Son 8 kilo..

yok canım ya daha bakmadım akşam bakarım, ya ben kilo verice üstten veriyorum basenlerim kalıyo ve nasıl incelcek bilmiyorum squat mı yapsam ama o da basen yapıyo popo yapıyo diyolar napıyım ben
canım üst bacağı kalınlaştırmadan popo kaldıran küçülten hareketlerde var internetten bakıp resmini atim sana dur

iyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım hemen
sabah: bir h. yumurta domates peynir 3 zeytin bi dilim tahıllı ekmek
öğlen: bikase yoğurt bir çorba kasığı kadar menemen bi dilim t. ekmek
ara öğün, bi bardak sütlü kahve 2 bisküvi
akşam: fırında patlıcanlı kabaklı patatesli biberli domates soslu ay tam adını bilemedim kızartması olur ya ustune yoğurt dökerler ama kızartmadım fırında yaptım sağlıklı olsun diye heh işte 2,3 kaşık ondan bi debi kase yoğurtlu semiz otu salatası
bol su iki fincan da yeşil çay bugün böyle yarın dışardayım ablama gelinlik bakıcaz dua edin yanlış bişi yemiyim of dışarda yemek bulmak çok zor

çantana meyve süt felan at canım onları yersin, bugünde gayet güzel geçirmişsin afiyet olsun:)

günaydın kızlar bugün 68.0 ı gördüm tartı 67.9 a gitti geldi ama 68 çıkardı beni yarın üniversite mezuniyet balom var hiç şişlik felan kalmadı üzerimde çok iyi hissediyorum bugünüde güzel geçirirsem korse giymeye gerek kalmaz diye umuyorum elbisenin altına

ayy tebrik ederm canımm benim valla ben de bugünden çok korkuyorum biliyosun sabah güzelce kahvaltımı yaptım bakalım

ayy tebrik ederm canımm benim valla ben de bugünden çok korkuyorum biliyosun sabah güzelce kahvaltımı yaptım bakalım
teşekkür ederim canım benim :) dediğim gibi çantana bişeyler at ama muhakkak yemeğe gidilir gelinlik bakımından sonra bizim burda öyle oluyor yani abartmadan ye en azından:)

teşekkür ederim canım benim :) dediğim gibi çantana bişeyler at ama muhakkak yemeğe gidilir gelinlik bakımından sonra bizim burda öyle oluyor yani abartmadan ye en azından:)
valla canım dün yapabildiğim kadar hafif geçirdim akşam yemeğine gittik aynen, gündüz de bişiler atıştırdım bugünü çok hafif geçiriyorum sabah 4 zeytin peynir domates salatalık bi d. tt ekmek
öğleni atladım çünkü kahvaltıyı baya geç yaptım. arada da bir adet salatalık ve bi kase pul biberli naneli yoğurt yedim pulbiberli yoğurt kürünü duymuştum tadi da hiç fena değilmiş he akşamı bilmiyorum henüz, akşam yazarım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…