Son çare ölüme gitmeye karar verdim

Mina bak canım, konuyu açalı 1.5 saati geçmiş. İlaç içeli allah bilir ne kadar oldu. 30 tane hap senin ölmene sebep olmaz ama içtiğin ilacın niteliğine bağlı olarak yarım saat içinde kanına karışmış olan doz bebeğin için ölümcül olabilir. Kusman şu an için pek bir şey ifade etmiyor. Bu yüzden şu bilgisayarı lütfen kapat ve acil servise git. Zaten karnında bebekle intihar etmeye kalktığın için pişman olmuşsundur ama eğer bebeğe bir şey olursa bunun yanında yaşayacağın vicdan azabı solda sıfır kalır. Lütfen kalk ve git!

Kotu seyler yasamissin bilakis ailenden esinin yani biras daha iyi oni da sevmiyorsun o yuzden boylesin cocugunda var caresiz kalmak zor gidecek bi yerinin olmamsi daha da zor biras sakinlessen evliligin belki yoluna girer cocugunu dusun sadece dogurduktan sonra belki hersey rayina oturur

Bi tane Erdoğan ceren vardı canlı yayında intihar eden.cocugun son konuşmalarında diyordu hiç kimse inanmadı senin için ölecegime diye. Millet demiş oyun şaka yapamaz. Falan filan siz normal insanı da acımasız saçma eleştirilerinizle intihara sürüklersiniz

Kötü yorum yapmak zorundamısınız arkadaşlar, zaten şuanda Mina Sevda zor durumda psikolojisi bozuk.
Biraz tatlı dil . Bukadar mı zor. Elbette bir cana kıymak hiç kabul edilebilir bir durum değil ama hap içtiğini söylemeyip çocuğu aldırmak istiyorum deseydi eminim bir çoğunuz aldır felan diyecektiniz.
Mina sevda seni ekim-kasım-aralıkta hamile kalmak isteyenler bölümünden hatırlıyorum. Oraya da yazmıştın dertlerini. Eşim yanımda ama benimle hiç ilgilenmiyor. Hiç sohbet etmiyor diye.
Bu duruma gelmene çok üzüldüm.
Ne olur daha fazla kendine ve karnındaki masuma zarar verme. Bence hemen şimdi çıkıp hastahaneye git. Umarım herşey düzelir. Dualarım seninle.

Hâlâ hastaneye gitmediğine göre vazgeçmissin bebeğinden.
Bebeğimden vaz gecmedim doktor tanıdıgım var sordum bi anda alınan ilaç ve çok gecmeden kusulur veya miğde yıkanırsa etki etmezmiş fazla.vücut 3 ay ilaçlara karsıı bebegi korurmuşum.cebimde beş kuruş para yok nereye gideyim eşim horul horul uyuyor parasız pulsuz şu vakitte hani araba

Evet iş hamile kalmakla bitmiyor demiştim.derdim çok oraya buraya dağıtıyorum KESK'e gene oraya yazsaydım orası çok farklı enazından beni iyiye yönlendirip beni anlarlardı

Bu nasıl bir eştir. Bunca olandan sonra nasıl uyur. Hiçmi düşünmez eşime ,yavruma birşey olurmu diye. Adam değil resmen ya insan elinden tutar hastaneye götürür.

Evet iş hamile kalmakla bitmiyor demiştim.derdim çok oraya buraya dağıtıyorum KESK'e gene oraya yazsaydım orası çok farklı enazından beni iyiye yönlendirip beni anlarlardı

Kesinlikle buradaki yorumları daha fazla okuma. Moral bozmakta bazı insalar yarışıyor.
Bence bu gece hiç bir şekilde uyuma ne olur ne olmaz ve bir şekilde hastaneye gitmeye çalış.

Bu nasıl bir eştir. Bunca olandan sonra nasıl uyur. Hiçmi düşünmez eşime ,yavruma birşey olurmu diye. Adam değil resmen ya insan elinden tutar hastaneye götürür.
Ben ilaçları içmediğini ve eşinin de mina sevdeye inanmadığını düşünüyorum. Anlattığı kadarıyla o kadar kötü bir eş profili yok. Konuya tekrar bakın.

Ben ilaçları içmediğini ve eşinin de mina sevdeye inanmadığını düşünüyorum. Anlattığı kadarıyla o kadar kötü bir eş profili yok. Konuya tekrar bakın.

Canım önceki mesajımda da yazdığım gibi bu arkadaşı hamile kalmak istediğimiz nir bölüm bar ordan hatırlıyorum. Orda da kaç kere denk geldim ve eşinin kendisiyle hiç ilgilenmediğini ,hamilelik haberine bile bir tepki göstermediğini yazmıştı.

Peki. Bu adamla evliliğinin devam etme olasılığı yoksa bebeği aldır yoluna bak.

Kocamdan istediğim sadece bir spermdi yazmış gördünüz mü? Çocuk için ne acı.

Mutfakta içtim camdan içtiğimi gördü.evet eşim kötü degil çok iyidir. O yüzden su an horul horul uyuyor

Kocamdan istediğim sadece bir spermdi yazmış gördünüz mü? Çocuk için ne acı.
Lafı nerenizden anlayacagınızı öyle bi şaşırıyorsunuz ki varya.eşimden sevgisini ilgisini babalığını istemedim.eşimi sevmesem de bir evlat istedim. Eşimin görevi benim üzerimde bir sperm. O benim evladım spermi kendim üretebilseydim Onuda istemezdim.

O zaman horul horul uyumasını dert etmeyeceksin.

Ne yasamis olursan ol o bebegin bi gunahi yok. Kocanin ailesine kizipta o yavrucaga neden zarar veriyorsun. Para pul gelip gecer bi evinde olmayi versin cokmu önemli senden bebeginde. Otur bi guzelcedusun yaptigin sey cok yanlis

Bi kere kaçan kovalanaır bunu unutmayın, kaçın kırıldıgınızı kötü oldugunuzu belli edin. Ama tiksinerek, iterek değil. Yarın öbür gün üstüne aldatılırsınız birde suçlu siz olursunuz.
Kayınvalide ve kayınpederinize gelince, ortada bir haksızlık varsa sizde ona göre davranın, müşkül olduklarında size verdikleri değeri verin, kendi ailesnizi daha üstte tutun onların yaptıgı gibi, zor anından diğer oğlu yetişsin siz daha geç gidin.

Eşini sperm Bankası olarak gormüşsün o da senin deyiminle görevini yerine getirmiş. ..ev konusu da seni bağlamaz zaten bu durumda adam horlar da kovar da.. birde ilac ictim diyo ...

1.Eşinizin ailesi ile problemlerde eşinize bunu bu şekilde anlatmayin. Yapmadılar etmediler bunu niye söylerler tarzında. Aile diğerlerine vermiş olabilir size vermek zorunda değil haklı olabilirsin bu konuda ama bunu söylemek sana düşmez. Değerini dusurursun. Bu konuda esine de blof yapmakla sonuna kadar haksizsin.
2.Acilen bir psikoloğa git lütfen.ya da bir süreliğine ailenin yanına gidebilirsin bir kafa dinle.
3.bugün hemen bir doktora git bebeğini kontrol ettir lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…