Son çare ölüme gitmeye karar verdim

O bebeği umut olarak gördüğün için mi hap içip onun hayatını tehlikeye attin?

Pişmanım canımdan öte canıma karnımdakinede benle beraber kıymaya kalktım. Gözüm döndü o an tek istediğim şey ölümdü en kolay yoluydu hap içmek.her defasında yeniden başladım hayata hep bi ümitle son ümidim de karnımdaki oldu.ama hayat her defasında iki kat geldi üstüme omuzlarım tasımak istemedi bu yükü.şimdi topladım kafamı ama napıcam bından sonra nasıl devam edicem hayata kimin yanına gideyim merde kalayım

Hastaneye git. Kocanla aranda çok büyük sorun var gibi görünmüyor burdan. Bırak kaynanayı kaynı. Kendi hayatına bak.

O bebeği umut olarak gördüğün için mi hap içip onun hayatını tehlikeye attin?
Evet eleştirdin yeteri kadar ne geçti eline mutlu oldun mu .. içinden ay ne güzel eleştiriyorum felan mı diyorsun. Evet umut olarak gördüğüm için haytını tehlikeye attım dinlendin mi bari

Kocan 2 ayda değişmedi yani. Ayrıca gidip başka adamdan çocuk yapsaydin mi dedim ben ne kadar saçma bir yorum bu!
Şu an mantıklı düşünemiyor benim uykum kaçtı niye. Kızın üstüne gidiyorsunuz teselli bekliyor neler söylüyorsunuz kendine birşey yaparsa Allah korusun lütfen duyarlı olalım arkadaşlar ya

Bak canım burda her çeşit.her kafadan her psikolojiden insan var öncelikle herkesin yorumunu takmakafana sana iyi gelen yorumları dikkat e al ki sen zaten bunun için pişman olmussun yüzüne yüzüne vurmaya gerek yok

Eşinle cozemeyecegin bir problem yok sadece biraz sabir öncede yazdim ya gormedin yada olumsuz yorumlara odaklisin farketmedin

Sakın ol ablacim hayatın en basindasin.benden on yaş kucuksun neredeyse ohh ne güzel

Bunun kıymetini bil dua et herşey güzel olsun pes edip gitmek yok şimdi daha da sağlam duracaksin minigin için.

Allah yardımcın olsun çok zor şeyler yasamissin en başından beri inşaallah bundan sonrası güzel olur

Şu an mantıklı düşünemiyor benim uykum kaçtı niye. Kızın üstüne gidiyorsunuz teselli bekliyor neler söylüyorsunuz kendine birşey yaparsa Allah korusun lütfen duyarlı olalım arkadaşlar ya
Ben zaten gayet duyarliyim fakat eşinden şikayet edip de çocuk yapan kadınları anlamıyorum ve anlamayacagim da. Iyi geceler !

Canim benim silkelen kendine gel Allah buyuk hicbisey senin ve yavrunun canindan degerli degil ölmek nedemek bide bunun hesabı var yaşin kücük yasadiklarin agır ama kaldırabilirsin inan bana hemde sen bir anne adayısın anneler cok güçlü olur sende cok guclusun eminim hepsi gececek fevri davranma atacağın adimları cok iyi dusunup at baba evinde pek ic acici gorunmuyor

Kocan 2 ayda değişmedi yani. Ayrıca gidip başka adamdan çocuk yapsaydin mi dedim ben ne kadar saçma bir yorum bu!
Kocam hep aynıydı hani kocalarını çok seven kadınlar ondan bi cocugu olsun isterler bi parça mutluluk dıyacakları felan ya. Ben bu kadınlardan değilim ya hani ama bebek de istiyorum bana umut verecek biri kocamı sevmiyorum diye kocamdan yapmam tuhaf geliyor ya hani napiyim diyorum bende başka adamdan mı yapaydım

Her erkek ayni degildir unutma bunu...ailenden gördüğün tatsizliklar erkeklere bakış acını saptirmis...ayni tepkileri kocandan gormedigin icin sukret...en onemlisi acil doktora git ,haplar bebegi oldurmese de engelli olmasina sebep olabilir...kocan da senin gibi anlasilmayi bekliyor...herkes gibi... destek görmesi gerekirken ki agladi demissin...hamileyken insan daha bi duygusal olur ...terapi alırsan hem sen hem bebek hem de esin daha mutlu olursunuz...unutma ki hayat algilarimizdan ibaret...guzel gunleriniz de mutlaka olmustur ...o zamanlarini dusun ve hayata sımsıkı saril...hayat stabil degildir...dalgalidir...iyi zamanlarin kiymetini anlamamiz icin yaşarız kotu anlari...ama her kotu zamanda iyi olan durumlarin varligini hissetmek gerekir...erkekler herkesin yaninda göz yasi dokmez ...seni seviyor guveniyor demek ki...terapi al...ikinize de ve bebeginize de hem simdi hem de gelecegi icin iyi gelecektir...ama acil bir doktora git 30 hap sen veya bebek icin olum olmasa da bebegin engelli bir hayata mahkum olmasina sebebiyet verebilir...

Ben zaten gayet duyarliyim fakat eşinden şikayet edip de çocuk yapan kadınları anlamıyorum ve anlamayacagim da. Iyi geceler !
Eşimizden şikayetçiyiz diye çocuk yapınca ne oluyor. Kocaya sıgınama aileye sıgınama sıgınacak bi liman arıyorsun . Kocayı sevmiyoruz diye başka adamdan mı yapalım. Şikayetçiyiz diye o tadı yasamayalım mı

Beni yanlış anlamayın amacım sizi kırmak değil ama böyle bir babaya evlat vermek bana pek doğru gelmiyor. Bebek elbette istersiniz bu sizin en doğal hakkınız. Allah evladinizla bir ömür mutlu olmayı nasip etsin ama bu şekilde evlilik zor gibi. Ayrıca ne kadar sinir de olsanız Umudunuz olan bebeği düşünüp kendinize zarar vermeyin. Iyi geceler

Seni anlamayan insanlara açıklama yapma canım

Bence büyük konuşuyorsunuz herşey gelebilir insanın başına bu hayatta neyi kınarsanız aynısını yaşarsınız
Bence büyük konuşuyorsunuz herşey gelebilir insanın başına bu hayatta neyi kınarsanız aynısını yaşarsınız
Büyük konuştuğum yok ayrıca kınamak ne haddime. Ben sadece kendi fikrimi söyledim konuyu başka yere saptirmayin.

Teşekkürler ederim şu kafayla bide insanın üstüne üstüne gelmeleri yokmu

Madem baban bunca şey yaptı boşanmamı ögrenip bir şey olur diye düşünmë.

Arkadaşlar hapın zehirmelesi için belirli aralıklarla sürekli içmek lazım ama bu kadin hamile 30 hap içmiş kusmuş hiç umrunda değil bebek, gelmiş buraya konu açmış rahat rahat.
Sanarsınız babasını öldürmüşler intihar etmişmiş hı hı bizim millet ölmeyi bayılmak zannettiğinden normal.

Kusura bakmayın ama gayet de yanlış anladım ve gayette kırıldım. Umurunuzda olur olmaz bilemem..ben evladı kendime yaptım ondan babalık beklemedim ondan tek istediğim bir adet spermdi ve istediğimi de aldım. Ben yalancı hırsız or... haksız .. .. .. hersey olabilirm kötü bi insanda olabilirim hepsini de kabul edeyim tamam öyleyim . Ama psikolojisi bozuk ölümü göze alan buraya bi nebze rahatlamak için konu acan birine elestiri yapmak destek yerine köstek olmak da normal degil. Düşene bide siz vuruyorsunuz . Tamam ben yukarıda saydıklarımın hepsiyim ama siz iyi bi insan degilsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…