yapabilirmiyim ki acaba ben 2-3 hatta bazen 4 gibi uyuyabiliyorum"akşam 7 den sonra bişiycik yemedim" mesajları atmayı öneriyorum kendimize.. bu akşam ilk akşamımız olsun.
yapabilirmiyim ki acaba ben 2-3 hatta bazen 4 gibi uyuyabiliyorum
Ben atabilirimm hatta çok iyi olur
yok abla ben genelde geç yatarımA aaa. ah canıııımmm bu da seni şişirmiş olabilir var ya! hani 70 çıktın ya tartıda, düzensiz uyku şişiriyo biliyosun roxencim.. tatil modu ondan mı? geçiciyse sorun yok..
Bende gec yatıyorum 4 buçuk gibi erkek arkadaşım asker gece nöbeti oluyo bende uyumuyorum onunla birlikte. Dayanabiliyorum hiçbi şey yemiyorum zaten . Ama düzensiz uyku gerçekten sisiriyor bunu farkettim 1 haftadır böyleyim farkettim bunubu akşam yatmadan durum bildirelim.. sabırlar diliyorum.. ama inş. başarırız da bi sonuca varabiliriz.
doğru söylüyosun canım , açlık otu aldınmı senGece yemek yemek gerçekten çok kilo yapıyorRoxen onu kesmen gerekiyor ama çok daha çabuk kilo verdiğini farkedersin eminim . Ne kadar gec yatarsan yat yememeye çalış
Hayır almadım çok sicaktı usendim dışarı çıkmayadoğru söylüyosun canım , açlık otu aldınmı sen
akşama yiceğine gündüz yesene kız yemeğiniHayır almadım çok sicaktı usendim dışarı çıkmaya
Sabah : siyah erik ( tuvalete cikariyor)
Oglen: keloks
Aksam: 2 küçük biber dolması
1 tane balık
süt yoğurt meyve ye en azından sabahlarıçok hoşuma gitti yazdığın
Hiçbi şey yiyemiyorum canım istemiyor ki terleye terleye oturuyorum evde . Sıcakta bişey yeyince midem bulaniyo kaç gündür kahvaltı da yapmıyorum kötü besleniyorum buara
Evet doğru soyluyosun yarın daha güzel bi öğünle başlıcamsüt yoğurt meyve ye en azından sabahları
Hiçbi fikrim yok benim kesilmiyor . Civanpetcemi otunun söktürücü etkisi olduğunu duymustum doğru mu acaba ?kızlar gripten dolayı ilaç kullanıyorum ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilacı , reglim kesildi ne yapabilirim
ya benimde kesilmiyordu anlamadım noldu bu vücuduma şaşırdım iyiceHiçbi fikrim yok benim kesilmiyor . Civanpetcemi otunun söktürücü etkisi olduğunu duymustum doğru mu acaba ?
Kullandığın ilaç ve hastalığından dolayi işte . Bence bişey yapmaya benimde kesilmiyordu anlamadım noldu bu vücuduma şaşırdım iyice
belkide bişe yapmamak daha iyi bekliyim bakalımKullandığın ilaç ve hastalığından dolayi işte . Bence bişey yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?