Bende beyaz tenli olmayı çok isterdim daha ne istiyosun süt gibi Ohh :)giderken alıcam yanıma bişeylerhemde biraz şu ezine peyniri cildim bronzlaşır
bende peynir gibiyim canım yazın hafif koyu daha iyi olur kışın kar içinde görümüyorum zatenBende beyaz tenli olmayı çok isterdim daha ne istiyosun süt gibi Ohh :)
orası öyle bu konuda şanslıyız çok kilo yok vereceğimiz öncelikli hedefim bu ay sonunda 65 leri görmekCanım benim inşallah istediğimiz kilolara sağlıklı bi şekilde kavuşacagiz . Çok kilomuz yok vermemiz gereken sadece sporla bile sikilasip verebiliriz sansliyiz
Yarın ne yediklerimizi de düzenli yazalım birbirimize biberli yoğurt vazgeçilmezim buaradaorası öyle bu konuda şanslıyız çok kilo yok vereceğimiz öncelikli hedefim bu ay sonunda 65 leri görmek
yoğurtlu herşeyi severim neredeyse bu kiloya inme sürecimde yoğurt ve süt çok yardımcı oldu banaYarın ne yediklerimizi de düzenli yazalım birbirimize biberli yoğurt vazgeçilmezim buarada
buradayımm bugün yoğun bi gündü ama diyetimi aksatmadım kuzum inşallah zayıflıycam ama canım her şey istiyoaybuss neredesinn
sabah güncel kilonu yazarsan senide eklerim ilk sayfaya tatlım..buradayımm bugün yoğun bi gündü ama diyetimi aksatmadım kuzum inşallah zayıflıycam ama canım her şey istiyoaklıma geliyo
günaydınn kuzumKizlar Günaydın
Afiyet olsun canım benimakşam yemeği plaladığım gibi oldu..
1 biber 1 patlıcan dolması , 1 kase cacık
niye az yiyosun kız bu kadarSabah : 1 lt su
Kahvaltı : zeytin ,peynir,salatalık ,domates , haşlanmış yumurta
Ara: 1 salkım üzüm
Aksam : çeyrek kepekli ekmek arası biber dolması
Bu saatten sonra da bişey yemiyorum şu içerim belki spora inerim
Kız az olur mu patlicam valla hep böyle yiyorum ama spor düzenli yapamıyorum ki gitmiyo kilolar bu bana çok geliyo işte göbek cikiveriyoniye az yiyosun kız bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?