Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

amın canım amınnn bende bugun kontrole gıttım cok haraketlıydı sende bıdahakı kontrolunde bebegının ne kadar saglıklı oldugunu goreceksın

inşallah tatlım yaa inan o kadar mutlu olcam kiiidesene sen bebişin sımdıden yaramazlıga baslamışbu arad benım belım berbat bı sekılde agrı yapıyo aynı adet donemındekı gıbı normaldır galıba:26:

canım bebegı ıssedebılmek ıcın daha erken degıl mı:26:yanı benım 7.ıncı haftalık falan ve hıc bır sey hıssetmıyorum acaba normal mi:26:bel agrısı kasık agrsı ve mıgde bulantısından harıç..

ya arkadaslar aklıma bırsey geldı ve kafama takıldı.acaba hamılelıkte bılgısayar kullanımı hakında bılgısı olan var mı:26:yanı ben garantı olsun dıye genelde yatıyorum ve laptop u kucagıma koyuyorum ve acaba zarar falan olur mu dıye dusunuyorum

evet canım sımdıden yaramaz sanırım benım kucuk bebegım bel agrıların cok normall sakın endıse etme

evet canım sımdıden yaramaz sanırım benım kucuk bebegım bel agrıların cok normall sakın endıse etme

ya baya bı zormus bu hamılelık yaaama cok guzel bır duygu Allah ısteyen herkese nasıp etsın dıyorumher ne kadar bel agrılarına alıskın olsamda, adet doneminde hep olurdum,bazen cok kotu oluyo ama yapacak bırsey yok herhalde cok fazla uzun surmez:26ptm canım

yok canım cok fazla uzun surmez merak etme anne olmak harıka bır duyguu bu kadar heyecanlı olacagımı tahmın etmezdım sımdı ıse bırdahakı kontrol tarıhı gelsın dıye gun sayıyorum bebısımı gormek ıcın

canım hıc bısey hıssetmemen cok normal daha 7 haftalıksın ılerleyen zamanlarda hıssedeceksın bıtanem

kızlar ben günde 1 adet folik asit hap içiyorum ve elevit e başla dedi dr siz elevit ve folik asit i nasıl kullanıyorsunuz?ikisini de günde 1 mi?

teşekkür ederim beni biraz rahatlattınız.şimdi 7 haftalık mı demem gerekiyor.yoksa yine son adet tarihime göre mi yani 8 haftalık mı demeliyim.

dr ne diosa onu demen lazım cnm 7 haftalık yani geç olsun güç olmasın bebişlerimize kavuşmamız

kızlar ben günde 1 adet folik asit hap içiyorum ve elevit e başla dedi dr siz elevit ve folik asit i nasıl kullanıyorsunuz?ikisini de günde 1 mi?

günde 4 ilaç kullanıorum biri elevit biri folic asid biri kan biri bağırsak ilacı folic asid dahil toplam 3 ilaçta folic asid varmış ama fazlasından sorun olmaz dedi dr bende ilacımı bitirmekiçin içiorum folic asidi

slm kızlar bende 8 haftalık hamileyim bugün ultrasona giricem cok ama cok heyecanlıyım ilk ultrasonda (3haftalıkta)iki kese göründü ikiz olma ihtimali var bende eşimde ikiz istiyoruz ama kendimi buna cok alıştırmak istemedim birinin tutunmama ihtimalide varmış bugün herşey belli olcak Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimiz için sağlıkla kucamıza alırız inşallah bebişlerimizi

ayyy ne gzel bir haber iki kese sürprizmi oldu ne hissettin 2 kese diyince

geç döllenme olabilir canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah benmde sat 22 kasım 8+5 günlük ama ben hiç bişey hisstmiyorum ama sanki hamile değilmişim gibi

teşekkür ederim beni biraz rahatlattınız.şimdi 7 haftalık mı demem gerekiyor.yoksa yine son adet tarihime göre mi yani 8 haftalık mı demeliyim.

canım bende arlıgın dördune edt gunumdu olmadım hamileymişim bende 6 hftalık diye beklerken 4 hafta dört gunluk dedi benim oncekide öyle olmustu yani oluyor öyle sen doktorun hesabına göre söyle çunku dogrusu o bende suanda 10 haftalık oldu bende sag tarafımda hissediyorum ama genellikle belim agrıyor kasıktan gelmiyor agrı allahım hepinize hayırlı ve saglıklı bebişler nasip etsin

ayyy ne gzel bir haber iki kese sürprizmi oldu ne hissettin 2 kese diyince

şaşkın vaziyetteydim bana soruyo ailede var mı diye cok uzak akrabalarımızda var diyorum ama amca cocukları ikiz annemin teyzeleri ikiz yani bunlar hiç aklıma gelmedi hiç bişi düşünemedim o an.ama dün ultrasona girdim kalplerinin atışını duyunca musluklar acılıverdi çifte mutluluk oldu bizim için cooook farklı bişimiş yaaa anne oldumu hissettim resmen Allahım isteyen herkeze versin rabbim yokluklarını aratmasın

Aminnnnnnn çok güzel ya iki kalp atışı duymak tekrardan kocamannnn tebriklerrrr
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…