Bilmiyorum bende dün yaptım ilk defa inşallah zayıflatıyordur:)Kizlar leslie bacakları da zayiflatiyor mu hen hiç yapmadım ona göre başlıcam
İnşallah canım :) bende squat hareketine başladım şimdi yaptım daha sıkılasmasi ve zayiflamasi yazım bacaklarımın internette bi takvim buldum ona göre yapcam atiyim bakBilmiyorum bende dün yaptım ilk defa inşallah zayıflatıyordur:)
Squat yapmaya başladım bugün :)) inşallah 1 ay sonra faydasını görürümmerhaba kızlarBrck06 tabiki bacakları zayıflatıyor leslie canım ip atlamanızıda tavsiye ederim kızlar
Bugün öğlen bişey yememissin canım dayanabildin mi . Buarada ben 2 tane de sigara böreği yedimsabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , yumurta , peynir , salatalık , çay
akşam : 1 tabak mercimek köftesi , salata , 1 dilim ekmek
sodalı karışım ve sade kahve
canım pek istemedi bende zorlamadım baktım saat baya geçmişti hafif acıktığımda , karışımdan içtim akşam yemeğini bekledim bendeBugün öğlen bişey yememissin canım dayanabildin mi . Buarada ben 2 tane de sigara böreği yedim
İyi yapmışsın afiyet olsun canımcanım pek istemedi bende zorlamadım baktım saat baya geçmişti hafif acıktığımda , karışımdan içtim akşam yemeğini bekledim bende
İyi yapmışsın afiyet olsun canım
Aaa nedensanırım bu hafta sonu gelemeyeceğim buralara yada çok az gelebilirim , ama diyetime devam edeceğim tabiki sizler burayı ihmal etmeyin
canım halamın yanına gidicem şehir dışınaAaa neden
Hayırlı yolculuklar insallah girebilirsin siteyecanım halamın yanına gidicem şehir dışına
inşallah canım en azından ne yediğimi yazarımHayırlı yolculuklar insallah girebilirsin siteye
kahvaltıda daha farklı olabilirdi ama diğer öğünler bence gayet güzelSabah
Şehriye çorbası
Ara
Elma
Öglen
Fırında köfte 4 adet
Cacık
Akşam
Çiğköfte
Yarım lavaş
Haklısın ,yumurta bitmişti malesef bugünlük böyle oldukahvaltıda daha farklı olabilirdi ama diğer öğünler bence gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?