Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

kızlar 9+3 günlük hamileyim sizce artık folik asidi bırakmalı mıyım?Size dr larınız ne dedi bu konuda?

bırakma canım 3 ay bitimine kadar kullanın dior dr lar bende 9+2 yim düzensiz kulanıorum bulantılardan ama yinede elimden geldiğince içiorum drunada danış tabi buarada

arkadasım böyle sorunlu hamilelik gecirenlerde yada hamile kalamayıpta tedaviyle kalanlarda oluyo sanırım. Bende tüp bebekle kaldım sanki hep bisey olacakmıs gibi geliyo banada. Normal heralde böyle düsünmemiz. Az cekmedik :)

ben sadece elevit kullanıyorum günde 1 tane. Onuda artık yatmadan önce icmeye başladım cünkü sabah ictigimde öglen ve aksama kadar mide bulantısı yaptı ve yemek yiyemiyordum. Bende aksam yatarken icmeye basladım. Bugün iyiyim.

kızlar ben günde 1 adet folik asit hap içiyorum ve elevit e başla dedi dr siz elevit ve folik asit i nasıl kullanıyorsunuz?ikisini de günde 1 mi?

Slm,
Sitenin uzun zamandır takipçisiyim ancak bu ilk yorumum. sat 19 Kasım yani bende çiçeği burnunda bir anne adayıyım.Bu süreci benimle birlikte yaşayan birilerinin var olduğunu görmek güzel. İletişim ve dayanışma için hazırım...
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

slm kızlaaar ya ben folik asidi hiç duzgun kullanmadım sizce bişey olurmu ya bende unutlanlık var bide 3 yasında bi kızım var ustune oda eklenince unutuyorum napim sizce su anda 10+2 gunluk hamileyim ya

hepinizi ayrı ayrı kutlarım kızlarrrrr bnm sat 27.11 9+2 diye hesaplarken bugün 7+2 olduğunu öğrendik olsun geç olsun güç olmasın meleklerimize kavuşmamız

tuğbacım eleviti akşam yatarken kullanıorum demen çok iyi oldu bende fena yapıor o ilaç ben de sabahları içerdim artık gece içeyim baksanıza ufak bişi yazıoruz ama başkalarının nasılda işine yarıyorr

kutlacımmmm takma kafana eskiden folic asidmi vardı biz ölemi doğduk sen kafanı takma allaha emanet meleklerimizzzz kızınıda öpüyorummmmmm

aynen canım bende oyle gun sayıyorum bebısımı gormek ıcın lk gıttıgımde cok bırsey yoktu kalp atısları h<rıcınden daha cok kucuk bırdahakıne bıraz daha buyumus olur inşallah
inşallah hepımız hayırlısıyla sagılklı bı sekılde bebıslerımıze kavusuruzzzoptm

aslında cok dogru ama işte insan endişelenmeden edemiyor söz konusu bebişi olunca benim gibi bazı kadınların yumurtlama gunu adedine yakın oluyormus buda bizde supriz oluyor olsunda kucuk olsun yeter allahım hayırlısını versin

ayy inşallah canım benım yaa,o gunlerı sabırsızlıkla beklıyorum artık.....

hissedersin canım ben ilk hamileligimde sabırsızlanıyordum ama bişeyi iyi anlladım herseyin o anki tadını cıkarmak bence acele edecegine bebeginin suanki verdigi heyecanın tadını cıkart ki ilerde gecirdigin zaman aklında iyi ve net kalsın kendini gözlemle bebegini gözlemle hayaller kur bebeginle ama herseyin tadını cıkartarak inan hem mutlu olacaksın hemde hamileliginin tadını alacaksın

merhaba kızlar 13 3 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım.
ikili test yaptıran varmı acaba aranızda?? ben yaptırdım 560/1 risk çıktı doktorum amınosentez öneriyo ama ben yapmak istemiyorum, bu konuda fikri olan varmı acaba

canım bende 14+1 geçen hafta yaptırdım ikili testi 12100/1 çıktı yani düşük risk çıktı zaten bu testi yaptırmamızdaki amaç bebekte herhangi bir sorun olup olmadığını anlamak değilmi aminosentezi yaptırmazsan ilerde pişman olabilirsin ben senin yerinde olsam hiç tereddüt etmeden yaptırırdım birde yaşın kaç

çok dogru soyluyosun canım aynen dedıgın gıbı yapmak gerekıyo benım genelde korkuyla gecıyo ınanırmısın bazen hayal kurmak bıle korkutuyo sonrasından hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyoruustelık su sıralar bırkac gundur mıgde bulantım gectı ve ondan bıle suphe duymaya basladım acaba bısey mı oldu dıye aklıma hersey gelıyo:26:bı arkadasın bebgın kalbı durmus yanı onlar bıle aklımdan cıkmıyo bır an evvel randevum gelse bebsımın kalbını duysamama galıba bu ılk gebelıgım problemlı gecmesınden kaynaklanıyo ne yazık kıAllah ım inşallah hepımızınkını hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp eder canım...

aslında haklısın ama çok endişeliyim aminosentezde düşük riski çok yüksek, bilemiyorum çok üzgünüm yaşım 30

merhaba ikili test ve birinci trimer tarama için şimdi randevu alıcam, fiyatlar ne acaba? cinsiyet belli olurmu çok heyecan yaptım:) inşallah herşey yolunda gider

canım aminosenteze karar verirsen bu konuda uzman bir hekim bul lütfen. Felaket tellallığı yapmak istemem ama geçenlerde tvde görmüştüm doktorun biri bir yerden delmiş olmamış diğer taraftan delmiş filan yanlış hatırlamıyorsam düşüğe sebep olmuştu. inşallah senin için korkulacak birşey yoktur.bende p.tesine randevu alıcam şimdi.

anaaa birinci trimer için 110 ikili test için 109 toplam 219tl ödicem çok pahalı değilmiya? kurum karşılamıyor filan dedi tlefonda, doktorum aynı hastanede yaptırın başka yerden istemiyorum dediği için ok dedim p.tesine randevu aldım.
siz kaça patırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…