canım valla ne diyim çok cesaret edemedim bi arada ishal yaptı yazmıştım çok düzenli içmedim.içtiğim zamanlarda yemeği yiyince hemen tuvalete çıkarıyordu bazen günde 4 kez bile çıktığım oldu hızlı kilo verdiriyor.bi zararı olurmu bilemem.sağol canım aynen çekilmiyor dikkat etmek lazım..
bu açlık otunu kullananları okuyorumda ayda 7-8 kilodan bahsediyorlar doğrumu acaba
aynen o değil ıslanınca ağır oluyor benımde dizler ağrıyor bugun malum romatizmadan.yapcak bişey yok zorlicam kendimi artıkben bırakmaya çalışıyorum yasabaha kalsa kokar mecbur sana kalmış
sinemaki gibi bağırsak tembelliği ve yararlı bakterileri öldürme gibi bi yan etkisi yokmuş öyle yazıyorcanım valla ne diyim çok cesaret edemedim bi arada ishal yaptı yazmıştım çok düzenli içmedim.içtiğim zamanlarda yemeği yiyince hemen tuvalete çıkarıyordu bazen günde 4 kez bile çıktığım oldu hızlı kilo verdiriyor.bi zararı olurmu bilemem.
bende fit bi arkadaşım var ondan öğrendim o düzenli içiyor 53 kilo
ay bırak kokarsa koksun yarın tekrar yıkatırsınaynen o değil ıslanınca ağır oluyor benımde dizler ağrıyor bugun malum romatizmadan.yapcak bişey yok zorlicam kendimi artık
depeledim süzülmeye bıraktım, balkonu yıkadım,kucuk kıza sut ısıttım o sırada buyugun burnu kanadı .....ay bırak kokarsa koksun yarın tekrar yıkatırsın
evet pek bi yan etkisi yok gibi şimdi hazırlıcam bugünle 3.gun olacak iyileşince sende bi dene ama sakın içine çok atma 5-6tane yeter fazla koyunca ishal yapıyorsinemaki gibi bağırsak tembelliği ve yararlı bakterileri öldürme gibi bi yan etkisi yokmuş öyle yazıyor
hepimizde bi açlık otu sevdası olduValla mesajlarınızı okuyunca çok eğlendim kendi kendime
Gerçekten bi aile gibi değil miyiz yakın olsak valla dicem şimdi geliyim yardım ediyim diye
Roxen geliyim sana bakiyim dicem ama olmuyo iste
Buarada market olayina da kızdım açıkçası ama sen sinirlenme üzülme boşver şekerli şeyler de yeme bi kizginlikla
Zayiflayalim derken sinirden kaptirmayalim kendimizi .
Buarada yarın gidip açlık otundan alcam çünkü yapamıyorumçok saçma cümleler kurDum kusura bakmayın biyandan is görüyorum
gel buyur şekerim bana da bi el at.bu arada memleket nereValla mesajlarınızı okuyunca çok eğlendim kendi kendime
Gerçekten bi aile gibi değil miyiz yakın olsak valla dicem şimdi geliyim yardım ediyim diye
Roxen geliyim sana bakiyim dicem ama olmuyo iste
Buarada market olayina da kızdım açıkçası ama sen sinirlenme üzülme boşver şekerli şeyler de yeme bi kizginlikla
Zayiflayalim derken sinirden kaptirmayalim kendimizi .
Buarada yarın gidip açlık otundan alcam çünkü yapamıyorumçok saçma cümleler kurDum kusura bakmayın biyandan is görüyorum
işe yararsa bana dua edin hahepimizde bi açlık otu sevdası oldu
götür tabi ihmal etme bendede olmuştu kılcal damar çatlaması varmıştı baya seneler geçti üstündenoy canım sağlıkları yerinde olsunda.. burun kanamasına baktım içime düştüm bunlar hasta olmayanıda hasta eder. geçende gece kanamıştı bu 2 oldu belki yarın doktora götürrüm
tabi ederiz kızişe yararsa bana dua edin ha
sabah : 3 bardak su
kahvaltı : 1 dilim peynir , 5 zeytin , çay , salatalık , 2 dilim ekmek
ara : 1 halley sade kahve
akşam : 1 tabak taze fasülye , pilav , cacık
ne kadar yesem doymuyorum ve çok rahatsız hissediyorum yedikçe çok morelim bozuluyor şimdi bi kahve daha içiyorum
çok ateşim var
56.9
Dün gece bende ekmek arası yedim itiraf ediyorum diyeti bozma durumuna geldim vazgecebilirim bişeyler yapmam lazım offkızlar napcaz ?
sigara olsa iyi giderdi valla..küvette ıslı kilim beni bekliyor depeleyip balkona asmam lazım nasıl kaldıracaksam.herife yapdırıcıydım gitti zıbardı (hemşom az yöresel oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?