Süpersin canım2 mil leslie yapıldı spor olarak ve 200 ip atlama
o zaman dediğin gibi sen düzenli spor yapıcan kuzumKız az olur mu patlicam valla hep böyle yiyorum ama spor düzenli yapamıyorum ki gitmiyo kilolar bu bana çok geliyo işte göbek cikiveriyo
Evde pisiyorum akşam serinlikte de parka iniyorum anca o kadaro zaman dediğin gibi sen düzenli spor yapıcan kuzum
sıcaklarda zor doğru diyosunda günlük yarım saatte olsa yapsak iyiEvde pisiyorum akşam serinlikte de parka iniyorum anca o kadar
Yok canım aksamlari vakit buldukca yapıyorum zaten ama yeterli olmuyor kisıcaklarda zor doğru diyosunda günlük yarım saatte olsa yapsak iyi
salona yazılma imkanın varmı ben çok faydasını gördüm sıkılmıyorsuda ordaYok canım aksamlari vakit buldukca yapıyorum zaten ama yeterli olmuyor ki
ooo merhaba canım çok iyi ve motiveyim sen nasılsın
iyiyim ne olsun bir süre uğrayamadım buralara kilo aldım falan geri döndüm el mecburooo merhaba canım çok iyi ve motiveyim sen nasılsın
hiç sorma 1 sene olacak konuyu açalı daha 8 kilo daha 8 kilo yapıştı kaldıiyiyim ne olsun bir süre uğrayamadım buralara kilo aldım falan geri döndüm el mecburnankör kilolar evet seni çok motive gördüm buralardamıydın bir ara uğramıştım topikte kimse yoktu ama bir ara dediğim baya önceydi
Canım bende yazıyimmerhabalar...
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 1dilim peynir ,5zeytin , salatalık , 2 çay
ara : türk kahvesi 2 tane
ara : 1 kase üzüm
yine sodalı karşımdan içtim şimdilik böyle..
afiyet olsun canım çok güzel bir gün olmuş bide spor yaparsak harikayızCanım bende yazıyim
Sabah:haşlanmış yumurta salatalık domates peynir zeytin
Öğlen :1 kase yoğurt çorbası
Ara : taze fındık
Aksam : biber dolması 3 tane
Su da ara ara içiyorum
Dünden kalan dolmalarafiyet olsun canım çok güzel bir gün olmuş bide spor yaparsak harikayız
aynen bizdede öyle olduDünden kalan dolmalar
Afiyet olsun bize. Sporumu da yaptım geldimmmm :)
spor ne yapıyosun kuzum ondanmı yoruldunAy yoruldum ben
Önce yürüyüş yapıp ısınıyorum canım sonra bacak hareketleri yapıyorumspor ne yapıyosun kuzum ondanmı yoruldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?