söylediğim youtube kanalına baktınmı canıminşallah canım ya şu haziranı çok güzel geçirme istiyorum hadi inşallah hani bi ay yapsam 3 ay da yaparım şu süreci atlatsam, gidiyim bi yeşil çayımı yudumluyım
yok canım ya daha bakmadım akşam bakarım, ya ben kilo verice üstten veriyorum basenlerim kalıyo ve nasıl incelcek bilmiyorum squat mı yapsam ama o da basen yapıyo popo yapıyo diyolar napıyım bensöylediğim youtube kanalına baktınmı canım
canım üst bacağı kalınlaştırmadan popo kaldıran küçülten hareketlerde var internetten bakıp resmini atim sana duryok canım ya daha bakmadım akşam bakarım, ya ben kilo verice üstten veriyorum basenlerim kalıyo ve nasıl incelcek bilmiyorum squat mı yapsam ama o da basen yapıyo popo yapıyo diyolar napıyım ben
benim deeeeeEylülde bende 60 olabilirmiyim acaba 12 kilom var
sağ ol kuzum ya bakayım ben :)
çantana meyve süt felan at canım onları yersin, bugünde gayet güzel geçirmişsin afiyet olsun:)iyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım hemen
sabah: bir h. yumurta domates peynir 3 zeytin bi dilim tahıllı ekmek
öğlen: bikase yoğurt bir çorba kasığı kadar menemen bi dilim t. ekmek
ara öğün, bi bardak sütlü kahve 2 bisküvi
akşam: fırında patlıcanlı kabaklı patatesli biberli domates soslu ay tam adını bilemedim kızartması olur ya ustune yoğurt dökerler ama kızartmadım fırında yaptım sağlıklı olsun diye heh işte 2,3 kaşık ondanbi debi kase yoğurtlu semiz otu salatası
bol su iki fincan da yeşil çay bugün böyle yarın dışardayım ablama gelinlik bakıcaz dua edin yanlış bişi yemiyim of dışarda yemek bulmak çok zor
çok teşekkür ederim canım, aslında tek yaşasam ve bi 3 ay kimseyle görüşmesem incecik olurum da bu insanlar beni maffediyorçantana meyve süt felan at canım onları yersin, bugünde gayet güzel geçirmişsin afiyet olsun:)
canım ben tek yaşıyorum pek bi faydası olmuyor inankiçok teşekkür ederim canım, aslında tek yaşasam ve bi 3 ay kimseyle görüşmesem incecik olurum da bu insanlar beni maffediyor
ya ama sen eylülden beri aynı kilodasın koruyosun bu da bişicanım ben tek yaşıyorum pek bi faydası olmuyor inanki
tek yapmaya üşeniyor insan ama dediğin gibi korudum aldım verdim ama sonuç olarak aynıyımya ama sen eylülden beri aynı kilodasın koruyosun bu da bişi
gelenimiz gidenimiz yok malesefay bikaç kişi katılsa şenlense şurası bi gaza gelsek
ayy tebrik ederm canımm benim valla ben de bugünden çok korkuyorum biliyosun sabah güzelce kahvaltımı yaptım bakalımgünaydın kızlar bugün 68.0 ı gördüm tartı 67.9 a gitti geldi ama 68 çıkardı beniyarın üniversite mezuniyet balom var hiç şişlik felan kalmadı üzerimde çok iyi hissediyorum bugünüde güzel geçirirsem korse giymeye gerek kalmaz diye umuyorum elbisenin altına
teşekkür ederim canım benim :) dediğim gibi çantana bişeyler at ama muhakkak yemeğe gidilir gelinlik bakımından sonra bizim burda öyle oluyor yani abartmadan ye en azından:)ayy tebrik ederm canımm benim valla ben de bugünden çok korkuyorum biliyosun sabah güzelce kahvaltımı yaptım bakalım
teşekkür ederim canım benim :) dediğim gibi çantana bişeyler at ama muhakkak yemeğe gidilir gelinlik bakımından sonra bizim burda öyle oluyor yani abartmadan ye en azından:)
valla canım dün yapabildiğim kadar hafif geçirdim akşam yemeğine gittik aynen, gündüz de bişiler atıştırdım bugünü çok hafif geçiriyorum sabah 4 zeytin peynir domates salatalık bi d. tt ekmekteşekkür ederim canım benim :) dediğim gibi çantana bişeyler at ama muhakkak yemeğe gidilir gelinlik bakımından sonra bizim burda öyle oluyor yani abartmadan ye en azından:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?