- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Bi tane Erdoğan ceren vardı canlı yayında intihar eden.cocugun son konuşmalarında diyordu hiç kimse inanmadı senin için ölecegime diye. Millet demiş oyun şaka yapamaz. Falan filan siz normal insanı da acımasız saçma eleştirilerinizle intihara sürüklersinizArkadaşlar hapın zehirmelesi için belirli aralıklarla sürekli içmek lazım ama bu kadin hamile 30 hap içmiş kusmuş hiç umrunda değil bebek, gelmiş buraya konu açmış rahat rahat.
Sanarsınız babasını öldürmüşler intihar etmişmiş hı hı bizim millet ölmeyi bayılmak zannettiğinden normal.
Bebeğimden vaz gecmedim doktor tanıdıgım var sordum bi anda alınan ilaç ve çok gecmeden kusulur veya miğde yıkanırsa etki etmezmiş fazla.vücut 3 ay ilaçlara karsıı bebegi korurmuşum.cebimde beş kuruş para yok nereye gideyim eşim horul horul uyuyor parasız pulsuz şu vakitte hani arabaHâlâ hastaneye gitmediğine göre vazgeçmissin bebeğinden.
Evet iş hamile kalmakla bitmiyor demiştim.derdim çok oraya buraya dağıtıyorum KESK'e gene oraya yazsaydım orası çok farklı enazından beni iyiye yönlendirip beni anlarlardıKötü yorum yapmak zorundamısınız arkadaşlar, zaten şuanda Mina Sevda zor durumda psikolojisi bozuk.
Biraz tatlı dil . Bukadar mı zor. Elbette bir cana kıymak hiç kabul edilebilir bir durum değil ama hap içtiğini söylemeyip çocuğu aldırmak istiyorum deseydi eminim bir çoğunuz aldır felan diyecektiniz.
Mina sevda seni ekim-kasım-aralıkta hamile kalmak isteyenler bölümünden hatırlıyorum. Oraya da yazmıştın dertlerini. Eşim yanımda ama benimle hiç ilgilenmiyor. Hiç sohbet etmiyor diye.
Bu duruma gelmene çok üzüldüm.
Ne olur daha fazla kendine ve karnındaki masuma zarar verme. Bence hemen şimdi çıkıp hastahaneye git. Umarım herşey düzelir. Dualarım seninle.
Bebeğimden vaz gecmedim doktor tanıdıgım var sordum bi anda alınan ilaç ve çok gecmeden kusulur veya miğde yıkanırsa etki etmezmiş fazla.vücut 3 ay ilaçlara karsıı bebegi korurmuşum.cebimde beş kuruş para yok nereye gideyim eşim horul horul uyuyor parasız pulsuz şu vakitte hani araba
Evet iş hamile kalmakla bitmiyor demiştim.derdim çok oraya buraya dağıtıyorum KESK'e gene oraya yazsaydım orası çok farklı enazından beni iyiye yönlendirip beni anlarlardı
Ben ilaçları içmediğini ve eşinin de mina sevdeye inanmadığını düşünüyorum. Anlattığı kadarıyla o kadar kötü bir eş profili yok. Konuya tekrar bakın.Bu nasıl bir eştir. Bunca olandan sonra nasıl uyur. Hiçmi düşünmez eşime ,yavruma birşey olurmu diye. Adam değil resmen ya insan elinden tutar hastaneye götürür.
Ben ilaçları içmediğini ve eşinin de mina sevdeye inanmadığını düşünüyorum. Anlattığı kadarıyla o kadar kötü bir eş profili yok. Konuya tekrar bakın.
Bebeğimden vaz gecmedim doktor tanıdıgım var sordum bi anda alınan ilaç ve çok gecmeden kusulur veya miğde yıkanırsa etki etmezmiş fazla.vücut 3 ay ilaçlara karsıı bebegi korurmuşum.cebimde beş kuruş para yok nereye gideyim eşim horul horul uyuyor parasız pulsuz şu vakitte hani araba
Kocamdan istediğim sadece bir spermdi yazmış gördünüz mü? Çocuk için ne acı.Canım önceki mesajımda da yazdığım gibi bu arkadaşı hamile kalmak istediğimiz nir bölüm bar ordan hatırlıyorum. Orda da kaç kere denk geldim ve eşinin kendisiyle hiç ilgilenmediğini ,hamilelik haberine bile bir tepki göstermediğini yazmıştı.
Mutfakta içtim camdan içtiğimi gördü.evet eşim kötü degil çok iyidir. O yüzden su an horul horul uyuyorBen ilaçları içmediğini ve eşinin de mina sevdeye inanmadığını düşünüyorum. Anlattığı kadarıyla o kadar kötü bir eş profili yok. Konuya tekrar bakın.
Lafı nerenizden anlayacagınızı öyle bi şaşırıyorsunuz ki varya.eşimden sevgisini ilgisini babalığını istemedim.eşimi sevmesem de bir evlat istedim. Eşimin görevi benim üzerimde bir sperm. O benim evladım spermi kendim üretebilseydim Onuda istemezdim.Kocamdan istediğim sadece bir spermdi yazmış gördünüz mü? Çocuk için ne acı.
O zaman horul horul uyumasını dert etmeyeceksin.Lafı nerenizden anlayacagınızı öyle bi şaşırıyorsunuz ki varya.eşimden sevgisini ilgisini babalığını istemedim.eşimi sevmesem de bir evlat istedim. Eşimin görevi benim üzerimde bir sperm. O benim evladım spermi kendim üretebilseydim Onuda istemezdim.
Lafı nerenizden anlayacagınızı öyle bi şaşırıyorsunuz ki varya.eşimden sevgisini ilgisini babalığını istemedim.eşimi sevmesem de bir evlat istedim. Eşimin görevi benim üzerimde bir sperm. O benim evladım spermi kendim üretebilseydim Onuda istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?