bizde salı tartılalım o zaman olur mu yarın unutmazsınAyy 57.1 gözüküyorum ama daha tuvaletimi yapamadim ayıptır söylemesi
Tamam canım benim olur :))bizde salı tartılalım o zaman olur mu yarın unutmazsın
inş cAnım bırakma burayı ne olur BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİNAnaaa alın benden de o kadar bu kış bu istikrarı yakalar mıyız acep???? Çok güldümroxen2303 haydi bakalım sayenizde kendime geldim tekrardan
AY NE GÜZEL hedefim 2yıldır 58 olmak o günleri görürüm inşallahAyy 57.1 gözüküyorum ama daha tuvaletimi yapamadim ayıptır söylemesi
açlık otunda şuan sıkıntı yok kızla.r tuvalete çıkarıyor ishal yok. ben açlık otuna devam.ödem atıcı olarak açlık otu:bagırsaklarımı iyi çalıştırıyor hakkaten ödemi atıyor 3gunde 2kilo vermıstım bı seferınde.
ama en son içtiğim beni söylemesi ayıp ishal etti karnım ağrıdı tam ondan mı bilemiyorum o dönem çeşme suyuda içmiştim pişman olmuştum.
şuan suyu koydum etkisini4-6saatte gösteriyor bi daha ishal olursam içmicem sonucu yarın yazarım
Dont worry telafi edersin yarinBen bugun fena durumdayım arkadaşım geldi ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım kizartmalarine yedim söylemeyim bile
Umarim ise yararaçlık otunu bende en kısa zamanda alıcambety21
Ayy inşallah bide ayiptir söylemesi tuvalete de çıkamıyorum sistimUmarim ise yarar
büyük şok içerisindeyim sabah tartıldım ve kilom 70,0..
sebepleri üzerinde düşünüyorum
1- regl olucam bugün veya yarın
2- tuvalete çıkamadım
3- çok yoğun gribim ve ilaç kullanıyorum
4- dün gece diyeti biraz bozdum ve geç saatte ilaç içebilmek için bişeler yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?