Son Atv

evet o gün alevin görüpte şaşırdığı kişinin halil olduğu çıktı ortaya.bahmanda ondan kurtarmak için bi şekilde selimi irana yolladı.ama yorgo ne alaka??aylinin yanındaki adam kim acaba?gelecek bölümü merak ediyorum he bi de şu deney olayını

şmdi web sitesinden kronolojik günümüze kadar olanları okudum.zaten bahman selimin üzerinde deney yaptıklarını söylemiş kızına.verdikleri ilaç o deney için.

Aaaaa Halil bu isin içindemiymiş yani Alevi o mu öldürmüş, ya Halil cıkmasın bütün bunları yapan.
Cok heyecanlı bir bölümmüş galiba, ders calişmaktan seyredemedim yineee..

geriye 4 bölüm kaldı sanırım devamında neler olacak merak ediyorum ilk bölümlerde simon aylini sınırdan geçiriyordu önümüzdeki bölümde aylinin simonu bulduğunu gösterebilirler. Halil alevin uçurumdan düşmesine neden oldu ve cemde bunu biliyordu bu ihtimal artık bayağı yüksek. Yorgo sanki selimin saklanabilmesi ve iyileşebilmesi için uğraşıyor gibi geldi bana tabi tam tersi de olabilir.

Tüm bölümü yeni izledim,

Çok heyecanlıydı bu bölüm gerçekten,

Ben de Bahmanın Selimi deney için kullandığını düşünüyodum,

Ve bence herşey o Ramin denen adamın talimatlarıyla oldu,

Yani bu çok önemli deneyin sonuçlarını isteyen Amerikalılar olayın gizli kalması için tanıdık bi kobay kullanmak istemiş olabilirler,

Eh hazırda ellerinde Selimi bulmuşken onu kullandılar demek ki,

Halilin bu Aylin saplantısı yüzünden gerçekten Aleve yazık oldu,

O uçurumda tartışırlarken Alev düştü belki de aşağı,Halilin isteyerek aşağı ittiğini şimdilik düşünemiyorum ama olabilir de,

Yazık Bahmana ve ailesine çok yazık oldu,Selimi de anlatamadan öldü,

Ali de anlayacak bence Halilin Alevin ölümünde parmağının olduğunu artık,

Yaa çok heyecanlı var yaa,insan meraklanmadan duramıyor,

Diğer dizilerdeki gibi olacakları uzun süre önceden bilmek kolay değil bu dizide ve bu çok güzel bi duygu...

bence kudretin selimi bu kadar çok bulmak istemesinin ardında bi iş var ben kudret olduğunu düşünüyorum mezarı kazan adamın fiziki yapısı kudrete uyuyor ve kudret son bölümde diyor ki '' selim sırrımı kimseye söylemez ''gibi bişiler saçmalıyor kendi basına kalınca.bence ali komiser ve kudret arasında bilinmeyen bisi daha var ve onlar bu işin arkasındalar selimi bulmayı çok istiyorlar gereğinden fazla hemde.birde ilk bölümlerde kudretin babası şiddet uyguluyor hep kudrete sadece bir kez gösterdi babasını kudretin ne oldu o adama ve o bölümde selim kudretlerde kalıyor ailesinin öldüğü gün.

E.S'de yapılan bir yorumdan alıntı yapıyorum;

- "haklıyken nasıl haksıza dönüşülür? hırs insanı nasıl delirtir ve intihara nasıl sürükler?", ex polis yeni güvenlikçi taner.

- "telefonla konuşup "geçti aylin" denilerek nasıl yurtdışında yaşanır? lisede tanıştığın oğlana nasıl aşık kalınır ve turşuya dönülür? hayat bazı insanlara neden daha güzeldir?" yancı selen

- "karımı aldatayım çocuklar yapayım ama kendisine söylemeyim üzülür balım, hayatı boyunca bana kızgın olur soora" eroinman selim

- "nasıl kendine güvensiz ve psikopat çocuk yetiştirilir. bir anne olarak ne kadar dengesiz davranılır, 'korkma ömer' derken bile kendi sesimden ben nasıl korkarım. en yakın arkadaşı oğluma nasıl baba diye kabullendiremem?" eğik dudak aylin

- "30 yaşında botoxluyum, bu sebep ile hiç ifadem yok ama çocuklarıma çok düşkünüm" has türk kızı leyla

- "arkadaşımın kardeşimin aşkı tanımam, el korum, gerekirse karımı öldürürüm" ters köşe halil.

o kadar halil'i göze soktular ki, öyle 'ben yaptım' dedirttiler ki, eğer sorumlu halil çıkarsa tüm olaylardan falan, dizinin tamamiyle insan duygu durum halleri ve bunların hayatları nasıl değiştirdiği üzerine kurulduğunu düşüneceğim. biraz beklentilerin dışında gibi.

Duygularıma tercüman oldu

Daha önce de söylemiştim... Halilin psikolojik sorunları var ve bu durumu bir kişi biliyor ve halili kullanıyor bu kişi komiser ali bile olabilir. Mezarı kazan kişi Selimin ikizi olabilir... Aksi halde Halil çıkarsa bu olayların arkasındaki kişi çok saçma olur... SON dizisinin ay yapım ve tüm ekiple birlikte yaptıkları Son dizi olur

Dizinin sonunda şaşırmak istiyorum

Yeni bri tahmin atayım ortaya; Selim hiç dönmedi İran'dan, ikizi ölmedi, Selim'in yerine geçti ve Aylin onu Selim sandı. Yazın bi yere.

yorgo Aylinin evinin karşı tarafından mı çıktı bana mı öyle geldi Selim bunca zaman karşı komşunun evindeyse acayip komik olur he

Son düzenleme:
Şuan itibariyle diziyi izlemiyorum. Son dizisi, ekibi ve Ay yapım bence siz bu işi yapmayın

Halildi arkadaşlar kesinleşti. Suratı kapalıydı... Bu yüzden leyla görmedi. LEyla halili aradı ve 5 dk sonra kapı çaldı Halil geldi. Ne çabuk??? Aynı kot pantalon ve ayakkabı ile. Ahyret bişey. İğrenç saçma dizi

ben de aynı şeyi düşündüm.aynı pantolon,aynı ayakkabı.sonunda şaşırmak istiyorum ben de yaa.eğer halil çıkarsa fiyasko bence.kaç bölümdür halil diye düşünüyoduk zaten.umarım sonunda ters köşe oluruz...

Halil cıkınca gene de tek şaşıracak kişi ben miyim yaaa Ben kimin yaptıgıyla degil neden yaptıgıyla daha fazla ilgileniyorum galiba, Halil bile olsa. Onları gecmişe dönüp gösterecekler galiba kim olduğu ortaya cıkınca.

Ben bir önceki bölümü izleyememiştim.. Simdi dünkü bölümünü izliyorum..

Halil, Alevi ucurumdan atmış mı yoksa düşmüş mü ben izlemedim

Lutfen halil cikmasin,butun oklar onu gostersin,izleyiciyi evet kesin halil diye dusundurmek icin yapilsin ki sonunda ters kose olalim..lutfen halilin sizofrenligine falan baglanmasin konu.hollywood da artik bisey bulamayinca sizofren senaryosu yaziyor bol bol,yeterince izledim.ogg geldi artik.mesele bahmanin deneyi olsun,halilin aylin aski degil.yada bizim bilmedigimiz baska derin mevzular olsun.ucak kasitli olarak dusurulmus olsun mesela.sirf selimi oldu bilinsin diye.valla halil cikarsa izleyicinin beklentisi bosa olacak.ben bile daha mantikli gizemli bi senaryo yazardim derim eger halil olursa...

Halil, Alevi ucurumdan atmış mı yoksa düşmüş mü ben izlemedim

o sahneyi göstermediler henüz belli değil ne olduğu

selimi öldürmeye çalışan kesin halil aynı pantalon, ayakkabı tavırlarından da belli zaten. Ya dün dizinin hemen ardından uyudum rüyamda pitbullun arabanın içinde halilin yüzünü parçaladığını gördüm bilinç altımda halile bayağı sinir olmuşum anlaşılan:)
çok da soru işareti kalmadı sanki dizide banamı öyle geliyor. Dizide bir tane sırları olan kötü adam kaldı o da halil hoş onunkide sır sayılmaz adam saplantılı bir şekilde ayline aşık. 3 bölüm kaldı umarım şaşırtıcı sonuçlar olur.

Aboow hakikaten de Halile benziyor ama bu kadar acık etmezler yaa, bütün herseyi Halil üzerine yıkıyorlar bence suan... Hem Yorgo o buraya geri gelecek dedi, ayy Halil olmasınnnn, insan cocukluk arkadasına bunları yapmasın........

Simdi Leyla yüzünü görmedi mi o kişinin, halil olsaydı hemen anlardı... Ne alaka cok saçma ya........

Halil de cok havalı bir adam he, normalde sarışınları sevmeme ragmen bu adam cok seksi masallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…