amın canım amınnn bende bugun kontrole gıttım cok haraketlıydı sende bıdahakı kontrolunde bebegının ne kadar saglıklı oldugunu goreceksın
merhaba arkadaşlar.benim son adet tarihim 25 kasım,adet tarihime göre 8 hafta 2 günlük ama ultrasona göre 7 +2 dedi.geç döllenme var korkulacak birşey yok dedi.kalp atışlarını duydum.geç döllenme yaşayan var mı?bi de bebek sol kasığıma yakın.sol tarafımda hissediyorum.siz ne hissediyorsunuz?
evet canım sımdıden yaramaz sanırım benım kucuk bebegım bel agrıların cok normall sakın endıse etme
ya baya bı zormus bu hamılelık yaaama cok guzel bır duygu Allah ısteyen herkese nasıp etsın dıyorum her ne kadar bel agrılarına alıskın olsamda, adet doneminde hep olurdum,bazen cok kotu oluyo ama yapacak bırsey yok herhalde cok fazla uzun surmez:26 ptm canım
canım bebegı ıssedebılmek ıcın daha erken degıl mı:26:yanı benım 7.ıncı haftalık falan ve hıc bır sey hıssetmıyorum acaba normal mi:26:bel agrısı kasık agrsı ve mıgde bulantısından harıç..
kızlar ben günde 1 adet folik asit hap içiyorum ve elevit e başla dedi dr siz elevit ve folik asit i nasıl kullanıyorsunuz?ikisini de günde 1 mi?
teşekkür ederim beni biraz rahatlattınız.şimdi 7 haftalık mı demem gerekiyor.yoksa yine son adet tarihime göre mi yani 8 haftalık mı demeliyim.
kızlar ben günde 1 adet folik asit hap içiyorum ve elevit e başla dedi dr siz elevit ve folik asit i nasıl kullanıyorsunuz?ikisini de günde 1 mi?
sağolun yıldız ve mlsfb..Sevgiler..
slm kızlar bende 8 haftalık hamileyim bugün ultrasona giricem cok ama cok heyecanlıyım ilk ultrasonda (3haftalıkta)iki kese göründü ikiz olma ihtimali var bende eşimde ikiz istiyoruzama kendimi buna cok alıştırmak istemedim birinin tutunmama ihtimalide varmış bugün herşey belli olcak Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimiz için sağlıkla kucamıza alırız inşallah bebişlerimizi
geç döllenme olabilir canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah benmde sat 22 kasım 8+5 günlük ama ben hiç bişey hisstmiyorum ama sanki hamile değilmişim gibi
merhaba arkadaşlar.benim son adet tarihim 25 kasım,adet tarihime göre 8 hafta 2 günlük ama ultrasona göre 7 +2 dedi.geç döllenme var korkulacak birşey yok dedi.kalp atışlarını duydum.geç döllenme yaşayan var mı?bi de bebek sol kasığıma yakın.sol tarafımda hissediyorum.siz ne hissediyorsunuz?
teşekkür ederim beni biraz rahatlattınız.şimdi 7 haftalık mı demem gerekiyor.yoksa yine son adet tarihime göre mi yani 8 haftalık mı demeliyim.
ayyy ne gzel bir haber iki kese sürprizmi oldu ne hissettin 2 kese diyince
şaşkın vaziyetteydimbana soruyo ailede var mı diye cok uzak akrabalarımızda var diyorum ama amca cocukları ikiz annemin teyzeleri ikiz yani bunlar hiç aklıma gelmedi hiç bişi düşünemedim o an.ama dün ultrasona girdim kalplerinin atışını duyunca musluklar acılıverdi çifte mutluluk oldu bizim için cooook farklı bişimiş yaaa anne oldumu hissettim resmen Allahım isteyen herkeze versin rabbim yokluklarını aratmasın
Aminnnnnnn çok güzel ya iki kalp atışı duymak tekrardan kocamannnn tebriklerrrr
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?