Yok yavrum ben bıraktım o işlerianam kim gelmiş hoşgeldin..25 gündür düşe kalka ilerlediğim diyet yolunda 4,5 kilo gitti burda arkadaşlarla devam etmeye başladık..sen napıyosun varmı diyet spor
hahah sağol canım benimYok yavrum ben bıraktım o işlerikolay gelsin sanaaa
tamam ablam :))Roksim p.tesi kilo bildiririm canim :)
ah kuzum emin ol yakmışsındır benim yediklerimi okumadınmıkızlar nasılsınız, hemen menümü paylaşıyorum bugün çok içime sinmedi ama,
sabah: sütlü konflekks bi kase
öğlen: okuldaydım ne yesem bilememdim, peynirli domatesli kepeli sandwç yedim
ara öğün: bugün arkadaşımın doğumgünü vardı çok kalabalıktık ısrar ettikleri için bi 4 çatal falan pasta yedim sonra bıraktım, bi de şekersiz limonata içtim. ama bugün çok hareketliydim çok tepindim yakmışımdır heralde
akşam: pırasa yemeği, 2,3 kaşık yoğurt
ya hani ismi pasta olunca vicdan yapıyorum bi çatal bile alsamah kuzum emin ol yakmışsındır benim yediklerimi okumadınmı
pasta da çok sayılmaz canım bişey olmaz benceya hani ismi pasta olunca vicdan yapıyorum bi çatal bile alsamsen de yarın dengelersin biraz hareket edersin karbonhidratı kısarsın sorun olmaz
evet canım sonu kötü olmuşmerhaba kızlar nasılsınız?? benim babam gidene kadar kilo vermem imkansız hale geldi
sabah : 1 dilim ekmek , 5 zeytin , 2 dilim peynir , 6 dilim sucuk , 2 çay , domates salatalık biber
ara : türk kahvesi
ara : 1 kase yeşil erik
akşam : yine lahmacun 5 tane (küçük) yeşillik ,zero kola
ve en kötüyü en sona sakladım gün içinde 1 dilim kek 1 halley ve balık kraker yedim,üzgünüm kızlar bugün böyle umarım günün geri kalanında bişey yemem
afiyet olsun canım grubun en ideali sensin vallahi şuan allah devamını getirsin:)iyi akşamlar kızlarr
sabah: sütlü konfleks
öğlen: kepekli sandwiç
ara: türk kahvesi
akşam:iki kaşık menemen iki kaşık yoğur, iki köfte
valla kafamda bitirdim artık roxen bu halden kurtulmak istiyorum :) kızlar şimdiden söylüyorum yarın biraz yiyebilirim çünkü çok kalabalık bi misafir ordusu gelecek ve insanlara diyette olduğumu bazı nedenlerden dolayı söylemek istemiyorum belli etmicem, mümkün oldukça yememeye çalışıcam yersem de pazar telafi edicem kesinlkleafiyet olsun canım grubun en ideali sensin vallahi şuan allah devamını getirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?