Son Dakika İstanbul'da Deprem Oldu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar çok çok geçmiş olsun
allahım bir daha bu ülkeye böylr büyük yıkım acı yaşatmasın diyorum
kazadan beladan afetten tufandan korusun

İnternet Haberi: Marmara Denizindeolan 4.4 Şiddetindeki deprem Tüm İstanbul'u 6 saniye boyuncasalladı.Ahmet Mete Işıkara'nın yaptığı açıklamaya göre aynı depremtahmini 5.8 - 6.3 arasında gece saatlerinde tekrarlanacaktır.Tümhalkımızın dikkatli olması rica olunur !

kızlar böyle bir haber gördüm

dilerim fısıltı gazetesi haberidir
aman yine de dikkat edin
paylaşıp paylaşammak arasında kaldım ama ya olursa diye de

4,4 lik bi depreme göre çok şiddetli hissettim ben
zınk diye ileri geri salladı her yer pc de masanın başındaydım
sandalye kaydı resmen altımdan
felaket panikledim

ne diyosuuunnn ay ben öleyim
deprem fobim hortladı yine
fena oluyorum

ayyy nediyosun.....korkmadınmı yaa ben bayılırdım heralde canım dua et git yakınlarnın yanına yokmu öle bi şansıneyvahedigeldismile

korkmam mı öldüm korkudan eşim geldi şimdi ama artık ben uyuyamam mersine gitmeyi düşünüyorum valla

azra nerde yayınlandı o haber canım link paylaşır mısın

HER KORKUYA GÜVENCE OLAN DUA
Okunusu: "Hasbiyallahü ve ni´mel Vekil"Manasi: "Allah bana kafidir. O ne güzel vekildir"KORKAN KIMSE BU DUAYI 100 KERE OKUSUN VE YÜZÜNCÜDEN SONRA"ni´mel Mevla ve ni´men Nasiyr" diye ilave etsin.

cnm öncelikel şunu ekleyim
İSTANBUL DA DEPREM.... | Facebook

facede okudum

azra naptın bacım sen mahvettin bizi
ben de baska bir sitede ısıkaranın yorumunu okudum
halkın depremi hatırlaması iyi ancak bunlar maramarada olabilecek olagan depremler
öncü mü artcı mı kimse bilemez depremle yasamayı ögrenmek zorundayız diyordu
böyle bişey okumadım hiç
umarım uydurmadır

bu duayı ezberledim hemencik
ben 17 ağustosu ve sonrasındaki depremleri bizzat yaşamış
ve kayıplar vermiş bi insanım
kötü hissediyorum kendimi

uydurma olmasını diliyorum bende tv de izledim zaten dolu deprem oluyormus ama biz hissetmiyormusuz buda hissedilen dediler çok panige gerek yok fln dediler

bu duayı ezberledim hemencik
ben 17 ağustosu ve sonrasındaki depremleri bizzat yaşamış
ve kayıplar vermiş bi insanım
kötü hissediyorum kendimi

bnde büyük depremde sakaryadaydım
evimiz yıkılmamıştı ama çok aşırı hissetmiştim.
o yuzden çok korkuyorum

of ya ben duramam gideyim memleketime ilk defa deprem yasadım ben

Geçmiş olsun çok umarım devamı gelmez:Saruboceq:Allah korusun

bende 17 ağusts depremini yaşadım o zman kçüktüm ama bilinçaltıma nasıl yerleşmişse çok korkuyorum ya.

Profesör Doktor Ahmet Mete Işıkara HABERTURK.COM'a konuştu.

Prof. Dr. Işıkara, "Bunlar Marmara'da olan olağan depremlerdir. Bu depremin öncü olup olmadığını bilmek şu an için imkansızdır. Eğer böyle bir yorumda bulşunanlar varsa bu depremin ne zaman olacağını da söylemek zorundadır. Ama şu anki olanaklarla bunu bilmek imkansızdır." şeklinde konuştu.

kızlar ahmet mete ışıkara son açıklamsı bu
bnce o yalan haber

Kandilli Rasathanesi müdürü Mustafa Erdik, akşam Marmara Denizi'nde 4,4 büyüklükteki depremin İstanbula 60 kilometre uzaklıkta meydana geldiğini söyledi.

Erdik, bölgede her 2 ayda bir bu büyüklükte deprem meydana geldiğini, bugünkü depremin normal bir olay olduğunu ifade etti. Erdik, depremin bu sefer daha fazla hissedilmesinin, akşam meydana gelmesi ve vatandaşın evde olmasından kaynaklandığını ifade etti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…