bu arada benım bulantılarım yenı basladı ben 8haftalık hamıleyım ve cok berbat bırseymıs hep merak ederdımbazen bırseyler yemek resmen ıskence gıbı ozelıkle sabah kahvaltısında yanı tum gun hıc bır sey yemesem acıkmıcam duyduguma gore 3.aydan sonra artık ıstah duzene gırıyomus ve hatta sonralardan fazlasıyla ıstah lı olunuyomuş ama deger bence Allah ısteyen herkese nasıp etsın dıyorum....ama ıcımde hep bı koku var sankı bırsey olacakmıs gıbı herhalde normaldır acaba ıcınızde benım gıbı cok korkan var mı bırde mole gebelık gecırdıgım ıcın sanırım o yuzden de oluyo..
kızlar ben günde 1 adet folik asit hap içiyorum ve elevit e başla dedi dr siz elevit ve folik asit i nasıl kullanıyorsunuz?ikisini de günde 1 mi?
aynen canım bende oyle gun sayıyorum bebısımı gormek ıcın lk gıttıgımde cok bırsey yoktu kalp atısları h<rıcınden daha cok kucuk bırdahakıne bıraz daha buyumus olur inşallahyok canım cok fazla uzun surmez merak etme anne olmak harıka bır duyguu bu kadar heyecanlı olacagımı tahmın etmezdım sımdı ıse bırdahakı kontrol tarıhı gelsın dıye gun sayıyorum bebısımı gormek ıcın
ayy inşallah canım benım yaa,o gunlerı sabırsızlıkla beklıyorum artık.....canım hıc bısey hıssetmemen cok normal daha 7 haftalıksın ılerleyen zamanlarda hıssedeceksın bıtanem
hepinizi ayrı ayrı kutlarım kızlarrrrr bnm sat 27.11 9+2 diye hesaplarken bugün 7+2 olduğunu öğrendik olsun geç olsun güç olmasın meleklerimize kavuşmamız
tuğbacım eleviti akşam yatarken kullanıorum demen çok iyi oldu bende fena yapıor o ilaç ben de sabahları içerdim artık gece içeyim baksanıza ufak bişi yazıoruz ama başkalarının nasılda işine yarıyorr
kutlacımmmm takma kafana eskiden folic asidmi vardı biz ölemi doğduk sen kafanı takma allaha emanet meleklerimizzzz kızınıda öpüyorummmmmm
ayy inşallah canım benım yaa,o gunlerı sabırsızlıkla beklıyorum artık.....
merhaba kızlar 13 3 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım.
Ikili test yaptıran varmı acaba aranızda?? Ben yaptırdım 560/1 risk çıktı doktorum amınosentez öneriyo ama ben yapmak istemiyorum, bu konuda fikri olan varmı acaba
çok dogru soyluyosun canım aynen dedıgın gıbı yapmak gerekıyo benım genelde korkuyla gecıyo ınanırmısın bazen hayal kurmak bıle korkutuyo sonrasından hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyoruhissedersin canım ben ilk hamileligimde sabırsızlanıyordum ama bişeyi iyi anlladım herseyin o anki tadını cıkarmak bence acele edecegine bebeginin suanki verdigi heyecanın tadını cıkart ki ilerde gecirdigin zaman aklında iyi ve net kalsın kendini gözlemle bebegini gözlemle hayaller kur bebeginle ama herseyin tadını cıkartarak inan hem mutlu olacaksın hemde hamileliginin tadını alacaksın
canım bende 14+1 geçen hafta yaptırdım ikili testi 12100/1 çıktı yani düşük risk çıktı zaten bu testi yaptırmamızdaki amaç bebekte herhangi bir sorun olup olmadığını anlamak değilmi aminosentezi yaptırmazsan ilerde pişman olabilirsin ben senin yerinde olsam hiç tereddüt etmeden yaptırırdım birde yaşın kaç
merhaba kızlar 13 3 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım.
ikili test yaptıran varmı acaba aranızda?? ben yaptırdım 560/1 risk çıktı doktorum amınosentez öneriyo ama ben yapmak istemiyorum, bu konuda fikri olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?