Son 8 kilo..

bu akşam yatmadan durum bildirelim.. sabırlar diliyorum.. ama inş. başarırız da bi sonuca varabiliriz.
Bende gec yatıyorum 4 buçuk gibi erkek arkadaşım asker gece nöbeti oluyo bende uyumuyorum onunla birlikte. Dayanabiliyorum hiçbi şey yemiyorum zaten . Ama düzensiz uyku gerçekten sisiriyor bunu farkettim 1 haftadır böyleyim farkettim bunu

Gece yemek yemek gerçekten çok kilo yapıyor Roxen onu kesmen gerekiyor ama çok daha çabuk kilo verdiğini farkedersin eminim . Ne kadar gec yatarsan yat yememeye çalış

sabah : 1 dilim peynir , 5 zeytin , çokokrem 3 lokma , 1 dilim ekmek , salatalık , çay
öğle : 1 kase üzüm 1 ufak muz
akşam : 3 parça tavuk , salata , 1 dilim ekmek , kola
aralarda sade kahve ve bol su
regl oldum bugün , sabah tuvalete gittikten sonra tartıldım 69.0 geldim bugünde

Gece yemek yemek gerçekten çok kilo yapıyor Roxen onu kesmen gerekiyor ama çok daha çabuk kilo verdiğini farkedersin eminim . Ne kadar gec yatarsan yat yememeye çalış
doğru söylüyosun canım , açlık otu aldınmı sen

çok hoşuma gitti yazdığın
Hiçbi şey yiyemiyorum canım istemiyor ki terleye terleye oturuyorum evde . Sıcakta bişey yeyince midem bulaniyo kaç gündür kahvaltı da yapmıyorum kötü besleniyorum buara

çok hoşuma gitti yazdığın
Hiçbi şey yiyemiyorum canım istemiyor ki terleye terleye oturuyorum evde . Sıcakta bişey yeyince midem bulaniyo kaç gündür kahvaltı da yapmıyorum kötü besleniyorum buara
süt yoğurt meyve ye en azından sabahları

kızlar gripten dolayı ilaç kullanıyorum ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilacı , reglim kesildi ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…