Son 8 kilo..

Canım benim inşallah istediğimiz kilolara sağlıklı bi şekilde kavuşacagiz . Çok kilomuz yok vermemiz gereken sadece sporla bile sikilasip verebiliriz sansliyiz

Canım benim inşallah istediğimiz kilolara sağlıklı bi şekilde kavuşacagiz . Çok kilomuz yok vermemiz gereken sadece sporla bile sikilasip verebiliriz sansliyiz
orası öyle bu konuda şanslıyız çok kilo yok vereceğimiz öncelikli hedefim bu ay sonunda 65 leri görmek

Yarın ne yediklerimizi de düzenli yazalım birbirimize biberli yoğurt vazgeçilmezim buarada
yoğurtlu herşeyi severim neredeyse bu kiloya inme sürecimde yoğurt ve süt çok yardımcı oldu bana
aynen yazalım ve yanlışlarımız olursa düzeltelim dengeleyelim ertesi güne veya öğüne

buradayımm bugün yoğun bi gündü ama diyetimi aksatmadım kuzum inşallah zayıflıycam ama canım her şey istiyo aklıma geliyo
sabah güncel kilonu yazarsan senide eklerim ilk sayfaya tatlım..
malesef bazı günler beimde canım herşeyi istiyor ama kendimizi tutmamız lazım

bugün yediklerimi yazayım..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 3 dilim sucuk , 5 zeytin , 1 dilim peynir , salatalık , 2 çay
ara : sade türk kahvesi
ara : 1 kase üzüm
ara : 1 salatalık
yine soda+yeşilçay+limon karışımından içiyorum öğün aralarında
akşam henüz yemedim ama menüde dolma ve cacık var ekmek yemeyeceğim dolmada 2 tane yerim bilemedin 3

Sabah : 1 lt su
Kahvaltı : zeytin ,peynir,salatalık ,domates , haşlanmış yumurta
Ara: 1 salkım üzüm
Aksam : çeyrek kepekli ekmek arası biber dolması
Bu saatten sonra da bişey yemiyorum şu içerim belki spora inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…