Son Atv

canim kizmazsin umarim bana ama ben koptum iskelet anlamana..cokguldum hala guluyorum.bide dertlenmissin iselet kim diye

Tatil olmasını da fırsat bilerek bugün dizinin ilk bölümlerinden başlayarak birkaç bölümüne baktım :)
İlk bölümde Alev, Halil'e çocuğun doğumgününe gitmeyelim o eve gitmeyelim diyor. Halil de her şey geçmişte kaldı, üzerinden çok vakit geçti diyor.

Aylin'le Selim'in tanıştığı partide Halil'in de olması gerekiyor ancak o Feride çocuğunu düşürdüğü ve Ali'de Bahman'la ilgili işler çevirdiği için için yanında olamıyor. Hastanede beklemek Halil'e kalıyor. Zaten Ali hastaneye gelir gelmez hastaneden çıkıyor. Daha sonra Ali ve Halil bu olayı hatırlayıp konuşurken Halil, Ali'ye bana hayatımın en büyük kazığını o gün attın diyor. Çünkü partiye geç kalıyor ve Selim Aylin'le daha önce tanışıyor ya da bununla ilgili başka bir şey oluyor.
Selim, Aylin'e evlilik teklif ederken Halil üzgün görünüyor. O gece gittiği barda Alev'le tanışıyor. Alev'in o gece çektiği fotoğraflara ilerleyen bölümlerde bakaren o gece hayalkırıklığına uğramıştım çok umutsuzdum diyor.

Aylin- Halil yakınlaşması beni ilerleyen bölümlerle ilgili heyecanlandırıyor. Bakalım neler olacak ?
Nihat'ın casus olduğunun nihayet anlaşılması son bölüm adına sevindirici bir gelişmeydi. Kudret'in Nihat'ın casus olduğunu öğrenmesiyle otelde tavandan asılan adam arasında bir bağlantı kurdum. Bence o sallanan Nihat. Gerçi Nadya durumdan neden rahatsız değil o da ayrı bir ilginçlik :)

Selim kim tarafından ve neden kaçırıldı ? 20.02.1982'de ne oldu, dizi karakterlerinin hayatını nsıl değiştirdi ?
Aylin İran'da neden yalnız,üstelik Halil'le başka türlü bir yakınlaşma içine girmişken ve Halil her an Aylin'in yanındayken.Aylin kaçırıldı mı ?
İlk bölümde Aylin darp edilmiş halde Simon'ın da bulunduğu bir odada ortaya çıkıyor. Daha önce Simon'ı gazeteci olarak Ali'yle konuşurken, eski bir dost tabiri ve bir arazi anlaşmazlığı dolayısıyla Kudret'le görmüştük. Simon hem Majid'i hem Leyla'yı tanıyor. Son bölümde vurularak kaçırılıyor ama ileri dönük olarak gösterilen ilk bölümdeki sahnede Aylin'le İran'da gözüküyor. Aylin'e kendisiyle vedalaşmasını söylüyor. Aylin'i yüzü değişmiş bir halde Simon'la bir yere giderken buluyoruz. Simon'ın iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadım. İlk bölümdeki görüntüye bakılırsa Aylin, Kudret'ten ya da Kudret'in Simon'la olan bağlantısından haberdar değil.

İçimden gelen bir ses Halil'in kötü adam olmadığını söylüyor :) Merakla takipteyim :)

Son düzenleme:
canim kalan bolumleride izle aslinda cokta bizim teoriler urettigimiz kadar gizemli seyler yok gibi.yani ilk bolumlerde cok karmasanin icine girmdigimi sanmistim ama sonra ilk bolumde cevapsiz olan seyleri tekrar yine yeni bolumlerin icine koyarak olayi guya aydinlattilar aslinda vakit gecirdiler bolumlero sisirdiler..selim hakkinda kimse bisey dusunemiyor artik

canim kizmazsin umarim bana ama ben koptum iskelet anlamana..cokguldum hala guluyorum.bide dertlenmissin iselet kim diye

Ayy yok cnm niye kızayım ben de çok güldüm

Diziyi izlerken başka işlerle de uğraşıyorum yine iyi anlamışım iskeleyi iskelet diye başka bişi da olabilirmiş yani

Ayy yok cnm niye kızayım ben de çok güldüm

Diziyi izlerken başka işlerle de uğraşıyorum yine iyi anlamışım iskeleyi iskelet diye başka bişi da olabilirmiş yani

dizi zaten gizemli..iskelt deyince is dahada gizemli gelmistir sana

Son sekiz bölüm ve artık kartları daha açık oynamaları gerekiyor :) Önümüzdeki bölüm kilit bölümlerden biri olabilir ah bir fragmanı görebilseydik :)

he-man de orko vardı. onun bi üst düzeyiydi iskeletor :)

çok şirinsin yaa,, gel bi öpücem seni

18. Bölüm Fragmanı:
[video=youtube;d0HnL4xxtQk]http://www.youtube.com/watch?v=d0HnL4xxtQk[/video]
Lakin ben bir şey anlayamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
18. Bölüm 2. Fragman :
[video=youtube;VlU3bYZ42Vw]http://www.youtube.com/watch?v=VlU3bYZ42Vw&feature=BFa&list=UUSaEksHqrQGARFjFEPIIgag[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazartesileri Bir Zamanlar Osmanlı ve Leyla ile Mecnun'u izlediğimden bu diziyi izleyemiyordum,

Diğer diziler gibi banal olduğunu düşünsem zaten aklımın bir köşesinde kalmazdı,

Yani biraz baktım olaylar süper uyarlanmış,Ezel ile başlayan esrarengiz senaryo ve kurgu bileşiminin burda da etkili bir şekilde işlendiğini görünce netten tüm bölümleri izledim,

Çok çok çok beğendim,diğer diziler gibi senaryoyu önceden bilip banal diyaloglar,sahte aşklar falan izlemiyoruz bu dizide,

Merak uyandırıyo,heyecan yaratıyo insanda yani,

Son bölüme kadar iyi gidiyordu benim için ama bu son bölümde Halil ile Aylinin yakınlaşmaları hiç olmadı,

Zaten kadın çok soğuk hiç ısınamadım,olmadı yani ikisi,yakışmadı,

Ben bu Selimin kaçırılmasında Simon'un parmağı olduğunu düşünüyorum,

Halil de olabilir ama Alevi hep seviyor olarak gösterdiler bilemiyorum,

Ya da hiç tanımadığımız birisi çıkacak heralde,

Leyla ile Aylin de birbirlerine çok benziyorlar Selim ondan tutuldu bu kadına zamanında sanırım,

Yeni bölümde Kudretin yakalanması da kötü oldu,

Nasıl kurtulacak acaba deli Tanerden,merakla bekliyorum,zaten merak uyandıran nadir dizilerden...

Son düzenleme:
Dün seyredemedim, birazdan netten izleyecegim.. Bu dizi bende cok merak uyandırıyor..

Owww Ayline bak sen, ben sanıyorum Aylin biraz daha uzak kalır Halil daha isteklidir... Aylin neler söyledi öyle Halilee
Simdi Leyla gelecek veee Selim onunla degil, o zaman ne olacak bakalım

Kudret cok hoş adam yaaa

Son düzenleme:
Bu Ayline zaten ısınamamıştım şimdi iyice gıcık oldum yaaa,

Boşanmadık bile diyor ama Halille herşeyi yapabiliyor,çocuk da pek umrunda değil ben seni istiyorum diyebiliyor,

Bu arada Alevin neden Aylinle Selimi sevmediği tam olarak ortaya çıktı,biz anlamıştık zaten de Halil anlamakta zorlanıyodu sanırım,

Nihatın yaptığı da çok mantıklı gelmedi bana,adam bırakmış işte seni yetimhaneye daha napsın yani de mi?

Kudret de süper yaa hakkaten,çok karizmatik oynuyo,

Leyla Aylinle konuşunca bence Aylin Halille yaşadıklarına çok pişman olacak...eh olmalı bence...

Son düzenleme:
Merhabalar :)

Geçen bölümün son sahnesinden sonra önümüzdeki bölümü daha bir heyecanla bekler oldum :)
Leyla- Aylin karşılaşması, Selim'in kaçmadığı aslında kaçırıldığı ya da başka türlü bir şeylerin varlığını ortaya çıkaracağı için Aylin- Halil yakınlaşmasının sonunu getirecek gibi geliyor bana. Çünkü Aylin, Selim'den bahsederken ısrarla kocam başka bir kadınla kaçtı, bekledim gelmedi diyor. Hiçbir şeyin sandığı gibi olmadığını öğrenince bence tavrını değiştirip gerçeklerin peşine düşecek ve aşkı meşki Halil'i gözü görmeyecek :)
İran'a gitmesi de Leyla İran'a giremeyeceği için Mehdi'yi almak uğruna. Sanırım İran'a gideceğini Halil ya da Ali'ye söylemeyecek. İran'da yalnız olması; Halil'le aralarındaki yakınlaşmanın Leyla'nın anlattıklarından sonra bozulduğunun da bir kanıtı olabilir.
Şayet tüm bunların altından Halil çıkmazsa, haline cidden üzülürüm. Adam bilmediği bir zamandan beri :) Aylin'e aşık zira. Tam da ondan da bir karşılık görmüşken Aylin'in Selim'in peşine düşmesi hayli olası.
Asım Bey'e takıldım ben, ondan bir şeyler çıkabilir. Bir de yorumları okuyunca Selim'le ilgili bir soru işareti yok kafalarda onun yaptığı bir şeyle ilgili cezalandırılmış olabileceğine dair. Belki de hikaye aslında böyle bir şey üstüne kurgulanmıştır.
Bir de Bahman neyin nesi Allah aşkına :) Ne deneymiş onca olaydan sonra ailesine kavuşuyor gene atmış kendini laba, insan travmatik bir zaman dilimi yaşar ne görev aşkıymış mübarek :))
Selim nasıl kurutulabilir ? 1. Bahman olayın ağırlığını daha fazla taşıyamayarak kimin için Selim'i kaçırdığını itiraf edecek.
2. Yorgo, Selim'in haline dayanamayıp bir yerde fire verecek.
3. Diğer karakterlerin becerikliliği tutacak :)
Bir de Yorgo'yla ilgili olan yaşlı kadın var tabii. O da sürekli takipte. Aylin hamile olduğunu öğrenirken bile yanındaydı. Belki de kilit isim o kadındır.

Kudret'in karizmatikliği üzerine yapılan yorumlara da değinmeden geçemeyeceğim. Uğur Polat'a çok zamandan beri hayranım ama bu dizide bir başka :)
Kudret'in hikayedeki yeri ne, o da henüz aydınlanmadı bence. Neyse son 7 bölüm, az daha sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…