Son Dakika İstanbul'da Deprem Oldu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
58.912
225.081
1.223
53
Kızlar,
az evvel deprem oldu,epey korkuttu bizleri,merkez üssü neresi,kaç şiddetinde oldu bilen var mı?
Hala elim ayağım titriyor(((

4.4 şiddetindeymiş marmara denizi dedi bekliyorm tam net cevabı
baya salladı korktum:S

Marmara denızınde oldu tv son dakıka verdı

Herkese gecmış olsun rabbım korusun

istanbuldaki arkadaşlara geçmiş olsun

fena hissettim ya..
bi de asil bunun oncu oldugunu dusunup buyuk depremi bekledim..
her an tedbirli olmak lazim kizlar son 3 gundur baya deprem olms kucuk siddetli marmara da..
buyuk de gelebilir, kucuklerle enerji atiladabilir..
yine de basucunuzdan suyunuzu telefonunuzu eksik etmeyin..
Allah hepimizi korusun..

çok kötüydü yıllar sonra aynı anı yaşamak
hamileyim ve de evde tekim aklım cıktı bir an
Allahım yaşatmasın aynı acıları korkusu yetiyor insana

Rabbim korkutmasın:Saruboceq:
Bunla geçmiş olsun inşaAllah,otururken aniden alttan vurma sesi gibi gelince korktuk:1no2:

mune cim avrupada misiniz asya da misniz?
biz tiklar gibi hissetmedik.. daha cok saga sola yaylandi..

kızlar okuyunca bile kalbim fırladı yerinden ya çok geçmişolsun allah daha büyüğünü yaşatmasın. kırklarelindeyim yakınım valla ödüm koptu haa. ben adanada 7 şiddetini yaşadım o yüzden fena tırstım şimdi. allahım korusun.

çok kısa ama hızlıydı...4.4 bu kadar hissediliyosa,daha büyüğünü düşünemiyorum.Rabbim de yaşatmasın inşallah :Saruboceq:

çok geçmiş olsun arkadaslar

Son düzenleyen: Moderatör:
görümcem istanbulda kağıthanede oturuyor orda hissedilmemiş kimsenin haberi yok. yer yer oldu demekki.

tiklar gibi hissedenlerle sallanir gibi hissedenler hangi yakada bi dese ya cok merak ettim..

mutfakta bulaşık yıkıyordum eşim yüksek sesle bağırdı ne oldu dedim korktum deprem olmuş hemen binaca dışarı çıkıldı yeni çıktık evlerimize baya hissedilmiş avrupadayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…