aynen canım bugünde çok güzel geçiyor benim için ramazana kadar tartılmayı düşünmüyorum ramazanla beraber kilo bildirimine geri döneceğim ama ramazanda burayı ihmal etmezsin inşallahSende çok kararlı görünüyorsun canın. Hadi bakalım korksun kilolar bizden...
Yok canım yazarım günlük menüyü bu kilolar gidecek okulun en kilolusu benim ah o şubat tatilinde niye saldim ki kendimi eşek kafam 67ydim ne güzelaynen canım bugünde çok güzel geçiyor benim için ramazana kadar tartılmayı düşünmüyorum ramazanla beraber kilo bildirimine geri döneceğim ama ramazanda burayı ihmal etmezsin inşallah
bayrama kadar kendimize hedef koyalım hatta birbirimize hedef koyalım nasıl olurYok canım yazarım günlük menüyü bu kilolar gidecek okulun en kilolusu benim ah o şubat tatilinde niye saldim ki kendimi eşek kafam 67ydim ne güzel(
bi youtube kanalı buldum fitness blender diye çok güzel videolar var onları yapmayı düşünüyorum ben spora tekrar başlamak istiyorumHesapladım şimdi gene 800 kal olmuş akşama ızgara var ekmek yemezsem 1500u geçmem inş
ben de leslie 3 mil yapıyorum ama bölgesel hareketlere de başlamam gerekecekbi youtube kanalı buldum fitness blender diye çok güzel videolar var onları yapmayı düşünüyorum ben spora tekrar başlamak istiyorum
olursun canım bence ama bozmıcaz kesinlikle :) ayda dört kilo versen eylülde bulursun en olmadı eylül ortası gibiEylülde bende 60 olabilirmiyim acaba 12 kilom var
bu kanalı incelemeni öneririm canım yapan kişilerin before after videolarıda var kanalda çok faydalı olacağını düşünüyorumben de leslie 3 mil yapıyorum ama bölgesel hareketlere de başlamam gerekecek
bakıcam bi :)bu kanalı incelemeni öneririm canım yapan kişilerin before after videolarıda var kanalda çok faydalı olacağını düşünüyorum
kocaman bir alkış sanabugün okulun son günüydü o yüzden tüm gün dışarda arkadaşlarımlaydım sabah 9da kahvaltı ettim çıktım akşam 7de geldim allahım o kadar saat nereye gittiysek bi diyetlik bişi bulamadım gittim bisküvi aldım lifli onu kemirdim bi de limonlu soda içtim, eve geldim tabi acımdan ölcem iki kepçe fasulye bi kase yoğurt bi dilim tam buğday yedim bbugunu böyle kapadım ama kızlara uymadım mutluyum :)
zorlandım ama başarınca moralim düzeldi tek eksi yan spor yapmadm bugun valla onu da yapsam bayılırdım yapcak bişi yokkocaman bir alkış sana
yaa tebrik ederim çok iyi :) ben 15inde tartılıcam bakalım :)günaydın kızlar:)
sözde tartılmicaktım ama dayanamadım az önce tartıldım ben 69 görsem yeter diyodum çünkü vermiş gibi hissetmiyodum fakat 68.2 çıktım suyuma çok dikkat ediyorum ve regl olmama rağmen bence çok iyi gitti ödemler 70,5 ten 68.2 bence çok iyi
bu iradeyle çok güzel bir sonuç alacağına eminim:)yaa tebrik ederim çok iyi :) ben 15inde tartılıcam bakalım :)
inşallah canım ya şu haziranı çok güzel geçirme istiyorum hadi inşallah hani bi ay yapsam 3 ay da yaparım şu süreci atlatsam, gidiyim bi yeşil çayımı yudumluyımbu iradeyle çok güzel bir sonuç alacağına eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?