftalık olursa daha kolay olur takip etmemizoff ilk sayfaya baktım 4ay önce 67 mişim şimdi planlarıma göre 58 olmalıydım ama 72yim
şekerim düzeltme yapabiliyorsan dünkü tarihe ekleyebilirmisin beni 72.6 olarak
dün akşam kızımın yıl sonu gösterisi vardı yazamadımroxen2303
canım bu haftadan yazma sansın yokmu geriye dönüp bakınca insan daha iyi anlıyor ne kadar verdiğini ben bu haftadan başlıyorumo zaman önümüzdeki pazartesi kilonu yazalım haftalık olursa daha kolay olur takip etmemiz
allah gönlüne göre verir inşallah burda bizimle menü paylaşımı kilo bildirimi yap sende ilk sayfaya ekliyim ne dersin? bende 8 kilo vermek istiyorum başlıktanda belli oluyordur[/
olur canım eklıyebilirsin beni
bugun inş yoğurt hurma diyetine devam edicem
off ilk sayfaya baktım 4ay önce 67 mişim şimdi planlarıma göre 58 olmalıydım ama 72yim
şekerim düzeltme yapabiliyorsan dünkü tarihe ekleyebilirmisin beni 72.6 olarak
dün akşam kızımın yıl sonu gösterisi vardı yazamadımroxen2303
kız lahmacun dükkanı mı var sizin :) kızlar diyorum ki cmt pazar şu ayran detoksunu yağayım bir arınayım pzt normal diyetime döneyim ne dersiniziyi akşamlar kızlar..
sabah : 1 elma
ara : 1 küçük peynirli poğaça
öğlen : 400 ml süt , bal , muz , buz
akşam : 2 tatlı kaşığı haydari , 4 lahmacun ( küçük)
bugün böyle
ya eve geç geldiğim zamanlarda yemek için çokça yapıp porsiyonluk dondurucuya attım ısıtıp yiyorum biraz sık oldu bu aralarkız lahmacun dükkanı mı var sizin :) kızlar diyorum ki cmt pazar şu ayran detoksunu yağayım bir arınayım pzt normal diyetime döneyim ne dersiniz
maalesef ömür boyu diyet lazım bizeAl benden de o kadar betycimmm spora gittim az yedim gene incelemedim 68 idim, sporu bıraktım biraz fazla yedim 71 e çıktım
biz tatlıyı ve yemeyi seviyoruz tv karşısında boş boğazlığa bayılıyoruz :) vazgeçmediğimiz sürece bu iş böyle sarpa saracak.
iyi olur tabiki ben yazdım ama uygulayamıyorum bugun evde yoğurt bitmiş yarına yemeklı mısafırım var haftasonu biyerlere gitmezsek anca o zamankız lahmacun dükkanı mı var sizin :) kızlar diyorum ki cmt pazar şu ayran detoksunu yağayım bir arınayım pzt normal diyetime döneyim ne dersiniz
canım ben artık esnek oldum diyet konusunda bence öğle yediğin hamburgeri eritmişsindir akşamda bişey yemememişsiniyi akşamlar..bugün kötü bir gün oldu sabah 10 akşam 9 dışardaydım
sabah : 1 elma , türk kahvesi
ara : 2 avuç tuzsuz leblebi
öğle : hamburger , zero kola
akşam : 400 ml süt bal muz buz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?