tamam canım yarın ikimizide eklerimBugün kirtasiyeye gittim sabah erken kalktım tartılmayı unuttum suan tokum tartildım 57.0 :)
Yarın sabah da aç karnima mutlaka tartılcam
2 gündür de iyi yemek yiyorumtamam canım yarın ikimizide eklerim
Sabah: 2 bardak ılık subugün yediklerim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 yumurta , 1 dilim peynir , 5 zeytin , salatalık , çay , 2 dilim ekmek
ara: 1 yeşil elma
öğle : közlenmiş patlıcan yoğurt 1 dilim ekmek
akşam : peynirli gözleme , salata
sodalı karışım ve sade kahveler öğün aralarında içildi lakin bugün yediğim ekmekler beyaz ekmekti buğday ekmeğim bitmişti
hem protein hem karbonhidrat açısıdan güzel bir gün olmuş canım bol bol su ve yeşil çay içmeye devam etmeliyizSabah: 2 bardak ılık su
1 tane haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir , 8 tane zeytin
Ara: 1 bardak tarçınlı süt
Aksam : pazı sarması yoğurtlu
1 tane haşlanmış misir
Spor yapmaya baslayabilirim yarın ağrım yokhem protein hem karbonhidrat açısıdan güzel bir gün olmuş canım bol bol su ve yeşil çay içmeye devam etmeliyiz
tabiki erir canım erimezmiBasen ve bacaklarım da erir mi gerçekten . Eğer ericekse çok büyük bi azim gösterip sıkı bi diyete gircem pes etmeden
daha önce başarmış biri olarak tekrar başarabileceğine eminim , benim şansım kilomu kuruyabilmek oldu bende 87 den indim buraya kısa sürede çok güzel kilo vermişsin demekki kalıcı kilolar değilmişBende geçen yıl 83 ile başladım 5 ayda 68 kiloya indim.Sonra sınav stresi derken diyetimi bozdum.
Geçen ay kilomu ölçtüm 80
10 temmuzda 80 kilo ile başladım şuan 72.9 kiloyum
Şimdiki aklım olsa 68 kiloya indiğimde bırakmazdım. Şuan belki 50 li lerde olacaktım.
Bu da bana ders oldu artık bırakmak yok.İlk hedefim 65 sonra 60.
Sabah : 1 yumurta , 7 zeytin , 1 dilim peynirbugün yediklerim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 2 yumurta omlet , 5 zeytin , 1 dilim ekmek , salatalık , çay
öğle : 1 kase salata , 1 dilim ekmek
akşam : tavuk mangal 3 parça , salata , 1 dilim ekmek , kola
sodalı karışım , sade kahve ve bol su içildi
Evett ben uyarım :) nasıl yapıcaz ??
Aaa evet hatırladım bende yaptım bunu ama geri aldım verdiğim kiloları bende 3 kilo vermiştim . Daha sonra hurma yogurt diyeti yaptım suan o yüzden 56 kiloyum hiç almadım ramazanda yapmıştım hurma alıp tekrar yapiyim dedim ama hurma bulamadım. 5 günde 5 kilo düyesi bana iyi gelmedi
- 1. Gün patates günüdür. Patatesi haşlayın ve istediğiniz gibi yiyebilirisiniz. Yalnız yağ kullanmamalısınız. Baharat kullanabilirsiniz. Sınır yok ne kadar yemek isterseniz yiyin
- 2. Gün sebze günüdür. Her çeşit sebzeyi haşlayarak yiyebilirsiniz. Yine yağ kullanımı yasak. Çiğ şekilde de tüketebilirsiniz. Sebze gününde de sınır yok istediğiniz kadar yiyin.
- 3. Gün et günü. Balık ya da ızgara ne şekilde et yemek isterseniz yiyebilirsiniz. Etler yağsız olmalı ve yağ da da pişirilmemeli. Sınır yine yok istediğiniz kadar yiyin.
- 4. Gün de meyve günüdür. Muz haricinde her türlü meyveyi yiyebilirisiniz. Hiçbir sınırlama yok doyana kadar yiyin.
- 5. Gün yani son gün ise yumurta günüdür. Yumurta ile ne yapmak isterseniz yapın ve yiyin ama sadece yumurta ile başka hiçbir şey eklemeyin. Yumurtaya sadece baharat ekleyebilirsiniz yağ yine yasak. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
5 günde 5 kilo diyeti bu şekilde yapılmaktadır. Sonrasında gelen 2 gün ise diyet yapılmamakta ve dinlenme günü olarak adlandırılmaktadır. 2 gün sonrasında isterseniz aynı şekilde bu diyete tekrar başlayabilirsiniz. Bu diyet ile 5 günde 5 kilo vermenin mümkün olduğu söylenmektedir. Diyet boyunca şekersiz olmak koşulu ile çay ve kahve tüketebilirsiniz. Diyet yaparken bol su içmeye özen gösterin.
böyle canım ben daha önce yapıp 3,5 kilo vermiştimBrck06
hurma diyetine annem izin vermezAaa evet hatırladım bende yaptım bunu ama geri aldım verdiğim kiloları bende 3 kilo vermiştim . Daha sonra hurma yogurt diyeti yaptım suan o yüzden 56 kiloyum hiç almadım ramazanda yapmıştım hurma alıp tekrar yapiyim dedim ama hurma bulamadım. 5 günde 5 kilo düyesi bana iyi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?