Son Dakika İstanbul'da Deprem Oldu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Gebzede oturuyorum. Bizde hissettik. yemekli misafirim vardı. Ben deprem oluyor diyorum misafirimizde, yok yenge önemli değil diyor, meğerse çocuklar korkmasın diye öyle diyormuş, bir baktım bütün site balkonlarda. Allah korusun.

Geçmiş olsun ama korkunun ecele faydası yok..önlem almak gerekiyor ama sanırım herkes bomboş oturuyor.Depremin gelmesini beklemeyin arkadaşlar,ne olursa önlem almaya bakın.

arkadas bundan 6-7 yil oncesinde izmirde 2-3 gun boyunca artci deprem olmustu, hayat bize zindan olmustu resmen. dogru duzgun uyku uyuyamiyorduk cunku cok deprem oluyordu, kac gece tum izmir kendini sokaklara atti. gunduz okullara gittik deprem oldu eve yolladilar...
cok kotu gunlerdi...
artci olmasi iyi aslinda dua edin sik sik artci olsun buyuk olmasin!
Allah hepinizi korusun.

Böyle haberlere itibar etmeyin.
Biz ne haberler duyduk arkadaşlar, kıyamet tarihini bile veriyorlardı bir zamanlar...
Duanızı edin, önleminizi alın, gerisini Allah'a havale edin.
Ben şimdi etrafımda kalın bir şeyler ve su bulunduracak şekilde yatıyorum.
Hepimiz Allah'a emanet olalım :Saruboceq:

Bende 11. kattayım çok panikledim
Çok salladı gibi geldi bana kimsede panik yok
2 büyük deprem yaşadım ben o nedenle panikliyorum hemen çıktık dışarı hemen
sonra döndük eve 20 dk sonra falan
Ama korkuyorum işte nasıl sabah olacak
Rabbim korusun herkesi...
çok uzun sürdü gibi geldi bana ve ciddi salladı
Allahım sen koru
Deprem çantamızı yeniliyoruz bizde tedbirli olmak lazım

ben çok hissettim ve çok korktum eyvahedigeldismile koltuk zıpladı resmen güm diyede bir ses oldu çok kötüydü çok 4.4 lük buysa daha büyüğünü düşünmek istemiyorum 17 ağustosu yaşadığımda baya küçüktüm eski günleri hatırladım

Ben 17 ağustos ta tatildeydim İst.dışındaydım o yüzden yaşamadım,ama 12 Kasım Düzce depremini yaşadım,dershaneye gidiyordum elimde testler kalem falan çoraplarımla aşağı fırlamıştım hiç unutmam..
Bu deprem de ise ablamdaydım aramızda 4-5 sokak var zaten onun evi en üst kat mutfakta yemek hazırlıyorduk misafirlerimiz vardı içerden "deprem oluyo "diye bağırmasalardı o kadar çığlığı basmayacaktım elimayağım titremeyecekti çünkü pek hissetmedim,Bahçelievler'deyim bende..
Hayatta en korktuğum şeydir,Allah beterinden korusun bizleri gençliğimize bağışlasın inşallah:Saruboceq:
:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…