Son 8 kilo..

dün itibariyle leslie 3 mil programıma başladım 3 mil yapıyorum artı kol lastiğiyle çalışıyorum kol diyet devam tabi pztden beri bol su artı yeşil çaya da başladım bugün, inşallah bu sefer olacak bi karar aldım hemen tartılmayı düşünmüyorum 15haziran 1 temmuz şeklinde olucak tartı gunum bir aylık bi kampa aldım kendimi tabi ki bu 3,4 y devam edicek ama su bi ay şeyimi kırmak istiyorum

çok kesin kararlı gördüm seni canım devam ettireceğine inanıyorum ben tekrar 70,5 i gördüm 3 gün önce ve 3 gündür günün 2 öğünü sıvı 1 öğünü katı besleniyorum oda tavuklu yada ton balıklı salata oluyor bugün tartıldım dün regl olmama rağmen 69.1 gördüm tartıda bu 1 hafta böyle devam edicem zaten pazartesi günü ramazan başlıyor ben ramazanda istemesemde kilo veriyorum bu yaz bitmeden ben 60 olacağım hatta hedefim 15 temmuz 1.5 ayım var..

ay hadi inşallah valla çok kararlıyım ben de eylül sonun ekim başı gibi 60 olurum inşallah valla ben regl oldum çok ağrı vardı ama yine de yaptım sporumu :) ramazanda o kadar kilo verebilecek misin?

ay hadi inşallah valla çok kararlıyım ben de eylül sonun ekim başı gibi 60 olurum inşallah valla ben regl oldum çok ağrı vardı ama yine de yaptım sporumu :) ramazanda o kadar kilo verebilecek misin?
geçen sene ramazanda 6 kilo vermiştim canım belki daha fazla o zaman hiçbişey yiyemiyordum

iyi çok şükür ablam baya toparladı kendini :)

Sende çok kararlı görünüyorsun canın. Hadi bakalım korksun kilolar bizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…