Insallahbugünlerde protein ağırlıklı beslenme yapacağım 2-3 gün ve sodalı karışıma devam edeceğim...
bu soda+yeşilçay+limon karışımı 2 haftada 5 kilo vermeyi vaadediyor ama tabiki böyle bir sonuç beklemiyorum ilk hafta yediklerime dikkat ederek ve karışımı içerek 1 kilo verdim 2. haftanın sonuda en azından 2 kilo vermiş olmak hedefim..
malesef o hatır için yenen şeyler zora sokuyor bizi , birde ben cuma günü şehir dışına çıkıcam halamın yanına bakalım orası nasıl geçicek benim içinInsallah
Bende yeşil çay içiyorum bikaç damla limonla bugün birazdaha dikkatli olcam yavaş yavaş azaltcam yediklerimi yoğurt gibi kalorisi az şeyler tüketcem biyere gidince zorla önüne koyuyolar biraz olsun yemek zorunda kaliyorsun dün öyle olduspor yapamadım zaten
umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inip sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun71 kiloyum zayıflamam lazım kadın doğum doktorum 5,6 kilo ver dedi artık sizi takip edicem umarım en kısa zamanda zayıflayıp hamile kalırım , size de bol eksiler
evet bende oldukça etkili buluyorum leslie ablayıSağol Can'ım inşallahyarın sabah tan itibaren yediklerimi yazıcam inşallah Leslie 3 mil yapmaya başladım 15 dakika yaptım şimdilik çok yorucuymuş
3 mil den başlamakla hata mı ettim acabaevet bende oldukça etkili buluyorum leslie ablayı
spor geçmişin varsa sıkıntı olmaz ama ilk kez yapıyorsan fazla gelebilir3 mil den başlamakla hata mı ettim acaba
Spor geçmişim yok maalesef en iyisi ben 1 den başlıyayım yavaş yavaş arttırırımspor geçmişin varsa sıkıntı olmaz ama ilk kez yapıyorsan fazla gelebilir
1 de az olabilir , 2 mil 32 dk sürüyor bence çok iyiSpor geçmişim yok maalesef en iyisi ben 1 den başlıyayım yavaş yavaş arttırırım
Haklısın 2 yi yapayım ben o Zaman1 de az olabilir , 2 mil 32 dk sürüyor bence çok iyi
Allah razı olsun Can'ım inşahİstediğin kiloya ulaşıp bebeğini kucağına alırsın inşallah
Yediklerini yarın sabahtan itibaren değil de bu aksam yazmaya baslayabilirsin
Birbirimize yardimci olalım gitsin kilolar
58.5 ile diyete başladım suan 56.5 im :) hedefim 50Allah razı olsun Can'ım inşahakşam domatesli biberli menemen yedim çok az haşlanmış tavuk yedim , sen kaç kilosun neler yedin akşam
Aaa ne kadar az yiyorsun kendimden utandım58.5 ile diyete başladım suan 56.5 im :) hedefim 50
Bugün yediklerim
Sabah: 2 bardak ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Öğlen : 2 tane nektari
Aksam : 1 tane haşlanmış patates
Saat 7 olunca da 2 yemek kaşığı yoğurt (pulbiberli)
Tebrikler süpersiniz darısı başımabugün yediklerim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta , salatalık , 2 çay
öğle : 1 dilim ekmek , salata ( salatalık , domates , biber , zeytin ) bu tarz oluyor genelde
akşam : 1 tabak imam bayıldı , pilav ( henüz yemedim pilav yerine 1 dilim ekmek yiyebilirim henüz karar vermedim)
sodalı karışım ve sade kahve gün içerisinde tüketiyorum ve tabiki bol bol soğuk su
burda birbirimizin menülerini gördükçe fikirde oluyor eminim sende kısa sürede uyum sağlayacaksınTebrikler süpersiniz darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?