Son 8 kilo..

merhaba kızlar nasılsınız?? benim babam gidene kadar kilo vermem imkansız hale geldi
sabah : 1 dilim ekmek , 5 zeytin , 2 dilim peynir , 6 dilim sucuk , 2 çay , domates salatalık biber
ara : türk kahvesi
ara : 1 kase yeşil erik
akşam : yine lahmacun 5 tane (küçük) yeşillik ,zero kola
ve en kötüyü en sona sakladım gün içinde 1 dilim kek 1 halley ve balık kraker yedim,üzgünüm kızlar bugün böyle umarım günün geri kalanında bişey yemem

kızlar nasılsınız, hemen menümü paylaşıyorum bugün çok içime sinmedi ama,
sabah: sütlü konflekks bi kase
öğlen: okuldaydım ne yesem bilememdim, peynirli domatesli kepeli sandwç yedim
ara öğün: bugün arkadaşımın doğumgünü vardı çok kalabalıktık ısrar ettikleri için bi 4 çatal falan pasta yedim sonra bıraktım, bi de şekersiz limonata içtim. ama bugün çok hareketliydim çok tepindim yakmışımdır heralde
akşam: pırasa yemeği, 2,3 kaşık yoğurt

ah kuzum emin ol yakmışsındır benim yediklerimi okumadınmı

menü sabah 1yumurta 1dilim ekmek çok az domates
ara neskafe
öğle 1kase çorba 2mini turta
akşamı erken yedim saat 17.00da balık ekmek
ara sütlü salep
ara karışık meyve yedim
kızlar biraz çok gibi görünebilir ama eskisine göre az inanın

evet canım sonu kötü olmuş

iyi akşamlar kızlar..
sabah : 2 dilim ekmek , 1 dilim peynir , 6 zeytin , 5 dilim sucuk , salatalık biber
ara : türk kahvesi
ara : 1 kase erik
akşam : 3 dilim çooook ince pizza
bugün böyle

iyi akşamlar kızlarr
sabah: sütlü konfleks
öğlen: kepekli sandwiç
ara: türk kahvesi
akşam:iki kaşık menemen iki kaşık yoğur, iki köfte

afiyet olsun canım grubun en ideali sensin vallahi şuan allah devamını getirsin:)
valla kafamda bitirdim artık roxen bu halden kurtulmak istiyorum :) kızlar şimdiden söylüyorum yarın biraz yiyebilirim çünkü çok kalabalık bi misafir ordusu gelecek ve insanlara diyette olduğumu bazı nedenlerden dolayı söylemek istemiyorum belli etmicem, mümkün oldukça yememeye çalışıcam yersem de pazar telafi edicem kesinlkle

iyi akşamlar kızlar..
sabah : 1 poğaça , 1 çay
öğlen : tavuk sote , bulgur pilavi , yoğurtlu makarna
ikindi:1 elma yeşil erik

sabah : 2 dilim ekmek , 1 yumurta , 6-7 zeytin , salatalık , çay
1 kase çekirdek , 2 salatalık başka bişe yemedim bugün
çay kahve içtim gün içinde
böyle bir gün oldu

merhaba kızlar benim diyet iki gündür sekmeye ugramakzorunda kaldı menümü hiç paylaşamıcam o yüzden, yarın kadığım yerden sporla artık, devam ediyorum

Selam canlarım iki çocukla ben de hiç paylaşımda bulunamadım. Kendi diyet günlüğüme yazmaya utanıyorum.
Çünkü 68'den 71 e fırlamayı başardığım için ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bugün sabah kilom: 71.0

Tabii ki 1,5 lt. limonlu suyumu yaptım.. iş yerinde bitireceğim, evde ayrıca içeceğim suyumu. çok içip az yemek felsefem olsun .. hadi bakalım.. kim tutar bizi! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…