son care kk

bunu bılmıyordum tesekkur ederım, arastırıcam :)

bunu bılmıyordum tesekkur ederım, arastırıcam :)

Konu sahibi kaç kişi kısırlaştırın dedi demek ki bildiğimiz bir şey var boş yere kısırlaştırın demedik. Strese girdim burada kedinizin sağlığı için kısırlaştırın .

Kaçacak ama emin ol çok üzülerek söylüyorum avatardaki siyah kedi minicik yavru iken çöpten buldum çocuklar annesinden ayırmış daha gözleri bile açık değildi. Büyüdü sahiplendirdim verirkende üstüne basa basa kısırlaştırtır kızgınlığa girdikten sonra dedim. Sonuç kısırlaştırmak yerine dişi bulmak İstemiş bir iki derken bir gün evden kaçmış öğün bugündür yok. Eve alışan kedi dışarıda yapamaz saklanır ölümü bekler hala içimde yaradır. Şimdi sahiplendirme yaparken mutlaka ben kısırlastırıyorum oda benim tecrübesizliğime geldi.

Bir sefer çiftleşmeyle geçicek sanıyorsanız yanılıyorsunuz günlerce hatta haftalarca kedi peşinde koşuyorlar su anda daha vebali var çünkü hayvan eziyet çekiyor kısırlaştırmak en iyisi

Kedıler ıcın bır dogum kontrolu olsa keske, dogurmak onun ıcın ıskence olsaydı dogasında yılda ıkı uc kere dogurmak olur muydu ? veterınerıme bunu soracagım, gercekten dogurmak kulfetse tabı o cana bunu yapmaya hakkım yok. Evıme alacagım ıkıncı kedıye sısme bebek muamelesı yapmak gıbı bır nıyetım yok o da oglum gıbı canım olur

Evet ben kedımın vebalınden korkup kısırlastırmak ıstemıyorum kaldı kı yavrularını sokaga atmak. Allah korusun! aklımda kedıme es almak var ama herkes onunda yanlıs oldugunu ve kedımı kısırlastırmam gerektıgını soyluyor. Kedım zaten sokaga cıkmıyor tasmasıyla bıle cıkardıgımda korkuyor dısarda olmaktan

Yavruları takıplı sahıplendırırım dıye dusundum zaten omur boyu takıbe gerek yok ılk altı ay takıp etsem anlarım heralde az cok, bırde yavruları her onume gelene verecek halım yok

Büzim burda kedi vardı sokak kedisi dişi aşıları tam
Ama düşününce onu bile vermem size sırf kedinizin kızgınlığı için kedi arıyorsunuz bir eşya gibi bir mal gibi...
Düşnce tarzınız çok bencilce ve iğrenç

Ekleyim 4 yaşındaki kızımın en iyi arkadaşı bir kedimşz var sokak kedisi
Evimizde bakıyoruz çok mutlu rahat kızımla saklambaç oynuyor
Videosunu çwksem fenomen olurdu
Hemen kısırlaştırdık

Iyide bu sefer disi kedinin omrunu kisaltacaksiniz. Surekli yavrulayacak 3 4 yavrulamadan sonra dagligini kaybedecek 2 senede bir es mi değiştireceksiniz.

ben byle bısey oldugunu bılmıyordum dalagı mı hastalanıyor dogurunca, corap bu degıstırelım bır cana o muameleyı yapamam zaten ben.

Pisicik ile kızınızın arası nasıl?

Kedimiz hem mizac olarak tembel hem de yasli oldugu icin günün nerdeyse 20 saatini uyuyarak geciriyor, ama uyanik oldugu nadir zamanlarda balla kaymak gibiler :)
Normalde insanlardan, ozellikle çocuklardan hic hazzetmez kedimiz, tek istisnasi kızım, hele de hastaysa hemen hisseder, yanindan ayrilmaz.
Ama iste pek oyuncu degil, kizim daha cok bahcedeki kedilerle oynuyor.

takıplı sahıplendırırm dıye dusundum oyle muamele yapacaklara zaten vermem dedım ama cok kararsızım bu kadar ınsanın bır bıldıgı vardır elbet bı durup dusunmek lazım galıba :/

Emin olun, düzgün insan bulmak cok zor, mesela cins kedi ilanı veriyorsunuz, arayip hemen kısır mi diye soruyorlar, kisir dersen yuzune kapatiyorlar, derdinin ne oldugu oyle belli ki... alip ciftlestirip sokaga atan mi ararsin, sahiplenecegim diye yavruyu alip 2 gun sonra satis ilani veren mi...

Evet oyle bır gercek var ama kısır kedılerın de hayattan zevk almadıklarını okumustum bıyerlerdee... O yuzden pek yanasmıyorum
Ay ne alaka ya benim kızım var sabah akşam benle oynar 11 yaşında olmasına rağmen hatta yagak odasına çağırır beni orda oynamak için hep keyfi yerindedir ve öyle bir istegi olmadığı için kafası rahat :)

ben byle bısey oldugunu bılmıyordum dalagı mı hastalanıyor dogurunca, corap bu degıstırelım bır cana o muameleyı yapamam zaten ben.
Dogum her canli icin zor. Nasil insan surekli hamile kalip doguramiyorsa kedi icinde aynisi gecerli. Neticede her hamilelik onun bunyesini zayiflatiyor.

Bundan bir kaç ay önce instagramda bi kadın sokak kedisini evine almıştı doğum yapması için , kedinin ne kadar acı çektiğini gördüm içim sızladı bi de 4-5 ay da bir tekrar doğum yapıyor kediler yazık olmaz mı ?

Erkek hayvanlarda babalık içgüdüsü yoktur o nedenle kısırlaştırmanız daha doğru olur , Zaten heryer sokağa atılan canlarla dolu birde siz çiftleştirip çoğaltmayın. Benimde erkek köpeğim var 10 yaşında sokaktan sahiplendim hormon hapı veriyoruz çiftleşme gereği duymuyor . Biz yurt dışında yaşıyoruz o nedenle 1 yıllık hap veriyoruz hem çocuk hem biz rahat ediyoruz.

Konu sahibi kaç kişi kısırlaştırın dedi demek ki bildiğimiz bir şey var boş yere kısırlaştırın demedik. Strese girdim burada kedinizin sağlığı için kısırlaştırın .

Evet merak etmeyın saglıgı ıcın en dgrusu neyse onu yapmak ısterım zaten, kedım evladım gıbı

Ay ıcım cızzz ettı resmen benım kedımde dısardayken cok korkar bırgun ıc gudusel olarak kacma ıhtımalı varsa bulamazsam o da saklanır cıkmaz tamam kısırlastırdım dıyelım su saatte veterınere gtursem yapmaz kı kızgınlıgının gecmesı lazım yıne es bulmam lazım, bulamadıgım her dk canı acıyor.

Bir sefer çiftleşmeyle geçicek sanıyorsanız yanılıyorsunuz günlerce hatta haftalarca kedi peşinde koşuyorlar su anda daha vebali var çünkü hayvan eziyet çekiyor kısırlaştırmak en iyisi

Evet yukarıda yazdım daha once de defalarca baskalarına cevap olarak yazdım bılıyrum kedı coftlesmedıgı ıcın canı acıyor ama kızgınlıgı gecmeden kısırlastırılamaz su an es bulmaktan baska yapabılecegım bısey yok. Kısırlastırma knusunda duygusal davranıyorum mantıgımla hareket etmıyrum da dedım, ama ınsanların da sankı kedıme çin işkencesı yapıyırmusum gıbı davranmaları anlamsız. sankı bırısı bısey dese de boslugunu bulup ustune gıtsek der gıbı hareketler edıyorlar, sozum sıze degıl yanlıs anlamayın. ben merhametlı bı ınsanım ancak kendı cercevemden bakabılıyrum bu kısırlastrma ısıne. tecrubem yok, gozlemım yok, yasayarak ogrenıyorum ıste. Kalkıp patara kutere gırısmek yerıne dertlerını kıbarca anlatsalardı ıkıletmezdım belkı :) bunları neden buraya yazdım gercekten bılmıyorum of

Ah ah o dert ki nasıl dert benim de köpek dostum var kızgınlık dönemi bu aralar gecenin bi yarısı sokaktan köpekler uluyo bu da evden cevap veriyo apartman dairesinde bi ton hır gür

Bizimki kızgınlık dönemindeydi acı falan çekmedi illa takmışaın birini bulcam falan
Çok bencilce

Evet haklısınız bu benımde aklıma geldı cıns dıye bedava alıp satabılır ınsanlar artık cok yoz. Es aradıgım sahıplendırme sıtelerınde de cok karsılastım bı sayfadan sahıplenıyor dıger sayfadan ucretle satıyor, bır kac ıfsa oldu bı adam durmadan yavru sahıplenıyormus, megerse yavrulara ıskence edıp olduruyormus var byle caniler cok ıyı arastrmak lazım ona da zaman lazım

Kedıler ıcınde ıgneler varmıs ama bır sure snra kanser yapıyormus, kopege hapın zararı oluyor mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…