Son 8 kilo..

Sabah öğle akşam 7 ser hurma 1 er kase yoğurt yiyordum kilo verdim bidaha almadım hurma çok faydalı tatlı ihtiyacımı da karşıladığı için çok zorlanmadim :) .
Şimdi güzel bu diyet uygulayim yine diyorum ama bulamadım açıkçası yarın evdeyim bol bol arastiricam :)

bugünlerde protein ağırlıklı beslenme yapacağım 2-3 gün ve sodalı karışıma devam edeceğim...

bu soda+yeşilçay+limon karışımı 2 haftada 5 kilo vermeyi vaadediyor ama tabiki böyle bir sonuç beklemiyorum ilk hafta yediklerime dikkat ederek ve karışımı içerek 1 kilo verdim 2. haftanın sonuda en azından 2 kilo vermiş olmak hedefim..

Insallah
Bende yeşil çay içiyorum bikaç damla limonla bugün birazdaha dikkatli olcam yavaş yavaş azaltcam yediklerimi yoğurt gibi kalorisi az şeyler tüketcem biyere gidince zorla önüne koyuyolar biraz olsun yemek zorunda kaliyorsun dün öyle oldu spor yapamadım zaten

malesef o hatır için yenen şeyler zora sokuyor bizi , birde ben cuma günü şehir dışına çıkıcam halamın yanına bakalım orası nasıl geçicek benim için

71 kiloyum zayıflamam lazım kadın doğum doktorum 5,6 kilo ver dedi artık sizi takip edicem umarım en kısa zamanda zayıflayıp hamile kalırım , size de bol eksiler
umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inip sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun
sende bizim gibi yediklerini içtiklerini yaptığın sporu buraya yazarak bize eşlik edebilirsin

İstediğin kiloya ulaşıp bebeğini kucağına alırsın inşallah
Yediklerini yarın sabahtan itibaren değil de bu aksam yazmaya baslayabilirsin
Birbirimize yardimci olalım gitsin kilolar

İstediğin kiloya ulaşıp bebeğini kucağına alırsın inşallah
Yediklerini yarın sabahtan itibaren değil de bu aksam yazmaya baslayabilirsin
Birbirimize yardimci olalım gitsin kilolar
Allah razı olsun Can'ım inşah akşam domatesli biberli menemen yedim çok az haşlanmış tavuk yedim , sen kaç kilosun neler yedin akşam

Allah razı olsun Can'ım inşah akşam domatesli biberli menemen yedim çok az haşlanmış tavuk yedim , sen kaç kilosun neler yedin akşam
58.5 ile diyete başladım suan 56.5 im :) hedefim 50
Bugün yediklerim
Sabah: 2 bardak ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Öğlen : 2 tane nektari
Aksam : 1 tane haşlanmış patates
Saat 7 olunca da 2 yemek kaşığı yoğurt (pulbiberli)

Aaa ne kadar az yiyorsun kendimden utandım azminden dolayı tebrik ederim Can'ım inşallah ben de biran önce adapte olurum diyete

bugün yediklerim..

sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta , salatalık , 2 çay
öğle : 1 dilim ekmek , salata ( salatalık , domates , biber , zeytin ) bu tarz oluyor genelde
akşam : 1 tabak imam bayıldı , pilav ( henüz yemedim pilav yerine 1 dilim ekmek yiyebilirim henüz karar vermedim)

sodalı karışım ve sade kahve gün içerisinde tüketiyorum ve tabiki bol bol soğuk su

Tebrikler süpersiniz darısı başıma

Tebrikler süpersiniz darısı başıma
burda birbirimizin menülerini gördükçe fikirde oluyor eminim sende kısa sürede uyum sağlayacaksın

daha önce spor yapmamış olman sana şu açıdan fayda sağlayacak ; etkilerini çok kısa sürede farkedeceksin

boyun , kilon , yaşın biraz kendini taıtsana bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…