hiç bilmiyorum canım çok sıkkın56.9
Dün gece bende ekmek arası yedim itiraf ediyorum diyeti bozma durumuna geldim vazgecebilirim bişeyler yapmam lazım offkızlar napcaz ?
Hayırdır insallah bi sorun yok demi ?hiç bilmiyorum canım çok sıkkın
kiloma işte kız hem gribim hem karın ağrısı çekiyorum bideHayırdır insallah bi sorun yok demi ?
Çok geçmiş olsun benim de pikolojim bozuldu iyice kilo veremiyorum yiyesim geliyokiloma işte kız hem gribim hem karın ağrısı çekiyorum bide
benimde öyleÇok geçmiş olsun benim de pikolojim bozuldu iyice kilo veremiyorum yiyesim geliyo
Ayni durumdayız birimize faydamız da olmuyobenimde öyle
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce iyilesirsin . O yeme istediği de hasta olduğun için geliyor. Dikkat et kendinesabah : 3 bardak su
kahvaltı : 1 dilim peynir , 5 zeytin , çay , salatalık , 2 dilim ekmek
ara : 1 halley sade kahve
akşam : 1 tabak taze fasülye , pilav , cacık
ne kadar yesem doymuyorum ve çok rahatsız hissediyorum yedikçe çok morelim bozuluyor şimdi bi kahve daha içiyorum
çok ateşim var
bişeyler yapmamız lazım kızlar bi akıl verin bana...Çok geçmiş olsun inşallah bian önce iyilesirsin . O yeme istediği de hasta olduğun için geliyor. Dikkat et kendine
canım sebeplerini yazmışsın zaten sen iyileşte o ödemi atarsın zatenbüyük şok içerisindeyim sabah tartıldım ve kilom 70,0..
sebepleri üzerinde düşünüyorum
1- regl olucam bugün veya yarın
2- tuvalete çıkamadım
3- çok yoğun gribim ve ilaç kullanıyorum
4- dün gece diyeti biraz bozdum ve geç saatte ilaç içebilmek için bişeler yedim
çekirdek olmasa iyiymişBugün doğru düzgün bişey yemedim uyandım limonlu ılık su içtim kara erik yedim keloks mu ne ondan yedim biraz ekmekle zeytin yedim çekirdek citledim saçma sapan bi gündü
canım nasıl hasta oldun sen böyle yoksa bizden gizli dondurmamı yedin.sabah : 3 bardak su
kahvaltı : 1 dilim peynir , 5 zeytin , çay , salatalık , 2 dilim ekmek
ara : 1 halley sade kahve
akşam : 1 tabak taze fasülye , pilav , cacık
ne kadar yesem doymuyorum ve çok rahatsız hissediyorum yedikçe çok morelim bozuluyor şimdi bi kahve daha içiyorum
çok ateşim var
yok kız yemedimde dondurma ama sıcak soğuk hava değişimini çok yaşadım ondan olducanım nasıl hasta oldun sen böyle yoksa bizden gizli dondurmamı yedin.
çokta bişey yememişsin aslında halleyı öğlen eritmişsindir diye saymıyorum ama akşam pilav yememeye calıs
geçmiş olsun canım şu sıcakta ateşde hiç çekilmezyok kız yemedimde dondurma ama sıcak soğuk hava değişimini çok yaşadım ondan oldu
menü güzelde market olayı hoş olmamış ama oluyo malesef böyle şeyler hem telefon açık hem başka insanlar varmış daha güzelce söyleyebilirmiş ama ne diyim yani ayrı yatmakta olmazmenü:sabah iki haşlanmış yumurta yarım domates 2dilim peynir (ekmek yemedim)
ara 3dilim karpuz
öğle yarım tabak yoğurtlu makarna
akşam 1kucuk kase mısır gevreği+süt çocuklara adana yediriyordum canım çekti 3lokma ekmeğinden yedim
of benımde canım sıkkın benım koca az önce markette bana bağırdı 'o kutu değil şu' falan diye.elındede telefon kaynanamla konuşuyordu hepsini duydu kaynanam cevredekılerde çok sinir oldum.evde neyse de milletin içinde kendimi çok kötü hissettiriyor ben surat asıncada eve gelince hemen gitti yattı bişey demeden gıcık daha çok sinir oldum.
oturdum kaldım bende canım hiçbisey yapmak istemiyor yanınada gidip yatmak istemiyom sinirimden şekerli bişeyler yiyesim geliyor kendimi tutuyom
offf kocan mı var derdın var
sağol canım aynen çekilmiyor dikkat etmek lazım..geçmiş olsun canım şu sıcakta ateşde hiç çekilmez
menü güzelde market olayı hoş olmamış ama oluyo malesef böyle şeyler hem telefon açık hem başka insanlar varmış daha güzelce söyleyebilirmiş ama ne diyim yani ayrı yatmakta olmaz
ben bırakmaya çalışıyorum yasigara olsa iyi giderdi valla..küvette ıslı kilim beni bekliyor depeleyip balkona asmam lazım nasıl kaldıracaksam.herife yapdırıcıydım gitti zıbardı (hemşom az yöresel oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?