- 9 Ağustos 2016
- 130
- 158
- 53
- 39
doğru söylüyosunuz ben ekmek yemeyerek dengelemeye çalıştım diyet öncesi olsa 3 -4 dolma 2-3 dilim ekmek yerdimKızlar nacizane fikrim dolma veyahut karbonhidrat içeren yiyeceklerinizi öğlen tüketmeniz.bizzat denemiş biri olarak söylüyorum.akşama protein ağırlıklı beslenirseniz birkaçgün sonra tartıda daha çok eksi görebilirsiniz
tekrar sahalara dönmeyi düşünüyomusunya senin yine 8 miş hala benim 8 di üstüne alınca 12 falan oldu galiba
Evet evet herkes dönsün sahalaratekrar sahalara dönmeyi düşünüyomusun
ooo çok iyi ben pazartesiyi bekliyorum tartılmak için çünkü dün gece kötü şeyler yemiş olabilirimEvet evet herkes dönsün sahalara
Canımm aç karnima suan tartildım 56.9
Çok istikrarliyım
Aaaaooo çok iyi ben pazartesiyi bekliyorum tartılmak için çünkü dün gece kötü şeyler yemiş olabilirim
Canımm supersin sabret pazartesiye insan çok daha gaza geliyo öyle olunca sonucunu çok iyi gorceksinsabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 2 dilim peynir , 6 zeytin , salatalık , 2 çay
ara : sade türk kahvesi
ve tabiki yine sodalı karışımı hazırladım ve şu zamana kadar 2 bardak içtim
pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum ve tartılmamak için kendimi zor tutuyorum
evet canım zaten takıma döndüm bile yoksa alıp başımı gideceğim baktım kitekrar sahalara dönmeyi düşünüyomusun
niye bu kadar azzSabah :1 lt su
4 tane siyah erik
Öğlen : taze fındık 2 adet şeftali
Aksam : 1 tabak bulgur pilavı
Canım bugün hiçbir şey istemiyo
burayada gell motivasyonumuz yükselir hergün paylaşım yapan biri daha olursaevet canım zaten takıma döndüm bile yoksa alıp başımı gideceğim baktım ki
sağol tatlımm inşallah eksileri görürüm bide içtiğim şey yaramayıp kilo alıyomuşum oturur ağlarım vallahiCanımm supersin sabret pazartesiye insan çok daha gaza geliyo öyle olunca sonucunu çok iyi gorceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?