Son Atv

ya bu nası bı dızıdır yaaaaaa resmen beyın jimnastii yapıoruz tarıhler bolumler ....
bazen sınır oluorum ama cok da merak edıorum sonu nası olucak acep?????????*

ömer dedi yaaa sonundaaa beynm çorbaya döndüü... fikri olan var mııııı???? ömer yaşıyor olabilir mii?? yoksa selim kafayı mı yedii???

hayalini goruyordu heralde kardesinin..oglunada omer ismini koyduguna gore hic unutamamis kardesini

Yaa ben sadece baslarını seyrettim simdi bakacagım netten de sanki Selim 'Ömerde benim gibi sevdi mi Leyla'yı dedi.. Ömer kardesi ve oglu.. Ama bu Ömer ne alaka?! Siz kardesini gördü demişsiniz ama Selim sevdimi leyla yı diyo.. Ay cok kafam karıstı..

acaba kudret'in babasimi tutuyor selimi..uf yaa dusun dusun isi icinden cikaiyor insan.

Evet canım izleyince bana da öyle geldi.
Kudretin babası o.. Belki de Kudret oralarda Selimi arıyordu.

Bu arada o küçük ikizler ne tatlı birseydi yaaa

bence selim icinde hep ömerle yasamis:)

birde müstesar ile ali abinin konusmasinda 3. kisiyide uyarmamiz lazim dedi

benim aklima kudret geldi ama bahcivan dediler,,e bu bahcivan su sakalli deney yapan adam..

amma karismis ama bi yandada kudret ilani okudu..kiz babana benziyorsun deyince kudrette sonu benzemesin dedi..

birde simdi alev-halil olayi cok hafif kaldi basta sanki cok biliyorlar gibiydi kendi bakismalari alevin ilk bölümde aglamasi
ama simdi sadece bir sevgili gibi konusuyorlar kendi aralarinda bile...

hersey iyice corba oldu..

bu arada leylada ne cirkin kadin yahu.. ya da sadece bana öyle geliyor

bence ömerde yaşıyor ayrıca yanlış görmediysem kaza yapan arabadaki çocuk mavi gözlü kudretle babasının yanında kalan çocuk kahverengi gözlüydü. Selim mavi gözlü olduğuna göre arabadaki çocuk selimdi.
En azından kudret, ali, halil ve selimin çocukluktan beri birbirleriyle bağlantılı olduğunu öğrendik. Bu bahçevan da bana göre kudretin babası.Bilimsel işler çevirmesinin altındaki amaç ne acaba?

Fragman cıkmıs ama buraya ekleyemedim..

Mustesar ve Ali, deney yapan adamın adamın yanına gidiyorlar..

sonra müstesar Kudretle bulusuyor ve sonunda asker diyor

İZlediğim tek dizi bu ve öyle merak ediyorum ki Selim'in amacı, dizinin gidişatı nasıl olacak diye Kafamda sorularrr doluuu

bahçivanın kudretin babası tezimden vazgeçiyorum:) Bahçivan iranli bir bilim adamı cevdette bahçivanın yerini bulup irana götürmeye çalışıyor müsteşarda engel oluyor (cevdet müsteşara amacımız bahçivanı ailesine kavuşturmak gibi laf etti sanki) . Leyla ile bahçivanın bir yakınlığı var belki de kızı olabilir. Evet benim senaryo tutacakmı bakalım ( muzoda aylinin terapisti muhtemelen)

Son düzenleme:
baska sitelerde selimin hep ömer demesini,soguk yerde yani buzlu yerde tutulmasini,klonlandigina yormuslar...

birde cevdetin adami bana eger zarar verirseniz alinin mi basi belaya girer dedi halil mi?

Meger Kudretin de Leyla dan haberi varmıs..
İlk bölümler de cocugun sacını kesmislerdi demek ki dna icinmis. :26:

Bir ara bana da öyle gelmisti

Dün metro da Leylayı gördüm bende, zaten cok cekici buluyordum gercekten cok güzelmis.. Ama saclarını erkek modeli kestirmis piercing li bir tipti..

leyla bana cok itici geliyor..kaslari,dudakalri filan normalde iyidir belki ama dizideki halini begenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…