Son 8 kilo..

sağol canım aynen çekilmiyor dikkat etmek lazım..
bu açlık otunu kullananları okuyorumda ayda 7-8 kilodan bahsediyorlar doğrumu acaba
canım valla ne diyim çok cesaret edemedim bi arada ishal yaptı yazmıştım çok düzenli içmedim.içtiğim zamanlarda yemeği yiyince hemen tuvalete çıkarıyordu bazen günde 4 kez bile çıktığım oldu hızlı kilo verdiriyor.bi zararı olurmu bilemem.
bende fit bi arkadaşım var ondan öğrendim o düzenli içiyor 53 kilo

sinemaki gibi bağırsak tembelliği ve yararlı bakterileri öldürme gibi bi yan etkisi yokmuş öyle yazıyor

Valla mesajlarınızı okuyunca çok eğlendim kendi kendime
Gerçekten bi aile gibi değil miyiz yakın olsak valla dicem şimdi geliyim yardım ediyim diye
Roxen geliyim sana bakiyim dicem ama olmuyo iste
Buarada market olayina da kızdım açıkçası ama sen sinirlenme üzülme boşver şekerli şeyler de yeme bi kizginlikla
Zayiflayalim derken sinirden kaptirmayalim kendimizi .
Buarada yarın gidip açlık otundan alcam çünkü yapamıyorum çok saçma cümleler kurDum kusura bakmayın biyandan is görüyorum

hepimizde bi açlık otu sevdası oldu

gel buyur şekerim bana da bi el at.bu arada memleket nere

oy canım sağlıkları yerinde olsunda.. burun kanamasına baktım içime düştüm bunlar hasta olmayanıda hasta eder. geçende gece kanamıştı bu 2 oldu belki yarın doktora götürrüm
götür tabi ihmal etme bendede olmuştu kılcal damar çatlaması varmıştı baya seneler geçti üstünden

Aaa çok geçmiş olsun..
İnsanın yedikçe yiyesi yemedikçe yemiyesi geliyor eminim.. yeme .. yeme ki yemiyesin gelsin

sigara olsa iyi giderdi valla..küvette ıslı kilim beni bekliyor depeleyip balkona asmam lazım nasıl kaldıracaksam.herife yapdırıcıydım gitti zıbardı (hemşom az yöresel oldu)

ahahh hahh ilahi bety21 hepimizde (evli bebeli olan) ondan bir adet mevcut hayatım, kullanmaya bakıcaksın en üst seviyede yararlanmaya bak, canını da hiiiç sıkma, bizim evde de var ondan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…