Son çare ölüme gitmeye karar verdim

Ben çok sıkıntı çektim 21 yasımdayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi çocukken taciz edildim dayaklar yedim öz babam öldürmek istedi abim bogazıma bıcak dayadı şimdi evliliğim yolunda degil evet kafam bozuk psikolojim yok insnalr onca seyi gecmiş para için bebeğimi öldürmek istemişim ben kendim ölmek istedim karnımdaki masum diye kuştum onun için yazık bu insanlarımıza yazık

30 tane hap seni öldürmez ki zaten kocana da söylemişsin içtiğini. Kurtarılacağını biliyordun. Peki ya bebek? Sana destek al git hastaneye diyoruz ama sen taktın yorum tarzımıza.

İnsanlarımızı düşüneceğine git doktora kendini ve çocuğunu düşün kardeş.

Bu taciz dayak olaylarını sonra anlatıyorsun. Başta kanser hastası bişey olur diye korktuğun bir baba vardı .

Konu kadar yorumlara da takıldım, yangına körükle gitmeye benzememis mi birazcik ? Yaptığı doğru olmayabilir ama normal bir psikolojiyle yapmadığı da ortada.
Öncelikle bebeğinizin iyi olduğundan emin olun doktorunuza mutlaka görünün. Hayatınızdaki çeşitli zorluklardan bahsetmissiniz bunun icin destek almanızı tavsiye ederim. Hiçbirşey hayatınızdan ve bundan sonra bebeğinizin hayatından önemli olmamalı bence konu ne olursa olsun. Herseyin bi çözümü vardir mutlaka.

30 tane hap seni öldürmez ki zaten kocana da söylemişsin içtiğini. Kurtarılacağını biliyordun. Peki ya bebek? Sana destek al git hastaneye diyoruz ama sen taktın yorum tarzımıza.
Yorum tarzlarınızdan anlasılacak ki çok rahat bi hayat ınız var. Peki biraz empati yapsanız benim yerime koysanız kendinizi ölmek isteyen psikolojısı bozuk bi kadına destek olmak yerine çaresizliğe onu ölüme ölüme itmek niye

Canımmmmm seni anlıyorumm önce bir nefes al bürün bunların sebebi kesinlikle hormonlar geçecek bu zor günler herşey çok güzel olacak tamam mı Şimdi önce kafanı topla bırak eşinide ailesinide istersen şimdi bir özel hastaneye git durumunu ilaç içtiğini anlat önce için rahat etsin inşallah hiçbir zarar görmedi küçük bebeğin üzülme Allah büyüktür Zaman zaman herkes sıkıntı yaşar ama kimse senin gibi dürüstçe itiraf etmez mutluluk oyunu oynarlar onlar ve buna kendileride inanırlar.sen tüm olumsuz eleştirileri görmezden gel tamam mı canım benim Herşey çok güzel olacak her gecenin bir sabahı vardır önce kendini sev kendini düşün biraz zaman sonra tüm herşey yoluna girecektir

Bu taciz dayak olaylarını sonra anlatıyorsun. Başta kanser hastası bişey olur diye korktuğun bir baba vardı .
Evet geçmişte böyle bi babam vardı belki de Allah'ın ona verdiği bi ceza bu geç gelen ama geç gelsede tecelli eden bir adelet. Son yıllardır çok iyi Melek oldu . Gecmişi unutturdumu hayır. Ama baba işte kıssanda sövsende ele ayağa muhtaç bi baba . Evet korkuyorum gecmişimi unutamasam da ölmesinden ona bişey olmasından korkuyorum... bana yapılanlara ragmen banane diyemiyorum. Burda tüm örümü anlatamam demi beni anlamanız için illa ki onları mı anlatmam gerekti psikolojimin bozuk kafamın yerinde olmadıgı ordan belli değil mi. Normal bi insanın yaptıgı seyler mi yaptıklarım

Ailesi yardım etmemiş ya. Benim eşimin ailesinin de bir kuruşunu görmedik ve istemedik. Ben de hamileydim eşim ailesinin evinde kredi kartını unutmuş. O kartla 3 bin lira harcamışlar ve biz çok borç ödüyorduk vs. Nasıl çok rahat mı? Verdiğiniz örnekler maddi olduğu için ben de maddi verdim. Neyse çekiliyorum konunuzdan. Hiç kimse için kendinizi öldürmeyin.

Olmek isteyen bir kadin cocuk yapacak kadar ve hap icecek kadar bencil olamaz olmamali.

Sen yasiyorsun belki ama ona bir sey oldu mu acaba diye merak bile etmiyorsun.

Yas 21 ve hayatinda kotu seyler yasamissin ama burada kimsenin sana bebeginden fazla empati kurmasini bekleme.

Senin bu bahsini ettiğin ailenin yanında kocan süper ozaman gülüm.
Nereye gidiyorsun abin boğazına bıçak dayasın, baba dövsün diyemi .
Eşinle konuşarak çözebilirsin sorunlarını.
Ortada ayrılacak bir durum yok aslında

Nefes alışından bile gıcık olup yanında yatmak istemediğiniz adamdan çocuğu nasıl yaptınız ?

Hamileyken nasil 30 tane ilac icersin ben bilmeden yanlis bisey yapsam icim icimi yiyor gunlerce acaba bebegime bisey olmuamudur diye. Bundan sonra bebeginiz icin yasamalisiniz bu bencilkkikle nasil okur bilmiyorum. Ortada intihar edecek kadar kotu biseude gormedim ben

Canim zor seyler yasamissin.yillarin birikiminin patlamasini yasiyorsun.bir nefes al hic birsey can dan daha degerli degil.
Once dr a git bebis icin.
Sonra psikologa git gecmisindeki kirginlik,ofken ne varsa sil at.
Sakin bir daha ayni hatayi yapma olsen bile diger tarafta gunahi cok buyuk.

Nefes alışından bile gıcık olup yanında yatmak istemediğiniz adamdan çocuğu nasıl yaptınız ?
Yukarıda bi kadının yazdıgı gibi geçmişimde bogazıma bıcak dayayan abimin yanına mı gideyim eşofman giydim diye tüfekle vurmaya kalkan taciz gördüğüm de 13 yasındaydım bana suçsuz oldugumu bildiği halde sinirden kime saracagını bilemeyip sinirden bana orosbu diyen baba ma mı. Evet bunları sonradan yazıyorum o an yasadıklarım vardı aklımda . Evet ailem şimdi melek oldular geçti mi gecmedi. Nefes alısverinden gıcık oldugum adamdan cocugu iki ay önce yaptım bu son olaylar bi hafta içinde cıtayı aştı. Eşimden tiksinsem de o çoçugu yaparım o..puluk yapıp başkasından peydahlamak dan iyidir. Umuda ihtiyacım vardı

Bak canım yaşın küçük toysun candan vazgeçmek bu kadar kolay olamaz hele iki canlıyken asla düşünmemeliydin insanlar ne acılar çekiyor da hayata sıkı sıkı sarılıyor sen ne çabuk gözden çıkardın kendini ve bebeğini burnumuzun dibinde savaş var o insanlar yaşamak için aç susuz yol tepip buraya sığınıyorlar niçin ? yaşamak için şöyle yaşamak böyle yaşamak demiyorum bak sadece yaşamak için hastaneler hastalarla dolu acı çeken zor tedavilerden geçen insanlar var onlar vazgeçmezken çektikleri acıya rağmen hem hayata hem acılara göğüs gererken sen canından vazgecmissin hemde ne yüzünden parasızlık yüzünden sen sanıyor musun herkes mutlu mesut yaşıyor ? hayır herkes bir imtihan içinde gözlerini inatla yummaz da yukarıda yazdıklarımı en azından düşünüp empati yaparsan zaten ben ne yaptım dersin kendine ha bana da belliki senin hayatında kolay deme benim de hayatım zor allah beterinden korusun diyp devam ediyorum bu dünya da sanmıyorum ki insan hayatı kolay olsun herkesin farklı farklı imtihanı var at gözlüğünü çıkarıp şöyle bir etrafa bakarsak bunu görmek çok kolay

Kocan 2 ayda değişmedi yani. Ayrıca gidip başka adamdan çocuk yapsaydin mi dedim ben ne kadar saçma bir yorum bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…