Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

benimde sat.19 kasım arkadaşlarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi bizi korusun..Ne kadar tuhaf bi duygu annelik ultrasonda görmek Allahım bir an önce elime alsam hissi doktoruma en son 22 ocakta gittim 3 hfta snra ikili testleri yapıcağını söledi..ve ben şuan bebişkomu çok özledim gitsemde görsem die sabırsızlıkla bekliorumm:)

burda herşeyi paylaşmak ne kadar güzel..

ben ikili testi 80 tl ye yaptırdım, risk çıktı amnisenteze 3 lü testten sonra doktorum karar vericekmiş.. ay sonunda belli olucak yani

doktoç korkuttu beni, başka doktora gittim, üçlü test yaptırdıktan sonrakarar veririz dedi, bu konuda zeynep kamil çok iyiimiş ama umarım gerek kalmaz.. (

sa kızlar benimde sat 20 kasım ben 9+4günlük gebeyim kıymetlimi gördüm 2gün önce hatta hareketlerini bile gördüm maşallah çok hareketliydi yavrum hareketinden kalbini göremedik biara korktum doktora sordum ama bukadar hareketliyse korkulacak bişi yoktur dedi o sırada pıt pıtlarını gördük çok güzel ya gerçekten harika bi duygu Allahım herkese nasip etsin inş.

selam kızlar bende c.tesi günü yaptırdım ikili testi 75 lira tuttu bizim ense kalınlığına normal dedi ama diğer sonuçlar 10 gün sonra belli olacakmış . Umarım turp gibidir bebişim. bu arada % 30 yanılma payıyla :)) cinsiyetini de öğrendik oğlumuz olacakmış çok mutluyuz rabbim isteyen herkese nasip etsin öyle muhteşem bir duygu ki onun kıpırtılarını izlemek :)) bu arada 12+3 günlüktük öğrendiğimizde benim satım 12 kasım sizinkilerde belli olunca paylaşın :))

cok tesekur ederım canımmmayyy ne kadar guzel bı duygudur ya boyle hareketlerını gormenbebgımın kalp atısalrını duyunca bıle cok duygulandımAllah ım ısteyen herkese naıp etsın inşallahsenın adına da cok sevındım Allah hepımızınkını bagıslasın....evet dogru soyluyosun bende kendıme hep oyle soyluyorum stres gercekten cok kotu ama ıste dusunmeden edemıyorum

gerçekten harika bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin yokluğunu göstermesin sana tavsiyem bol bol dua et insan gebe olunca vesveseleri artıyo psikolojisi değişiyo kötü şeyleri daha çabuk düşüne biliyo ama bunlardan dua ile kurtulursun inş.bide tavsiyem bulabilirsen içtiğin suya zemzem karıştır bebeğe çok faydası varmış doğduktan sonra Allahın izniyle çok sakin bi bebek oluyormuş hatta benim çevremde deneyenler var gerçekten bebebkleri maşallah okadar sakinki kendi kendine oynuyo gülüyo annelerine hiç eziyetleri yok bütün hamile arkadaşlara tavsiye ederim.

doktoç korkuttu beni, başka doktora gittim, üçlü test yaptırdıktan sonrakarar veririz dedi, bu konuda zeynep kamil çok iyiimiş ama umarım gerek kalmaz.. (

inşallah bişey yoktur. banada 1.trimer tarama testi yaparken, dr dediki işte daha önceleri yaşı 35 üstü olan tüm hamilelerden amniyosentez istiyorduk filan dedi. bende tehlikeli değilmi peki diye sordum, hayır hiçbir tehlikesi yok dedi. Ama şimdi buna gerek duymuyoruz filan dedi, daha bisürü şey anlattı. parayı alınca bülbül kesiliyorlar:)
bence içini ferah tut hiç evham yapma bişey yoktur inşallah

inşallah yoktur ay sonunda 3lü testten sonra belli olucak yapanlar var etrafımda usta ellerde yapılırsa bişey olmaz diyolar.. ahh umarım gerek olmaz ay sonunda belli olucak.
ilgine teşekkürederim

Selam arkadaşlar,benim 12+2 günlük oldu ama hala midem sık sık bulanıyor,kusma yok ,sizde durum nasıl?Bir de neleri özellikle yemeye dikkat ediyorsunuz?Günde 1 adet elevit kullanıyorum,başka ilacım yok,ya sizler de?

ben kan ilacı elevit ve magnezyum kullanıyorum. benimde pek mide bulantım olmadı olmadı şimdi bebek 15 haftalık oldu akşamları çok midem bulanıyor. anlamadım bende:)

Ben folic plus kullanıyorum günde 3 adet . Günde bir tane kullananlar bence yetersiz kalır, çünkü bebeğin en çok kalsiyum a ihtiyacı olduğu dönem ilk 3 ay 'dır, kemik yapısı gelişiyor. Kan hapını 3. ay sonunda vereceğini söyledi doktorum çünkü mideni daha çok bulandırır dedi.

folic plus nedir? ben 3 tane vitamin kullanıyorum ama zaten zayıfım birde bunumu kullansam:)

Sağolun kızlar, renin diye bi ilaç varmış mide yanması için onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Herkese mrhabalar bnde aranıza yeni katılmış biri olarak 15 kasım kurban bayramıydı son adet tarihim. Aralık ayında adet tarihimi beklerken eşime sürekli kurban bayramı ayın kaçıydı die sorup duruordum oda bana bayramın bitiş tarihini söylüormuş bnde adet olcm die bekliorum:)) 1 hafta oldu tabi ben neten baktım ve 15 kasım oldunu gördüm hemen gidip eczaneden bir test aldm ve yaptım pozitif çıktı çok korktum nedn blmiorm:)) ertesi gün doktora gittik ve sadece kese görünordu bnmde şimdi 14 haftalık hamileyim ve merakla bebişimzn ciinseytni beklioruz. Meleğimle birlikte anne olmak isteyen bütün herkese Allah'ın onlarada bu güsel duyguyu tattrmasını, onlarında birer melek sahibi olmalarını tüm kalbimle diler ve bütün hamişlere hayırlı doğumlar diliorum...

herkese merhabaaa
benım de sat 21 Kasım..14+5 gunluk hamıleyım. yarın cınsıyetı ogrenecegız kısmetse..ilk gebelıgım 8 haftalıkken dusukle sonuçlandı..hala etkısını hıssedıyorum ve buda boyle olacak dıye korkuyorum.İnşallah saglıkla kucagımıza alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…