Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

benım ıkı gundur lekelenmelerım oluyo kahve rengı kırmızı karısık
hemen doktora gıttım progestan hapı verdı
cok korkuyorum bısey olcak dıye

aman canım ne olur aklını kalbini ferah tut rahat ol dr da dinlen demiştir zaten dinlen ne olur kendine dikkat et allah korusun senide bebeğinide hepimiz en başlardayız birbirimize destek olup başarıcaz bu işi ya başka yolu yok

Canım,inş. endişelenmemizi gerektirecek bir durum yoktur.Aynı problem bendede var.10 haftalık hamileyim ve 3 haftadır kanamam var.hele geçen haftaki acaip bi kanamaydı çok korktum,bebeğimizi kaybettik sanarak gittik dr.a çok şükür bişey olmamış ama düşük tehlikesi var.bende progesteron hapı kulandım iğnesini falan vurdular acilde.ama şimdi ilacı bıraktım.dinlen dikkat et dedi doktorum. hepimiz için hayırlısı

ya kızlar kafam karıstı bnm çok.Bu konularda da hiç bilgim yok malesef sizlere danısayım.. Geçen gün buraya da yazdığım gibi adet günümüm üzerinden 10 gün geçti ve hamilelik için tüm belirtiler var diye düşünürken 10.günün sonunda geçtiğimiz çarşamba günü hastalandım.Şimdi okudukça diğer arkadasların paylasımını kafam karıstı cok.Bikaç haftalık hamileykenden adet kanaması gibi bi kanama olabiliyomus,hatta üstüne gömme diye biişiden de bahsetmişti arkadasım.Öyle bi durumum olabilir mi bilemedim.Bu konularda biraz bilgi werirseniz sevinirim Bi de işin kötü yanı adet oldum diye sivilce tedavisi için bir hap kullanmaya başladım bgn ve bu hap hamileler için kesinlikle cok tehlikeli,bebeğe zarar weriyormuş :S Doktorum izindeymiş suan ulasamadım ona.Kontrole giden kdr burdan yardımcı olursanız bana cok sevinirim canlar:2:

kızlar lekelerım wc cıktıkca gelıyo ıns önemlı bısey degıldır.
progestana devam edıyorum sabah aksam bıtane.
ama ınsan yınede korkuyoo

selam kızlar bişey sorucam ya eltim hamiş oda kasımda kaldı netten pek anlamaz o yüzden ben soruyorum eşi çok sıkıştırıyor ilişki için oda çok korkuyor bebeğe bişey olur diye dr bişey demedi girmeyin diye felan bişey olurmu ilk aylarda?

Benim dr um kese oluşana kadar ilişki yok dedi kese oluştuktan sonrada konuşucaz dedi bazı arkadaşlarım ilk 3 ay yapmamıştı dr ları söledi diye riske atmasın eltin cnm hayırlı doğumlar

kızlar lekelerım wc cıktıkca gelıyo ıns önemlı bısey degıldır.
progestana devam edıyorum sabah aksam bıtane.
ama ınsan yınede korkuyoo

Sensencim bak çok üzülüorumsen böle yazdıkça ne dedik hepberaber doğurucaz ALLAH'ın izni ile sen ilaçlarını al drunuda sık sık rahatsız et o içini bizlerden daha çok rahatlatır ve kesinlikle kalkma ayağa yat sohbet edelim burda kafanı dağıtalımmm yemene içmenede dikkat ett teyzelerini üzmicek mercimeğimizzz sen yeterki sıkma canını

benim bildiğim üstüne görme tam adet gibi olmuor ama yanlış biliorda olabilirim gidip beta hcg yaptırsana en geç 1 1.5 saatte veriorlar sonucu için rahat etsin

benimkide aynı tarih arkadaşım kan testi yaptırdım sonucumu pazartesi alıp doktoruma gideceğim
dünden beri kahverengi lekelerim geliyor umarım aksi bir durum olmaz Allah hepimizi korusun ve hayırlı bir şekilde bu sürecimizi geçirmemizi nasip etsin inş...

Merhaba arkadaşlar .. Benim sat 20 kasım ...
Tüp bebek ve tek embriyo.. ilk değerim 61.15 iki gün sonraki değerim 186 çıkmıştı..
sat'a göre 7 haftalık hamileyim..
6+4 de keseyi ve bebeği gördük fakat kalp atımını duyamadık.. Dr'umda 6 gün sonraya yani bu çarşambaya gün verdi..
Gittiğimde 7+3 olacak inşş bu sefer duyabiliriz...
Benim sormak istediğim tüp bebekte kalp atışı doğal gebelikten bir kaç hafta daha mı geç duyulur?
Birde bebeğim geç tutunmuş olabilir mi?
Çok korkuyorum bu seferde duyamamaktan ..
Birde tüp bebek ama ben normalde 40 günde bir regl olurum..

Telaş etme canım..6.haftada duyulmayabiliyor..8.haftaya kadar kalbi duymamak normal merak etme..Geç tutunma ihtimali var canım. Gec tutununcada gec duyuluyor biliyorum..
Bende tüp bebekle hamileyim..Pozitif düşünerek hamile kaldım ve öyle devam etmeye calısıyorum..Bizimki her biri ayrı zor süreçlerr..Sabırlı olcaz ve inanacagızzz bebeklerimiz hep bizimle olacak bundan sonraa Allahın izniylee..:)Hiç korkma..

Hayırlısı olsun içini ferah tut hepimiz pozitif düşünelim kalp atışını duyduğunda mutlaka yaz canım bnm dr umda 17 ocağa randevu verdi ama sadece kese için kalp atışı dahada sonra galiba bnm sat 27.11 di bchg en son 212.6 takma kafana sakın bak demekki normalmiş

Arkadaşım benim aslında tam olarak şöyle oldu.. Ben 20 aralıkta pozitif sonucumu aldım tüp bebek yaptırdığım kinikten .. Dr'um gebelik takibi ve doğumuda çalıştığı başka bir hastanede yapıyordu..
Bana ilk seferinde hiç olmazsa muayeneni ben yapayım sonra kendine bir dr ayarlarsın dedi.. Oraya devam edemezdim çünkü dr'umun çalıştığı hastanenin ssk ile anlaşması yok..
Bana 17 gün sonraya gün verdi ama kalp atımı demedi kese dedi.. O gün geldğinde muayene 175 lira ultrasonda bir o kadar olduğunu öğrenince oraya gitmedim .. Ssk ile çalışan başka bir hastaneye gittim.. Oradaki dr'um keseyi ve bebeği gördü fakat daha çok küçük olduğu için kalp atımını duyulmadı ama bunu normal kaşıladı..
Tüp bebek olduğu için doğal gebeliğe göre biarz geriden gidiyor elbette dedi..

Cevabın için teşekkür ederim , gulum sanada arkadaşım..
Kalp atımını duyunca yazarım tabi..

Son düzenleme:
benim adet tarihim 2 kasım bende korkuyorum dış gebelikten ama geçen hafta doktora gittik 8 haftalık dedi kalp atışlarını dinledik allahım herkse nasip eyler işallahh

benim adet tarihim 2 kasım bende korkuyorum dış gebelikten ama geçen hafta doktora gittik 8 haftalık dedi kalp atışlarını dinledik allahım herkse nasip eyler işallahh

amin canım.inşallah senin de bebeğin güzel bişekilde tutunmuştur anneciğine.benim 2 gün sonra adet günüm.bakalım ne olcak.bu ay için çok heveslenmiştim.allah hayırlısını versin inşallah.

hanımlar bende aranıza hamiş olarak katılanlardanım8. haftaya girdim hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş...testle evde öğrendiğimde 4 haftalıktı 6 haftalıkken dr gittim kalp atışlarını duyduk ayrı bir heyecan ilk değil ama yinede çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş

Son düzenleme:

Ne güzel canım darısı başıma..6+2günlük olacak ben gittiğimdede inşallah bende duyabilirimm..Benimkisi tüp bebek bakalım duyulacakmı..Belki erkendir tüp bebek için..

benım de sat 21 kasım arkadasım..şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…