bide dusunuyorum dusunuyorum halil olursa da sacma olacak..bunu sirf aylin icin yapiyorsa falan tam turk arabeske baglarlar..butun oklarin halili gostermesini bilerek yapiyorlar belkide..acaba alper olabilirmi diye dusunmeye basladim..selimin ikizlerini,o kadini karsilayacgini biliyordu..belkide selim siiri tutamadi ve bahman olayinida anlatti..belki altinda baska baska dusmanliklar besledi selime karsi..halil olursa cok bayagi olacak bu saatten sonra.
alper olsada cok sacma olur aslinda sebep olarak sunulacak seyler tatmin etmez....
bastan beri halil´in icinde oldugunu biliyoruz..aslinda o kadar büyük seylerde beklememek gerekir,alevde ilk bölümde oraya götürme diye agliyordu
sanki cok baska seyler biliyor gibiydi ama hicte öyle olmadi...
halil olmazsa,müstesar o da olmadi ali komiser olabilir sasirtacak...
ali komiser dikkat cekmemek icin böyle ariyor gibi davraniyor aylinle bilgi paylasiyor vs vs gibi....
bence de halil olmasi buyuk olasilik..alevle tanistiklarin da halil'in morali cok bozuktu ve o gun selim aylin'e evlenme teklif etmisti..cocuklugundan beri belki karsilastirildilar halil selim'i icten ice kiskanmis olabilir..sadece halil biliyordu leyla ile bulusacagini ve kacti susu vermek cok kolay olacakti oysa ki selim'in niyeti aylin'i birakmak degil sadece leyla yi norvec'e giden gemiye bindirmekti ikizler ve leyla icin bilet aldi bunu da halil biliyordu ..ve halil'in giyim tarzi genelde siyah giyiniyor ama bide su var ali ile bahman'in kaldigi yere gittiklerinde surati bir bir garipti yani sanki senaristler supheleri halil'e cekmek istiyor ters kose de yapabilirler sonunda..alev o gece halil'i orda gorse senin ne isin var burda derdi kacmazdi ama belki de dedi onlari sonradan gosterecek
Herkesin aklına Halil geliyorsa bence ters kose yapabilirler..ben de hep bastan Halil dedim..bide Bahman yarım hakikat hic bir zaman gercek değildir diyip dürüyor ya..halilin hep bastan beri bilmiyorum dediği konularda bilgisi olduğu ortaya çıktı..hep olayları yarım anlattı..bu da bana hep halili düşündürdü..ama herkesin aklına geliyorsa olmaması lazım..daha on bölüm var..bı de Aylin daha irana gidecek o zaman neden gidiyor..kudretin bu dizideki misyonu ne..Halil ise şüpheli hep bazı seyler yarım kalıyor..ya da selimin ikizi ne ise yarayacak o zaman..ya da duvara hep 1982 diye neden yazıyor..falan filan..Halil olursa kudretin ikizinin Selim'in ailesinin ne önemi kalıyor..bir de 1982 tarihi bize hep kazayı düşündürüyor..bence o gunün başka bir anlamı daha var,,sanki bu konuda da ters kose yapacaklar..degilse herkesin aklına gelen bir senaryonun bir anlamı yok..
bide basta gizemli gizemli yorgo ve yasli kadini gosterdiler bir daha ses seda yok onlardanda...:44:
daha oncede yazmistim burda..lostta beklentilerimi cok yuksek tuttum,oyle bi final bekliyordumki hayal bile edemiyordum.finale kalmadan son sezon batirdilar..buda onun gibi bisey olacak galiba..cok yuksek tuttum beklentilerimi..ya olaylarin cok basit ama bize bastan beri gizemli gostermeye calisiyorlar,yada gercekten vayyyy beee dedirtecekelr ama 1. ihtimal ustunde duruyorum...ilk bolumlerle surekli flashback yapip kudret-asim-ali 3 lusunun ne isler karistirdigini bekledim..bunun altinda cok buyuk bisey olmaiydi cok kompleks bi olay dedim..bahman cikinca ve o flashbackelri tekrar gosterince len bumuymus alla allaaaaa dedim...tat vermedi dogrusu....bide her ozette ucagin dustugunu aylinin bayildigini ve ucak sirketinin "kayitlarimizda selim karan diye bi yolcu yok" repligini duymaktan ginaaaaa geldievet ya onuda düsündüm bugün (sanki baska isim yok gibi bunu düsündüm)
bence hic öyle bekledigmiz gibi birsey cikmayacak yani biz cok ters köse istiyoruz ya öyle olmaycak...
mesela yorgo,ömerin okulunda elinde hacla cok merak uyandirmisti,sonra o kasin ayline hamile oldugunu selimle ilgili konusurken
cok farkli seyler bekliyordum...ama kulagi tersten gösterdiler yani selimin ikizi oldugunu bu sekilde acikladilar,kadinin ona baktigini falan
baska bir gizem ariyordu insan yorgo filan olunca..
sonra buzhane gibi bir yerde selim ya da ömer vardi...ömerse eee ali komiser filan defnetmedi mi biliyordur..
selimse hangi ara oradaydi sanki gemi gibi gelmisti,
aslinda hersey basit aciklanincada bize gizemli gösterilmeye calisiliyor...
hala su alevi bu kadar basit bir sekilde kapadiklarina inanamiyorum
Alper kim kızlar yaa?!
Alevin ölmesine bende cok üzüldüm.. O havası cok hoşuma gidiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?