halil %100 ayline asik zaten bu kesin.hatta feridenin bebegini dusurdugu gun selim ayline evlenme teklif etmis.alide hastaneye gec gittigi icin halil durmustu basinda.halil evlenmeden onceki haftasinda aliye o gece hayatimin en buyuk kazigini attin gibi laflar etti.belkide o evlenme teklif edecekti.ve alev diyor ya buna 4 yil boyunca benden kactin simdi evlniyoryz inanamiyorum diye..o donemde aylinin hamile oldugu doneme geliyor.belki halilin hep bi umudu vardi ama hamilelgi duyunca gidip alevle evlenmek istedi.ve surekli aylinin yaninda hala..evliligi suresincede bu boyle oldugu icin alevin psikolojisini bozmus kiskancliktan.kiz alkolik olmus..onu gercekten cok yalniz birakiyor.kiza cok yazik etmis.....nasil bitecek merak icindeyim.su 3 lunun bi dostlarina verdigi soz ne?(ali,mustesar ve kudretin) falanda filanda...of poff afra tafra boyle beklemyide hic sevmiyorum.salak gibi 4 sezon lost icin oldum bittim teoriler urettim ruyalarimda gordum,cevaplanacak bir suru soru vardi 5. sezon tadi kacmaya basladi 6. sezon hic toparlayamadilar esrarengiz yapalim deyip hepten batirdilar ve aptalca bitti.o yuzden cok kafa yormak ve cok beklentiye girmek istemiyorum artik.