Son 8 kilo..

Bende çok severek yapcam eminim :)
Bir şey sormak istiyorum
1 ayda ne kadar kilo verebilirim ve kilo verdikçe basenlerimden ve bacaklarımdan mutlaka gider mi ?
yani her hafta 1 kg versen 4 kilo yapar ki bence çok iyi bacak ve basen için spor yapmadığımız sürece aşırı kilolar vermediğimiz sürece çok farkedeceğini sanmıyorum çünkü zaten fazlamız yok o yüzden bölgesel hareketlerle şekillendirmeliyiz

Spor yapıyorum ama hiç faydası yok gibi geliyo 1 ay içinde devam edip görüyum bakalım inşallah faydası olur gözle görülü

bugün yediklerim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı: 1 yumurta , 1 dilim peynir , 5 zeytin , salatalık , 1dilim ekmek , 2 çay
ara : 1 türk kahvesi
ara : 1 yeşil elma , 10 siyah üzüm
akşam : 1 tabak közlenmiş yoğurtlu patlıcan , 1 dilim ekmek
ve sodalı karışımdan içmeye devam ediyorum bugün 6. gündü
kötü haber ise öğleden sonra çekirdek yedim

bugün yediklerim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 4 dilim sucuk , 1 dilim peynir , 5 zeytin , salatalık , çay
ara : 1 yeşil elma
ara : 1 sade kahve , 2 lokma çikolatalı kek
akşam : 150 gr ızgara et , yarım tabak közlenmiş yoğurtlu patlıcan , 2 dilim ekmek , 1 bardak kola zero
yarın tartı günüm değilmişçesine yedim bugün

yarın tartı günümüz canım aç karnına tartılmayı unutma ilk sayfaya ekleyelim güncel kilomuzu.. umarım eksileri görürüz ben bugü biraz fazla yedim Brck06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…