hayırlı olsun canım..bende tazecik fen bilgisi öğretmeniyim darısı sana olsunTarih okucam inşallah öğretmen olmak istiyorum . Ogretmenliklere puanım yetmedi malesefformasyon alırım okul bittikten sonra . Bartın a yolcuyum hayirlisiyla
Ayy çok guzelllhayırlı olsun canım..bende tazecik fen bilgisi öğretmeniyim darısı sana olsun
olur canım olur allah gönlüne göre versin öğretmelik çok güzelAyy çok guzelllinşallah darısı bana yaa çok istiyorum
Bende çok severek yapcam eminim :)olur canım olur allah gönlüne göre versin öğretmelik çok güzel
yani her hafta 1 kg versen 4 kilo yapar ki bence çok iyi bacak ve basen için spor yapmadığımız sürece aşırı kilolar vermediğimiz sürece çok farkedeceğini sanmıyorum çünkü zaten fazlamız yok o yüzden bölgesel hareketlerle şekillendirmeliyizBende çok severek yapcam eminim :)
Bir şey sormak istiyorum
1 ayda ne kadar kilo verebilirim ve kilo verdikçe basenlerimden ve bacaklarımdan mutlaka gider mi ?
Spor yapıyorum ama hiç faydası yok gibi geliyo 1 ay içinde devam edip görüyum bakalım inşallah faydası olur gözle görülüyani her hafta 1 kg versen 4 kilo yapar ki bence çok iyi bacak ve basen için spor yapmadığımız sürece aşırı kilolar vermediğimiz sürece çok farkedeceğini sanmıyorum çünkü zaten fazlamız yok o yüzden bölgesel hareketlerle şekillendirmeliyiz
canım vücut ölçülerimizi alıp onlarıda yazalım pazartesi güne ne dersinSpor yapıyorum ama hiç faydası yok gibi geliyo 1 ay içinde devam edip görüyum bakalım inşallah faydası olur gözle görülü
Aa benimde aklımda ama evde metreyi bulamadımcanım vücut ölçülerimizi alıp onlarıda yazalım pazartesi güne ne dersin
bu 1 milyoncularda veya ip satan yerlerde oluyor canımAa benimde aklımda ama evde metreyi bulamadımama ölcmeyi çok istiyorum bir yerlerden bulmaliyim
Okul kayıtlarıyla uğraşıyorum süte açılmadı falan çok sorun yaşadım hiç giremedim burayave tabiki sodalı karışım içtim onu unutmuşum yazmayı..
halledebildinmi canımOkul kayıtlarıyla uğraşıyorum süte açılmadı falan çok sorun yaşadım hiç giremedim buraya
Ön kayıt sitesinde sorun vardı çok şükür halledebildim :)halledebildinmi canım
Ben adetliyim çok şişkinlik var ama benim kilomu sonra yazsak olur muuyarın tartı günümüz canım aç karnına tartılmayı unutma ilk sayfaya ekleyelim güncel kilomuzu.. umarım eksileri görürüz ben bugü biraz fazla yedimBrck06
sebebini bildiğimiz artı kilolardan çekinmeye gerek yok bence tartıl canımBen adetliyim çok şişkinlik var ama benim kilomu sonra yazsak olur muutartilmiyorum bile çok sis oluyorum diye
Bugün kirtasiyeye gittim sabah erken kalktım tartılmayı unuttum suan tokum tartildım 57.0 :)Güncel Kilo : 67, 5 geçen haftaya göre -1 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?