Aynıyız ne güzell..Hadi inşallahhh sağlıklı görürüz bebişlerimiziii..Çok merak ediyorummm:)
Vajinal baktırmaktanda cekiniyorum aslında bişey olmasın sonnraaaa
6 haftalıkken kalp atışı duyuluyormu acaba?
benım ıkı gundur lekelenmelerım oluyo kahve rengı kırmızı karısık
hemen doktora gıttım progestan hapı verdı
cok korkuyorum bısey olcak dıye
Canım,inş. endişelenmemizi gerektirecek bir durum yoktur.Aynı problem bendede var.10 haftalık hamileyim ve 3 haftadır kanamam var.hele geçen haftaki acaip bi kanamaydı çok korktum,bebeğimizi kaybettik sanarak gittik dr.a çok şükür bişey olmamış ama düşük tehlikesi var.bende progesteron hapı kulandım iğnesini falan vurdular acilde.ama şimdi ilacı bıraktım.dinlen dikkat et dedi doktorum. hepimiz için hayırlısıbenım ıkı gundur lekelenmelerım oluyo kahve rengı kırmızı karısık
selam kızlar bişey sorucam ya eltim hamiş oda kasımda kaldı netten pek anlamaz o yüzden ben soruyorum eşi çok sıkıştırıyor ilişki için oda çok korkuyor bebeğe bişey olur diye dr bişey demedi girmeyin diye felan bişey olurmu ilk aylarda?
kızlar lekelerım wc cıktıkca gelıyo ıns önemlı bısey degıldır.
progestana devam edıyorum sabah aksam bıtane.
ama ınsan yınede korkuyoo
ya kızlar kafam karıstı bnm çok.Bu konularda da hiç bilgim yok malesef sizlere danısayım.. Geçen gün buraya da yazdığım gibi adet günümüm üzerinden 10 gün geçti ve hamilelik için tüm belirtiler var diye düşünürken 10.günün sonunda geçtiğimiz çarşamba günü hastalandım.Şimdi okudukça diğer arkadasların paylasımını kafam karıstı cok.Bikaç haftalık hamileykenden adet kanaması gibi bi kanama olabiliyomus,hatta üstüne gömme diye biişiden de bahsetmişti arkadasım.Öyle bi durumum olabilir mi bilemedim.Bu konularda biraz bilgi werirseniz sevinirimBi de işin kötü yanı adet oldum diye sivilce tedavisi için bir hap kullanmaya başladım bgn ve bu hap hamileler için kesinlikle cok tehlikeli,bebeğe zarar weriyormuş :S Doktorum izindeymiş suan ulasamadım ona.Kontrole giden kdr burdan yardımcı olursanız bana cok sevinirim canlar:2:
selam bayanlar benımde son adet tarıhım 30kasım
dün kan testi sonucuyla 5 haftalık hamıle oldugumu örendım
doktor eşime sımdı gelsede sırf kese gozukur bı hafta on gun sonra gelsın karın demiş.
haftaya gıdecegım kontrole. sızce haftaya 6 haftalık oldugunda bebek gozukurmu kesede? :26:
benım ıkı gundur lekelenmelerım oluyo kahve rengı kırmızı karısık
Merhaba arkadaşlar .. Benim sat 20 kasım ...
Tüp bebek ve tek embriyo.. ilk değerim 61.15 iki gün sonraki değerim 186 çıkmıştı..
sat'a göre 7 haftalık hamileyim..
6+4 de keseyi ve bebeği gördük fakat kalp atımını duyamadık.. Dr'umda 6 gün sonraya yani bu çarşambaya gün verdi..
Gittiğimde 7+3 olacak inşş bu sefer duyabiliriz...
Benim sormak istediğim tüp bebekte kalp atışı doğal gebelikten bir kaç hafta daha mı geç duyulur?
Birde bebeğim geç tutunmuş olabilir mi?
Çok korkuyorum bu seferde duyamamaktan ..
Birde tüp bebek ama ben normalde 40 günde bir regl olurum..
Merhaba arkadaşlar .. Benim sat 20 kasım ...
Tüp bebek ve tek embriyo.. ilk değerim 61.15 iki gün sonraki değerim 186 çıkmıştı..
sat'a göre 7 haftalık hamileyim..
6+4 de keseyi ve bebeği gördük fakat kalp atımını duyamadık.. Dr'umda 6 gün sonraya yani bu çarşambaya gün verdi..
Gittiğimde 7+3 olacak inşş bu sefer duyabiliriz...
Benim sormak istediğim tüp bebekte kalp atışı doğal gebelikten bir kaç hafta daha mı geç duyulur?
Birde bebeğim geç tutunmuş olabilir mi?
Çok korkuyorum bu seferde duyamamaktan ..
Birde tüp bebek ama ben normalde 40 günde bir regl olurum..
Hayırlısı olsun içini ferah tut hepimiz pozitif düşünelim kalp atışını duyduğunda mutlaka yaz canım bnm dr umda 17 ocağa randevu verdi ama sadece kese için kalp atışı dahada sonra galiba bnm sat 27.11 di bchg en son 212.6takma kafana sakın bak demekki normalmiş
benim adet tarihim 2 kasım bende korkuyorum dış gebelikten ama geçen hafta doktora gittik 8 haftalık dedi kalp atışlarını dinledik allahım herkse nasip eyler işallahh
hanımlar bende aranıza hamiş olarak katılanlardanım 8. haftaya girdim hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş...testle evde öğrendiğimde 4 haftalıktı 6 haftalıkken dr gittim kalp atışlarını duyduk ayrı bir heyecan ilk değil ama yinede çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş
benimde sat 21 kasım ama benimde adet düzensizliğim var 40 45 günde bir oluyorum. geçen hafta doktora gittim tahmini 15 günlük falan dedi keseyi göremedi hcg değerimde 273 çıkmıştı.pazartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?