ben de bugün tekrar başladm iki üç haftadır yapamıyordum tabi ki kilo almışım of ofBide aç karnına 2 bardak ılık su iciyorum ilk bardağa 1 tatlı kasasi elma sirkesi koyuyorum
Başla canım ya ben tek kaldım burada kimse yazmıyor diye bende yazmiyomben de bugün tekrar başladm iki üç haftadır yapamıyordum tabi ki kilo almışım of of
bugün son sınavıma girdim canım bittiaman aman çok geçmiş olsun ya okulun bitti mi memlekete mi döndün
sağol canım benim dediğin gibi herşey yoluna girecek inşallahOy canım benim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Kendini toplamaya çalış biran önce herşey yoluna girer inşallah
başladım dün şimdilik bi sorun yok ama regl oldum bu sefer de canım bişi istemiyo ama halsiz düştümBaşla canım ya ben tek kaldım burada kimse yazmıyor diye bende yazmiyom
Alışır bunyen merak etme zaten ramazanda geliyor bari midemiz küçüksün o zamana kadarbaşladım dün şimdilik bi sorun yok ama regl oldum bu sefer de canım bişi istemiyo ama halsiz düştüm
İnşallah canım sen ve ailen iyi olun da diyete de sıra gelir elbetsağol canım benim dediğin gibi herşey yoluna girecek inşallah
çok kesin kararlı gördüm seni canım devam ettireceğine inanıyorum ben tekrar 70,5 i gördüm 3 gün önce ve 3 gündür günün 2 öğünü sıvı 1 öğünü katı besleniyorum oda tavuklu yada ton balıklı salata oluyor bugün tartıldım dün regl olmama rağmen 69.1 gördüm tartıda bu 1 hafta böyle devam edicem zaten pazartesi günü ramazan başlıyor ben ramazanda istemesemde kilo veriyorum bu yaz bitmeden ben 60 olacağım hatta hedefim 15 temmuz 1.5 ayım var..dün itibariyle leslie 3 mil programıma başladım 3 mil yapıyorum artı kol lastiğiyle çalışıyorum kol diyet devam tabi pztden beri bol su artı yeşil çaya da başladım bugün, inşallah bu sefer olacak bi karar aldım hemen tartılmayı düşünmüyorum 15haziran 1 temmuz şeklinde olucak tartı gunum bir aylık bi kampa aldım kendimi tabi ki bu 3,4 y devam edicek ama su bi ay şeyimi kırmak istiyorum
ay hadi inşallah valla çok kararlıyım ben de eylül sonun ekim başı gibi 60 olurum inşallah valla ben regl oldum çok ağrı vardı ama yine de yaptım sporumu :) ramazanda o kadar kilo verebilecek misin?çok kesin kararlı gördüm seni canım devam ettireceğine inanıyorum ben tekrar 70,5 i gördüm 3 gün önce ve 3 gündür günün 2 öğünü sıvı 1 öğünü katı besleniyorum oda tavuklu yada ton balıklı salata oluyor bugün tartıldım dün regl olmama rağmen 69.1 gördüm tartıda bu 1 hafta böyle devam edicem zaten pazartesi günü ramazan başlıyor ben ramazanda istemesemde kilo veriyorum bu yaz bitmeden ben 60 olacağım hatta hedefim 15 temmuz 1.5 ayım var..
geçen sene ramazanda 6 kilo vermiştim canım belki daha fazla o zaman hiçbişey yiyemiyordumay hadi inşallah valla çok kararlıyım ben de eylül sonun ekim başı gibi 60 olurum inşallah valla ben regl oldum çok ağrı vardı ama yine de yaptım sporumu :) ramazanda o kadar kilo verebilecek misin?
ee iyiymiş o zaman 6 kilo :)geçen sene ramazanda 6 kilo vermiştim canım belki daha fazla o zaman hiçbişey yiyemiyordum
iyi çok şükür ablam baya toparladı kendini :)Kılzar nasılsınız?
roxen2303 baban nasıl oldu ?
S SevdaSozleribety21 ben akşam en son 5 de ev yapımı yoğurt + karadut ev reçeli + yulaf kepeği yedim ve kapattım ağzımı.
bugün için de yoğurt + bal + muz + yulafkepeği getirdim işe 5 de yiyip ağzımı kapatıcam !
Sende çok kararlı görünüyorsun canın. Hadi bakalım korksun kilolar bizden...çok kesin kararlı gördüm seni canım devam ettireceğine inanıyorum ben tekrar 70,5 i gördüm 3 gün önce ve 3 gündür günün 2 öğünü sıvı 1 öğünü katı besleniyorum oda tavuklu yada ton balıklı salata oluyor bugün tartıldım dün regl olmama rağmen 69.1 gördüm tartıda bu 1 hafta böyle devam edicem zaten pazartesi günü ramazan başlıyor ben ramazanda istemesemde kilo veriyorum bu yaz bitmeden ben 60 olacağım hatta hedefim 15 temmuz 1.5 ayım var..
Eylülde bende 60 olabilirmiyim acaba 12 kilom varay hadi inşallah valla çok kararlıyım ben de eylül sonun ekim başı gibi 60 olurum inşallah valla ben regl oldum çok ağrı vardı ama yine de yaptım sporumu :) ramazanda o kadar kilo verebilecek misin?
Süper bravo canimKılzar nasılsınız?
roxen2303 baban nasıl oldu ?
S SevdaSozleribety21 ben akşam en son 5 de ev yapımı yoğurt + karadut ev reçeli + yulaf kepeği yedim ve kapattım ağzımı.
bugün için de yoğurt + bal + muz + yulafkepeği getirdim işe 5 de yiyip ağzımı kapatıcam !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?