Son 8 kilo..

Sende çok kararlı görünüyorsun canın. Hadi bakalım korksun kilolar bizden...
aynen canım bugünde çok güzel geçiyor benim için ramazana kadar tartılmayı düşünmüyorum ramazanla beraber kilo bildirimine geri döneceğim ama ramazanda burayı ihmal etmezsin inşallah

Artık kalori sayma yöntemini deniyorum mesela dün söylemesi ayıp 1 baklava yanına dondurma yedim baktım gün boyu 800 kal olmuş akşam 2ser kaşık yemek ve meyve yedim.kahvaltida bile ekmek yemiyorum canım isterse 1-2 lokma

aynen canım bugünde çok güzel geçiyor benim için ramazana kadar tartılmayı düşünmüyorum ramazanla beraber kilo bildirimine geri döneceğim ama ramazanda burayı ihmal etmezsin inşallah
Yok canım yazarım günlük menüyü bu kilolar gidecek okulun en kilolusu benim ah o şubat tatilinde niye saldim ki kendimi eşek kafam 67ydim ne güzel (

ne yediğimi yazasım geldi bugün:)
sabah : 500 ml süt muz bal
öğle : 3 kepçe mercimek çorbası
ara : sade kahve
akşam: 150 gram badem
çok saçma bir gün farkındayım ama ilginç olan hiç açlık hissetmiyorum:)

bugün okulun son günüydü o yüzden tüm gün dışarda arkadaşlarımlaydım sabah 9da kahvaltı ettim çıktım akşam 7de geldim allahım o kadar saat nereye gittiysek bi diyetlik bişi bulamadım gittim bisküvi aldım lifli onu kemirdim bi de limonlu soda içtim, eve geldim tabi acımdan ölcem iki kepçe fasulye bi kase yoğurt bi dilim tam buğday yedim bbugunu böyle kapadım ama kızlara uymadım mutluyum :)

kocaman bir alkış sana

günaydın kızlar:)
sözde tartılmicaktım ama dayanamadım az önce tartıldım ben 69 görsem yeter diyodum çünkü vermiş gibi hissetmiyodum fakat 68.2 çıktım suyuma çok dikkat ediyorum ve regl olmama rağmen bence çok iyi gitti ödemler 70,5 ten 68.2 bence çok iyi

yaa tebrik ederim çok iyi :) ben 15inde tartılıcam bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…