Son Atv

ne garip değilmi diziyle ilgili hiç bi yorumda bulunamıyoruz.yoksa eminimki izleyeni çoktur.zaten artık ben paranoyak oldum.o mu bu mu demekten.o kadar aklımda soru varki dizi bitince umarım hepsi cevabını bulur.

bu bolum halil olmadigini gosterdiler..adamin baska dertleri var..ali mi diye dusunuyor insan yorgo falan isin icine girince..yahu ne istiyorlar bu selimden..uzuluyorum vallahi..carsambayi unutmusmu aklindan silmeyemi calisiyor..taner yin eyapti tanerligini..tam bir hoduk yaaa

evet selimin yanındaki adam halil gibi gözükmüyor ama kumral biri ellerinin üstündeki tüyler sapsarıydı ya bi de 6 ay ileri atladılar ya tam işleri çözer gibi olduk şimdi sil baştan bu 6 ay içinde ne olduğunu bulmaya çalış selim çrş gününü hatırlamak istemediği için unutmaya çalışıyor gibi geldi bana.yazık yaaa kıyamam ben ona çok seviyorum yiğit özşeneri.zaten sırf onun için izlemeye başlamıştım

ben ka haftadır doğru düzgğn izleyemedim
anlamadım şimdi bahmanın elinden selim kaçtı ama yorgo saklıyor şimdide öyle mi
aradan aylar geçti aylinin bebeği doğdumu bebek ne oldu
aslında en güzeli birgün int ten güzelce izlemek

Dünkü bölümde uçağın düşmesinden 6 ay sonrasını gösterdi.Bahman kaçırılıp yurtdışına götürüldü evet selimde ondan kurtulmuş oldu...Sürekli gördüğümüz gizemli kişide selimi aldı lokantadan daha sonra selim bir oda içerisinde hapiste kalıyor gibi göründü...Yorgo ona birşeyler getiriyordu...

yazik selime yorum bile yapamiyorum..hic teori üretemiyorum yahu..

ali abi olabilir diye düsünüyordum ama oda kudretle konusurken biilmiyor gibi yapti,sonra selimi özlüyor filan...

lcok s oru isareti var yahu biraz cözülecegine yenisi ekliyor..

yorgo öldü dedi gerci kaybettik dedi :) yani nasil kaybetme belli degil..

yorgo selime bunu yapmazdi,bahman gibi tehtid edilecek birseyi yok ki...

acaba ömer mi yaptiriyor cünkü yorgo nun ömere karsi zaafi var

peki ömer ölmediyse ki sacmalik o kadr insan bilmiyor mu?

birde 20.02.1994 bu tarihin baska bir önemimi var ömerin öldügünden baska ay cok karisik oldu ben bile anlamiyorum dediklrimi:

bi ara aylinle halil barda konuşuyolardı kaçırdım orayı.o gün de günlerden çarşambaydı dimi dediler. selim de çarşambayı saymıyodu en sonda. ne olmuş acaba tam anlayamadım bilen var mı? o günle bi ilgisi olabilir mi:26:

Pazartesi 'yi bekleyemez oldum resmen sürekli yeni fragman yayımlandı mı diye kontrol ediyorum :)
Merak ettiğim yığınla şey var. Sanırım diziyi baştan izleyeceğim belki bir şeyler yakalayabilirim :)

ucagin düstügü gün carsambaydi...

bence uyusturucu veriyorlar filan selime o günü unuttugunu göstermek icin carsambayi saymiyor..

artik tutan kisi kimse ve o gün neden öyle olmasi gerektiyse carsamba günü onu selimin kafasindan silmeye calisiyorlar bence

diziye bayılıyorum amma velakin karmakarışık.uçağın düştüğü gün bahman selimi leylayı oğlunu alıp jipe binip gidiyor.seli,m leyla çocuk nasıl ayrılıyolar birbirlerinden orayı göstermedi yoksa benmi görmedim izleyen varsa anlatsın lütfen

bide olaylar zinciri ne bilmiyoruz ama ben kesin ucakta bilerek dusuruldu diyorum oyunun bi parcasi..selimin leylayi alip norvec gemsine bindirecegini bilen selimle isi olan biri butun bunlari planladi..o kadar cok iran sokuluyorki gozumuze teror orgutu falanmi diyorum artik..

bende çok merak ediyorum halilmi acaba diyorum selimi bu hale getiren
ve bu kişi alevinde tanıdığı bir kişiki alev onu görünce tanıdı ve korkup kaçtı halil olamaz ozaman
alide değilmiş gibi geliyor bana.

yaşlı kadının işi olabilirmi acaba bende merakla bekliyorum pazartesiyi.

[video=youtube;SY52Q9zgKeQ]http://www.youtube.com/watch?v=SY52Q9zgKeQ[/video]

hehhhh sonunda aylin halil iside oldu...bakalim nolcak baska...:44:

hııı aslında ben halilin hep aylinden hoşlandığını düşünmüştüm.
yoksa halil sırf aylinle başbaşa kalmak içinmi yaptı bunları selimee
bir fikir dahaaa......

hııı aslında ben halilin hep aylinden hoşlandığını düşünmüştüm.
yoksa halil sırf aylinle başbaşa kalmak içinmi yaptı bunları selimee
bir fikir dahaaa......

canim onu cooook onceden beri herkes diyordu ama simdi tam tersi oldugu dusunuluyor..boyle bilinen bi son yapmazlar basit kacar

Harika bir dizi. Fakat ben bir kaç bölüm kaçırdım ve maalesef şimdi olayları anlayamıyorum

Bir deney yapılıyor ama ne deneyi bu?
Mezar kazan siyahlı adam kimdi? Halilin vücuduna benzetmiştim ben.
Düğün günü alev aramızda aylin var demişti zaten ve alev ile tanıstıgı gün yani barda içki içerken halil çok dertliydi. Çünkü sevdiği kadın aylin en yakın arkadaşı selim ile tanısmıstı ve üzgündü. Aleve bu yüzden ilk tanıstıklarında ciddi bir ilişki düşünmüyorum dedi.
Alev halile iskelete söz verdik dedi. iskelet kim ya?

Ben baya kopmuşum diziden:18:

Sonuçta Türk dizisi bence bunların altından Halil çıkacak ve aslında hepimizin tahmin ettiği gibi Ayline olan aşkından dolayı bunları yapmış olacak.

Amma ve Lakin aklımda bir sürü soru var:

Selimin ikizi nerede?
Yaptıkları deney ne deneyi?
Alevin Halile iskelete söz verdik dediği iskelet neyin nesi?
Çocuklara hediye edilen oyuncak arabanın sırrı nedir?
Alev evde kimi gördü?
Selimin o adamlarla bağlantısı ne?
Selen ne haltlar karıştırıyor?

Bulamadım, bulamadımmm

hmm bakın ne buldum kızlar. Aylin halilin yaptıklarını ve selim gerçeğini leylanın ağzından öğrenecek. Leyla ülkesinde kaçak olarak aranıyor, ülkesine giriş yapamıyor. Aylin Leyla'ya yardım etmek için İran'a gidiyor. ama Aylin olarak değil leylanın kılığına girerek. ilk bölümlerde hatırlarsınız aylin iranda ama saçlarını kesiyor

ikizini kesin oldu gosterdiler..birdaha gostermediler..
yaptiklarini deney hakkinda da kesin bilgi yok..
alev halil'e iskelede sozverdik dedi

ikizini kesin oldu gosterdiler..birdaha gostermediler..
yaptiklarini deney hakkinda da kesin bilgi yok..
alev halil'e iskelede sozverdik dedi

hahahah iskelet anlamıştım ben hahaha

peki hangi iskele

Teşekkür ederim cnm benim kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…