Evet bişey yemek istemediğim gibi şimdi de spor yapmak istemiyorumniye bu kadar azzyoğurt ye en azından kuzum halsiz düşersin
yap yap ihmal etme ben erkenden yaptım rahat rahat oyuruyorum şimdiEvet bişey yemek istemediğim gibi şimdi de spor yapmak istemiyorumbol bol su iciyim de simdi canım isterse yapiyim bari sporda
Çok iyi yaptın ay yapiyim bari hazır sabahları 56.9 gormusken vazgeçmeyimyap yap ihmal etme ben erkenden yaptım rahat rahat oyuruyorum şimdi
tabi canım daha 55 yapıcaz seniÇok iyi yaptın ay yapiyim bari hazır sabahları 56.9 gormusken vazgeçmeyim
Ahahahtabi canım daha 55 yapıcaz seni
tebrikler ediyorumAhahahbak şimdi böyle deyince iyice gaza geldim . Sporumu da yaptım tamamdır
Dondurma yedimmmtebrikler ediyorum
Ahahahbende gidip geliyorum yesemmi yemesemmi diye
tarçın hiç sevmiyorumki ben kahve içerim birazdan sade biraz tutar o beniAhahahye desem kötü örnek olmuş olcam bence yeme canım boşver tarçınlı süt icebilirsin mesela şeker ihtiyacını karşılar hem de yağ yakimini hizlandirir
Ayy kuyamadim kız bide öyle huyum var canın çok mu istedi dondurmatarçın hiç sevmiyorumki ben kahve içerim birazdan sade biraz tutar o beni
belki şu buz olan dondurmalardan yerim ben baya geç uyuyorumAyy kuyamadim kız bide öyle huyum var canın çok mu istedi dondurma
Kız güldürdün gece gecebelki şu buz olan dondurmalardan yerim ben baya geç uyuyorum
herşeyden vazgeçememki hedef kiloma indikten sonrada böyle devam edicem o yüzden yavaş yavaş gitsin ama benim istediğim gibi gitsin
(kendini avuttu)
ben bitter çikolata yedim kahvenin yanındaKız güldürdün gece gece
İyi hadi senin dediğin gibi olsun bende kaciriyorum ara ara canım istiyo napıyım bitaraflarim mi sissin
Aa tamam ama abartmayalimben bitter çikolata yedim kahvenin yanında
ayyy tamamAa tamam ama abartmayalim
Dediğime gelmişsin, ceviz yemenin sağlıklı olduğu bilgisi veriliyor orada, nereden alırsan al karışılmıyor. Orası satış sitesi değil. Ben ya da sen oradan hiç bir şey satın alamayız teklif etsekte çünkü satış yok. Bu arada direk anlamadan dinlemeden satış yapıyor sakın açmayın siteyi diye ithamda bulunman hoş değil. Tekrar ediyorum, orası sağlıklı beslenme ve yaşama ile ilgili bilgilerin verildiği bir yer, okunması fayda sağlar. Kilomuz fazla olmasa da, çeşitli hormonlar, kan yağ oranı ve şeker metabolizması dengemizin sağlıklı olması önemli. Bu yüzden sadece zayıf olmak değil sağlıklı da olmak önem kazanıyor.Çok fazla kilom olmadığı için boyum 1.70 kilom 57 . Arada 1 tane hamur kızartmasi 1 tane de simit yiyerek kendimi odullendiriyorum yavaş yavaş da kilo veriyorum ha buarada fistigi cevizi siteden almama gerek yok kuruyemiscilerde market ve bakkalarda da bulabiliyorum. Sen o tür sitelerden sağlıklı alışverişini yapabilirsin kolay gelsin :)
Rica ederim.teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?