Son 8 kilo..

İsimleri değişik değişik bişeyler yazıyo alsam ölür müyüm kalır miyim . Doğal yollarla sporla Zayıflamak varken ...

bugün yediklerimden bahsedeyim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 1 dilim peynir , 5 siyah-yeşil zeytin , salatalık , çay
ara : 1 sade türk kahvesi
ara : 1 kase üzüm
soda +limon+yeşil çay tarifini hazırladım 2 bardakta ondan içtim öğün aralarında ve tabiki boll su
şimdi akşam yemeğimi yapmaya başlayacağım...spor ise henüz yapılmadı

Süpersin canım benimm :) böyle devam bende akşam serinlikte yapcam spor

İsimleri değişik değişik bişeyler yazıyo alsam ölür müyüm kalır miyim . Doğal yollarla sporla Zayıflamak varken ...
Adamlar zaten sağlıklı ve doğru zamanda beslenme artı sporla nasıl kilo verip hastalıklarından kurtulduklarını, artık hayat boyu almaları gerektiği söylenen bir ton ilaçtan nasıl kurtulduklarını anlatıyorlar. Zaten o tip zararlı zayıflama ilaçlarına ve işlenmiş zehir gıdalara karşılar. Prof. Dr. un yazdığı eksikliği ciddi rahatsızlık yapan faydalı vitamin ve mineral takviyelerini anlatıyorlar. Sağlıklı ürünleri nereden, uygun fiyata aldıkları hakkında rehberlik yapıyorlar ama bir şey satmıyorlar.(Ör: Yerli ceviz, fındık, fıstık, badem, doğal sabun, sızma zeytinyağı, tereyağı, balık yağı, vitamin vb.) Bunları doğal üreten yer araştırdık bulduk oradan alıyoruz deniyor. Grupça alındığında indirimler de yapılıyor. Bu ürünler zaten en doğal, yerli ve katkısız olduğu için tercih ediliyor ölme ihtimalin pek mümkün değil. :) Sana simit ve hamur kızartması yerine ceviz, fıstık veya badem yeme bilgisi sunulmuş, faydası anlatılmış istediğin yerden alabilirsin. Bu tip bilgileri başka kaynaklardan da araştırıp okursanız aynı sonuca ulaşıyorsunuz oraya bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Kendileri bilinçlendiği ve sağlıklarına kavuştukları için diğer insanlarla bu bilgileri paylaşmak amacıyla woto isimli sayfayı oluşturmuşlar. Detaylı yemek tariflerine kadar tek tek yazmışlar. *Ülke ve Dünya çapında halk sağlığı adına çalışan sistemin esiri olmayan doktorların bilimsel çalışma sonuçlarını ve çevirilerini paylaştıkları grupları da var. Okuyun, araştırın arkadaşlar başka kaynakları da tarayın, sağlıklı zayıflayın bu çok önemli, öğrenin- öğretin...

Destek aldıkları yerli hekimlerden bazıları:

*(Prof. Dr. Canan Karatay, Rahmetli Prof. Dr. Ahmet Aydın, Yar. Doç. Dr. Yavuz Dizdar, Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, Dr Ümit Aktaş, Dr. Vahap Almasulu, Psikiyatrist Dr. Mutluhan İzmir v.b)

Son düzenleme:
Bağımsız bir haber alıntılıyorum: Teksas Anderson Üniversitesi Kanser Merkezi uzmanlarından Dr. Stephanie Melkonian anlatmış.

SİMİT SİGARADAN DAHA ZARARLI

Uzmanlar, glisemik indeksi (Gi) yüksek olan gıdalar konusunda vatandaşları uyardı.

Sonuçlara göre; glisemik indeksi yüksek besinlerle beslenen kişilerde, bu tip gıdalarla beslenme oranı düşük olan kişilere göre akciğer kanseri riski yüzde 49 daha fazla çıktı.

Araştırmayı yürüten uzmanlar, bu yiyecekleri tüketmemenin akciğer kanseri riskini azaltmada oldukça etkili olduğu görüşünde.

Teksas Anderson Üniversitesi Kanser Merkezi uzmanlarından Dr. Stephanie Melkonian "Yaptığımız çalışma yüksek glisemik indeksli gıdalarla beslenenlerin, akciğer kanserine yakalanma riskinin yüzde 49 arttığını ortaya koydu"

Dr. Melkonian, özellikle beyaz ekmek, mısır gevreği, simit ve pirincin zararlı olduğunu vurguladı.

ABD'de bu yıl 150 bin kişinin akciğer kanserinden dolayı hayatını kaybettiğini söyleyen Dr. Melkonian, glisemik indeksi ile akciğer kanseri arasında doğrudan bir ilişkinin olduğunu vurgulayarak “Bin 905 hasta üzerinde çalışma yaptık.

Hiç sigara içmeyen kişilerde de akciğer kanserini saptadık

Bu kişilerde yüksek glisemik indeksi vardı ve sigaranın 2 katı kadar etkiliydi.

Sigara içen ama düşük glisemik indeksi olanlarda ise kansere yakalanma riski yüzde 31" dedi.

Kaynak: http://www.sozcu.com.tr/2016/saglik/simit-sigaradan-daha-zararli-1314004/1?_szc_galeri=1

teşekkürler...

akşam yemeği beklediğim gibi olmadı
bol yeşillikli tavuk döner ve kola yedim malesefki
Şifa olsun inşallah ama et falan olmasın bak :) :) ne yediklerimizi falan yazalım kilomuzu da yazalım bana uyar tabi ki :) hen daha çok gaza gelir daha verimli sonuçlar alabiliriz bu şekilde bende bugun melemen yedim ekmekle

Şifa olsun inşallah ama et falan olmasın bak :) :) ne yediklerimizi falan yazalım kilomuzu da yazalım bana uyar tabi ki :) hen daha çok gaza gelir daha verimli sonuçlar alabiliriz bu şekilde bende bugun melemen yedim ekmekle
yarın sabah erkenden yüzmeye gidicem öyle avutuyorum kendimi birde birazdan zumba yaparım inşallah

Çok fazla kilom olmadığı için boyum 1.70 kilom 57 . Arada 1 tane hamur kızartmasi 1 tane de simit yiyerek kendimi odullendiriyorum yavaş yavaş da kilo veriyorum ha buarada fistigi cevizi siteden almama gerek yok kuruyemiscilerde market ve bakkalarda da bulabiliyorum. Sen o tür sitelerden sağlıklı alışverişini yapabilirsin kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…