canım aminosenteze karar verirsen bu konuda uzman bir hekim bul lütfen. Felaket tellallığı yapmak istemem ama geçenlerde tvde görmüştüm doktorun biri bir yerden delmiş olmamış diğer taraftan delmiş filan yanlış hatırlamıyorsam düşüğe sebep olmuştu. inşallah senin için korkulacak birşey yoktur.bende p.tesine randevu alıcam şimdi.
sa kızlar benimde sat 20 kasım ben 9+4günlük gebeyim kıymetlimi gördüm 2gün önce hatta hareketlerini bile gördüm maşallah çok hareketliydi yavrum hareketinden kalbini göremedik biara korktum doktora sordum ama bukadar hareketliyse korkulacak bişi yoktur dedi o sırada pıt pıtlarını gördük çok güzel ya gerçekten harika bi duygu Allahım herkese nasip etsin inş.[
senın adına cok sevındım arkadasım bende sat 30 kasım en son doktora gıttıgımde 7haftalık hamıleydım bu hafta ıcınde bıdaha gıdıcem artık.. cok sabırsızlanıyorum ve cok korkuyorum benım ılk gebelıgım mole gebelıktı ne yazık kıdoktora gıttıgımde kalp atıslarını duydum bebegımın cok sukur ama cok mınıcık bırseydı cok zor goruluyoduuu:26:yanı sadece kalp atıslarını duydum pekı sen hareket derken ne kast edıyosun??
sa kızlar benimde sat 20 kasım ben 9+4günlük gebeyim kıymetlimi gördüm 2gün önce hatta hareketlerini bile gördüm maşallah çok hareketliydi yavrum hareketinden kalbini göremedik biara korktum doktora sordum ama bukadar hareketliyse korkulacak bişi yoktur dedi o sırada pıt pıtlarını gördük çok güzel ya gerçekten harika bi duygu Allahım herkese nasip etsin inş.[
senın adına cok sevındım arkadasım bende sat 30 kasım en son doktora gıttıgımde 7haftalık hamıleydım bu hafta ıcınde bıdaha gıdıcem artık.. cok sabırsızlanıyorum ve cok korkuyorum benım ılk gebelıgım mole gebelıktı ne yazık kıdoktora gıttıgımde kalp atıslarını duydum bebegımın cok sukur ama cok mınıcık bırseydı cok zor goruluyoduuu:26:yanı sadece kalp atıslarını duydum pekı sen hareket derken ne kast edıyosun??
öncelikle geçmiş olsun canım ilk gebeliğin için,bu gebeliğinden çok korkma stres yapma Allah korusun stresten neler neler olduğunu duyuyoruz sen hiç canını sıkma Allahım bu defa bebeğini sana bağışlasın.Hareket derken ultrasonda kımıl kımıl kımıldıyordu kolları ayakları vücudu maşallah kıymetlim çok hareketliydi
cok tesekur ederım canımmmayyy ne kadar guzel bı duygudur ya boyle hareketlerını gormenbebgımın kalp atısalrını duyunca bıle cok duygulandım Allah ım ısteyen herkese naıp etsın inşallah senın adına da cok sevındım Allah hepımızınkını bagıslasın....evet dogru soyluyosun bende kendıme hep oyle soyluyorum stres gercekten cok kotu ama ıste dusunmeden edemıyorum
doktoç korkuttu beni, başka doktora gittim, üçlü test yaptırdıktan sonrakarar veririz dedi, bu konuda zeynep kamil çok iyiimiş ama umarım gerek kalmaz..(
inşallah bişey yoktur. banada 1.trimer tarama testi yaparken, dr dediki işte daha önceleri yaşı 35 üstü olan tüm hamilelerden amniyosentez istiyorduk filan dedi. bende tehlikeli değilmi peki diye sordum, hayır hiçbir tehlikesi yok dedi. Ama şimdi buna gerek duymuyoruz filan dedi, daha bisürü şey anlattı. parayı alınca bülbül kesiliyorlar:)
bence içini ferah tut hiç evham yapma bişey yoktur inşallah
Selam arkadaşlar,benim 12+2 günlük oldu ama hala midem sık sık bulanıyor,kusma yok ,sizde durum nasıl?Bir de neleri özellikle yemeye dikkat ediyorsunuz?Günde 1 adet elevit kullanıyorum,başka ilacım yok,ya sizler de?
Ben folic plus kullanıyorum günde 3 adet . Günde bir tane kullananlar bence yetersiz kalır, çünkü bebeğin en çok kalsiyum a ihtiyacı olduğu dönem ilk 3 ay 'dır, kemik yapısı gelişiyor. Kan hapını 3. ay sonunda vereceğini söyledi doktorum çünkü mideni daha çok bulandırır dedi.
Arkadaşlar benim son adet terihim 19 Kasım ve keseyi net göremesek de hamileyim ..İnşallah dış gebelik falan değildir,endişeliyim doğrusu...Gelin tecrübelerimiz ,bilgilerimizi payşalım...Bebeklerimizdeki ve kendimizdeki gelişmeleri hafta hafta paylaşalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?