- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Ben çok sıkıntı çektim 21 yasımdayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi çocukken taciz edildim dayaklar yedim öz babam öldürmek istedi abim bogazıma bıcak dayadı şimdi evliliğim yolunda degil evet kafam bozuk psikolojim yok insnalr onca seyi gecmiş para için bebeğimi öldürmek istemişim ben kendim ölmek istedim karnımdaki masum diye kuştum onun için yazık bu insanlarımıza yazıkKoprude intihara kalkisan insanlara "atla artik trafigi aksatiyosun" diyen insanlardan pek farki yokmus buradaki yazar hanimlarin. Hanimefendinin sorununu intihar etmek icin yeterli bulmamissiniz soyleyin de bilelim ne gibi durumlarda intihar edilir. Insan biraz yardimci olmaya calisir herkes kendini bilir kisi saniyor.
Konu sahibi bi suredir sinirleriniz cok yipranmis belli ki ve yanlis kararlar vermissiniz. esinizle aranizda gecenlere yorum yapamam fakat eger 30 hap ictiyseniz kusmanin yeterli olacagini sanmiyorum. Acil bir doktora gorunun bence. Cocugunuz icin guclu olmaya calisin. Baska kimseyi dusunmeyin. Ne kocayi ne ailesini... Once siz saglikli , huzurlu olun. Boylelikle bebeginiz de saglikli olacaktir. Sonra diger dertlerinizle ilgilenirsiniz. Doktora gorunmeyi ihmal etmeyin.
30 tane hap seni öldürmez ki zaten kocana da söylemişsin içtiğini. Kurtarılacağını biliyordun. Peki ya bebek? Sana destek al git hastaneye diyoruz ama sen taktın yorum tarzımıza.Yapmadım öyle yazdıgımı söylemistim deneme amaclıydı. Amacım ölmekti kendim yasamak istemiyordum sadece cocuk ölsün amaçlı yapılmış gibi muameleniz Yok mu aynısını siz yasayacaksınız neler neler yazardınız buraya da şimdi herkes basıma günah meleği kesildi.
Benim yasadıklarımı yasamayan anlamaz burda en fazla bir gününü yazabiliyor sun bütün ömrünü anlatamıyor sun malesefı. Evet benim psikolojım bozuk çocukluğumdan beri taciz gördüm yokluk gördüm baba dayagı gördüm .esofman giydim diye babam ağzımı yüzümü patlattı beni tüfekle vurmaya kalktı. Evet kafam bozuk evlendim huzur mutluluk yok evet içtim ilacı pişman olup kusmasını da bildim. Ee trajıkomik degilmi noldu acıdın mı bana artık dayanamıyorum kaldıracak gücüm yok yasama sebebim yok ama sizin gibiler gene anlamazlar yasamadınız cünkü sizi yasamaya davet ediyorum
İnsanlarımızı düşüneceğine git doktora kendini ve çocuğunu düşün kardeş.Ben çok sıkıntı çektim 21 yasımdayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi çocukken taciz edildim dayaklar yedim öz babam öldürmek istedi abim bogazıma bıcak dayadı şimdi evliliğim yolunda degil evet kafam bozuk psikolojim yok insnalr onca seyi gecmiş para için bebeğimi öldürmek istemişim ben kendim ölmek istedim karnımdaki masum diye kuştum onun için yazık bu insanlarımıza yazık
Bu taciz dayak olaylarını sonra anlatıyorsun. Başta kanser hastası bişey olur diye korktuğun bir baba vardı .Ben çok sıkıntı çektim 21 yasımdayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi çocukken taciz edildim dayaklar yedim öz babam öldürmek istedi abim bogazıma bıcak dayadı şimdi evliliğim yolunda degil evet kafam bozuk psikolojim yok insnalr onca seyi gecmiş para için bebeğimi öldürmek istemişim ben kendim ölmek istedim karnımdaki masum diye kuştum onun için yazık bu insanlarımıza yazık
Yorum tarzlarınızdan anlasılacak ki çok rahat bi hayat ınız var. Peki biraz empati yapsanız benim yerime koysanız kendinizi ölmek isteyen psikolojısı bozuk bi kadına destek olmak yerine çaresizliğe onu ölüme ölüme itmek niye30 tane hap seni öldürmez ki zaten kocana da söylemişsin içtiğini. Kurtarılacağını biliyordun. Peki ya bebek? Sana destek al git hastaneye diyoruz ama sen taktın yorum tarzımıza.
21Yaşın kaç ?
Canımmmmm seni anlıyorumm önce bir nefes al bürün bunların sebebi kesinlikle hormonlar geçecek bu zor günler herşey çok güzel olacak tamam mıBen çok sıkıntı çektim 21 yasımdayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi çocukken taciz edildim dayaklar yedim öz babam öldürmek istedi abim bogazıma bıcak dayadı şimdi evliliğim yolunda degil evet kafam bozuk psikolojim yok insnalr onca seyi gecmiş para için bebeğimi öldürmek istemişim ben kendim ölmek istedim karnımdaki masum diye kuştum onun için yazık bu insanlarımıza yazık
Evet geçmişte böyle bi babam vardı belki de Allah'ın ona verdiği bi ceza bu geç gelen ama geç gelsede tecelli eden bir adelet. Son yıllardır çok iyi Melek oldu . Gecmişi unutturdumu hayır. Ama baba işte kıssanda sövsende ele ayağa muhtaç bi baba . Evet korkuyorum gecmişimi unutamasam da ölmesinden ona bişey olmasından korkuyorum... bana yapılanlara ragmen banane diyemiyorum. Burda tüm örümü anlatamam demi beni anlamanız için illa ki onları mı anlatmam gerekti psikolojimin bozuk kafamın yerinde olmadıgı ordan belli değil mi. Normal bi insanın yaptıgı seyler mi yaptıklarımBu taciz dayak olaylarını sonra anlatıyorsun. Başta kanser hastası bişey olur diye korktuğun bir baba vardı .
Ailesi yardım etmemiş ya. Benim eşimin ailesinin de bir kuruşunu görmedik ve istemedik. Ben de hamileydim eşim ailesinin evinde kredi kartını unutmuş. O kartla 3 bin lira harcamışlar ve biz çok borç ödüyorduk vs. Nasıl çok rahat mı? Verdiğiniz örnekler maddi olduğu için ben de maddi verdim. Neyse çekiliyorum konunuzdan. Hiç kimse için kendinizi öldürmeyin.Yorum tarzlarınızdan anlasılacak ki çok rahat bi hayat ınız var. Peki biraz empati yapsanız benim yerime koysanız kendinizi ölmek isteyen psikolojısı bozuk bi kadına destek olmak yerine çaresizliğe onu ölüme ölüme itmek niye
Yorum tarzlarınızdan anlasılacak ki çok rahat bi hayat ınız var. Peki biraz empati yapsanız benim yerime koysanız kendinizi ölmek isteyen psikolojısı bozuk bi kadına destek olmak yerine çaresizliğe onu ölüme ölüme itmek niye
Ben çok sıkıntı çektim 21 yasımdayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi çocukken taciz edildim dayaklar yedim öz babam öldürmek istedi abim bogazıma bıcak dayadı şimdi evliliğim yolunda degil evet kafam bozuk psikolojim yok insnalr onca seyi gecmiş para için bebeğimi öldürmek istemişim ben kendim ölmek istedim karnımdaki masum diye kuştum onun için yazık bu insanlarımıza yazık
Yukarıda bi kadının yazdıgı gibi geçmişimde bogazıma bıcak dayayan abimin yanına mı gideyim eşofman giydim diye tüfekle vurmaya kalkan taciz gördüğüm de 13 yasındaydım bana suçsuz oldugumu bildiği halde sinirden kime saracagını bilemeyip sinirden bana orosbu diyen baba ma mı. Evet bunları sonradan yazıyorum o an yasadıklarım vardı aklımda . Evet ailem şimdi melek oldular geçti mi gecmedi. Nefes alısverinden gıcık oldugum adamdan cocugu iki ay önce yaptım bu son olaylar bi hafta içinde cıtayı aştı. Eşimden tiksinsem de o çoçugu yaparım o..puluk yapıp başkasından peydahlamak dan iyidir. Umuda ihtiyacım vardıNefes alışından bile gıcık olup yanında yatmak istemediğiniz adamdan çocuğu nasıl yaptınız ?
Bak canım yaşın küçük toysun candan vazgeçmek bu kadar kolay olamaz hele iki canlıyken asla düşünmemeliydin insanlar ne acılar çekiyor da hayata sıkı sıkı sarılıyor sen ne çabuk gözden çıkardın kendini ve bebeğini burnumuzun dibinde savaş var o insanlar yaşamak için aç susuz yol tepip buraya sığınıyorlar niçin ? yaşamak için şöyle yaşamak böyle yaşamak demiyorum bak sadece yaşamak için hastaneler hastalarla dolu acı çeken zor tedavilerden geçen insanlar var onlar vazgeçmezken çektikleri acıya rağmen hem hayata hem acılara göğüs gererken sen canından vazgecmissin hemde ne yüzünden parasızlık yüzünden sen sanıyor musun herkes mutlu mesut yaşıyor ? hayır herkes bir imtihan içinde gözlerini inatla yummaz da yukarıda yazdıklarımı en azından düşünüp empati yaparsan zaten ben ne yaptım dersin kendine ha bana da belliki senin hayatında kolay deme benim de hayatım zor allah beterinden korusun diyp devam ediyorum bu dünya da sanmıyorum ki insan hayatı kolay olsun herkesin farklı farklı imtihanı var at gözlüğünü çıkarıp şöyle bir etrafa bakarsak bunu görmek çok kolay
Kocan 2 ayda değişmedi yani. Ayrıca gidip başka adamdan çocuk yapsaydin mi dedim ben ne kadar saçma bir yorum bu!Yukarıda bi kadının yazdıgı gibi geçmişimde bogazıma bıcak dayayan abimin yanına mı gideyim eşofman giydim diye tüfekle vurmaya kalkan taciz gördüğüm de 13 yasındaydım bana suçsuz oldugumu bildiği halde sinirden kime saracagını bilemeyip sinirden bana orosbu diyen baba ma mı. Evet bunları sonradan yazıyorum o an yasadıklarım vardı aklımda . Evet ailem şimdi melek oldular geçti mi gecmedi. Nefes alısverinden gıcık oldugum adamdan cocugu iki ay önce yaptım bu son olaylar bi hafta içinde cıtayı aştı. Eşimden tiksinsem de o çoçugu yaparım o..puluk yapıp başkasından peydahlamak dan iyidir. Umuda ihtiyacım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?