Halil deli onu anladıkBahman ve kızının da üzerinde çalıştığı deney için selimin kobay olarak kullanıldığını düşünüyorum. Yani selime o kadar uyuşturucu verilmesinin nedeni bir deney olabilir. Bu işin içinden tek kişi çıkmayacak o kesin. Beyzanın kadınları diye bir film vardı izleyenler bilir kadın şizofrendi. Sonunda doktor olan kocasının da bundan haberi olduğu ortaya çıkıyordu. Meğer kadını kendi için kullanıyormuş. Son dizisinde de benzer bir son olacağını düşünüyorum. Yani bunu kim yaptıysa birinin maşası. Eğer halilse, ve Halilin psikolojik sorunları varsa ki öyle görünüyor. Bunu bilen biri halili maşa olarak kullanıyor olabilir. ALi komiser bile çıkabilir bunun sonunda şaşırmam
evet o gün alevin görüpte şaşırdığı kişinin halil olduğu çıktı ortaya.bahmanda ondan kurtarmak için bi şekilde selimi irana yolladı.ama yorgo ne alaka??aylinin yanındaki adam kim acaba?gelecek bölümü merak ediyorum he bi de şu deney olayını
[video=youtube;hMcAbHXLD_Y]http://www.youtube.com/watch?v=hMcAbHXLD_Y[/video]
Şuan itibariyle diziyi izlemiyorum. Son dizisi, ekibi ve Ay yapım bence siz bu işi yapmayın
Halildi arkadaşlar kesinleşti. Suratı kapalıydı... Bu yüzden leyla görmedi. LEyla halili aradı ve 5 dk sonra kapı çaldı Halil geldi. Ne çabuk??? Aynı kot pantalon ve ayakkabı ile. Ahyret bişey. İğrenç saçma dizi
Halil, Alevi ucurumdan atmış mı yoksa düşmüş mü ben izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?