- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
günaydın kızlar bugün 68.0 ı gördüm tartı 67.9 a gitti geldi ama 68 çıkardı beniyarın üniversite mezuniyet balom var hiç şişlik felan kalmadı üzerimde çok iyi hissediyorum bugünüde güzel geçirirsem korse giymeye gerek kalmaz diye umuyorum elbisenin altına
ben tutamıyorum canım o yüzden benim normal gidiyoselam kızlar nasılsınız ramazanda nasıl gidiyo diyet:)
bende sahurda pek yiyemesemde iftarda bi açılıyorum:)) inşallah güzel sonuçlar alacan canım benim çabalıyosun o kadar:)ben tutamıyorum canım o yüzden benim normal gidiyosenin nasıl gidiyo? valla haftaya çarşambayı iple çekiyorum 15i tartılıcam dua edin
Bende tutmuyorum canım göz damlam var.dün yemeğe kayananama gitık tatlıları baya bi abarttım. Bugün telafi ettim ...selam kızlar nasılsınız ramazanda nasıl gidiyo diyet:)
Seni nasıl geçiyor tatlım tutuyormusunselam kızlar nasılsınız ramazanda nasıl gidiyo diyet:)
ooo bayagğı az almışsın canım ya yarın ye biraz hiç değilse bi 800 olsun :)Menü sabah bir büyük bardak elma sirkeli şu ve neskafe
Öğle 1 haşlanmış yumurta 2 lokma yufka ekmek
Ara 1erik 1 küçük seftali
Akşam 3 kaşık yoğurt. 4 kaşık yeşil fasulye.3 kaşık pirinç pilavi
Sabah gene 74u gördüm bundan sonra düşüşe geçeceğim inş. Bugünkü kalorim 430kal
inşallah kuzum ya bildirecem buraya hemen haftaya çarşambabende sahurda pek yiyemesemde iftarda bi açılıyorum:)) inşallah güzel sonuçlar alacan canım benim çabalıyosun o kadar:)
aynen canım tutuyorum fena değil aslında ekmeği abartmadan yiyorum yemekte ne varsa evde onu yiyorum ailemin yanına geldim bi süre burdayımSeni nasıl geçiyor tatlım tutuyormusun
Canım cumadan pazartesiye 4 günde yediklerimi 1hafta yemezsem anca eritirim deli gibi yedim karnım hala şişooo bayagğı az almışsın canım ya yarın ye biraz hiç değilse bi 800 olsun :)
Hadi bakalım hayırlısıaynen canım tutuyorum fena değil aslında ekmeği abartmadan yiyorum yemekte ne varsa evde onu yiyorum ailemin yanına geldim bi süre burdayım
ooo baya sıkısın betyBugün başlangici iyi aciktim şuan
Sabah sirkeli şu +çeyrek kupa neskafe+haşlanmış yumurta
Maşallah canım sana benim canım çok tatlı istedi yedim vallaooo baya sıkısın betykaçamak yapmamaya çalışıyorum ben de hatta diyete girdiğimden beri hiç yapmadım 10 gündür nazar değmesin
neyse olsun o kadarcık :)Maşallah canım sana benim canım çok tatlı istedi yedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?