- 10 Mayıs 2016
- 481
- 326
- 23
21 yaşındayım 2,5 senelik evliyim boyum 1,66 kilom 71 , 74 kiloyu görünce Şok'a uğrayıp dikkatli beslenmeye çalışarak üç kilo verdim , hedef şimdilik 62burda birbirimizin menülerini gördükçe fikirde oluyor eminim sende kısa sürede uyum sağlayacaksın
daha önce spor yapmamış olman sana şu açıdan fayda sağlayacak ; etkilerini çok kısa sürede farkedeceksin
boyun , kilon , yaşın biraz kendini taıtsana bize
amanın ne kadar erkencisin canım21 yaşındayım 2,5 senelik evliyim boyum 1,66 kilom 71 , 74 kiloyu görünce Şok'a uğrayıp dikkatli beslenmeye çalışarak üç kilo verdim , hedef şimdilik 62
Bende sizleri tanımak isterim
amanın ne kadar erkencisin canım
ben 23 yaşındayım , fen bilgisi öğretmeniyim..
boy 173 kilo 67.5 en sonki 87 den geldim buralara kilolu biri değildim aslında üniversiteye gittiğim ilk sene aldım bütün kiloyu tek yaşamanın verdiği bir dezavantaj oldu bu ama daha sonra avantaja çevirerek ipleri elime aldım geçen sene indim bu kiloya 1 senedir 67-70 arası gidip geliyordum şimdi tekrar başladım bakalım bu ayın sonuna 65 daha soraki ay ise hedef 60 inşallah
bi süre çektim kendimi o işlerden
Aşk işte ne Zaman gelip seni bulacağı belli olmuyor
İyi vermişsin hedefine en kısa zamanda ulaşacağına eminim
Sende varmı söz, nişan, sevgili
Hakkı'nda hayırlısı olsun cnmbi süre çektim kendimi o işlerden
19 yaşındayim 1.70 boy 56.5 kiloyum
Geçen sene 50 kiloydum sna stresinden 60 a kadar çıktım daha sonra kilo vermeye başladım bu sene de Üniversiteye gidicem 1 ay sonra öğrenciyim inşallah :) bacaklarımı zayıflamaya calisiyorum
19 yaşındayim 1.70 boy 56.5 kiloyum
Geçen sene 50 kiloydum sna stresinden 60 a kadar çıktım daha sonra kilo vermeye başladım bu sene de Üniversiteye gidicem 1 ay sonra öğrenciyim inşallah :) bacaklarımı zayıflamaya calisiyorum
Ben 2 senedir spor yapıyorum ama çok düzenli olduğunu söyleyemem haftada 3 4 gün . Bazen usenip yapmıyorum :) spor yapmadan asla kilo veremiyorum okul temposundan inşallah daha hızlı kilo veririm tarih bölümünü kazandım bartin a yolcuyum hyirlisiylaHangi bölümü kazandın spor yapıyor mu sun
3,4 gün gayet iyi spor için hangi şehirde yaşıyordun ben istanbuldayım , bölümün iki yıllık mı 4 yıllık mı ben de açıköğretim ilahiyat okumaya başlıycam bu sene inşBen 2 senedir spor yapıyorum ama çok düzenli olduğunu söyleyemem haftada 3 4 gün . Bazen usenip yapmıyorum :) spor yapmadan asla kilo veremiyorum okul temposundan inşallah daha hızlı kilo veririm tarih bölümünü kazandım bartin a yolcuyum hyirlisiyla
Ankaradayim ben bartin da okucam inşallah bölümüm tarih 4 yıllık . Son sene formasyon alıp öğretmen olmak istiyorum :)3,4 gün gayet iyi spor için hangi şehirde yaşıyordun ben istanbuldayım , bölümün iki yıllık mı 4 yıllık mı ben de açıköğretim ilahiyat okumaya başlıycam bu sene inş
Ankaradayim ben bartin da okucam inşallah bölümüm tarih 4 yıllık . Son sene formasyon alıp öğretmen olmak istiyorum :)
ayyy tuzsuz yeseydin bariPatlamış Mısır yedimmmmm
Ay yok yağlı tuzlu çok da lezzetliydiayyy tuzsuz yeseydin bari
Bende kalktım şimdi ama geri Uyusam mi yoksa kalksam mi diye düşünüyorumGünaydın kızlar uyanınca iki bardak ılık su, kahvaltıda şehriye çorbası içtim 1 kase
Kalk kahvaltını yap metabolizman çalışmaya başlasınBende kalktım şimdi ama geri Uyusam mi yoksa kalksam mi diye düşünüyorum
Doğru soyluyosunKalk kahvaltını yap metabolizman çalışmaya başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?