Son Dakika İstanbul'da Deprem Oldu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yüksek olmanında kötü tarafı bu işte daha çok hissediliyor sarsıntılarkesin inilemez zaten bekleyip durmak daha mantıklı

ben de 9.kattayım...bloktan hissetmeyenler de olmuş.ayakta bi işle uğraşılıyosa belki hissedilememiş olabilir...

Elalemin kedisi köpeği haber verir, benim kedi miskin miskin uyuyordu.Eşimle ayağa fırladık,kedinin taşıma çantasını, kendi çantamı ve laptopumu elime aldım.(Laptopu niye kurtarıyorsam artık :))
Anadolu yakasındayız, altımdaki hantal ve ağır koltuk ve üstündeki ağır ve hantal beni bile sağa sola salladı epey tırstım.4.4 buysa, Allah beterinden saklasın, bununla kalsın.
Kediye de bu hafta sevdiği ödül mamasından yok !

bizi de az önce kızım aradı haber verdi Allah korusun inşlh tekrarı olmasın...

biz da sahile yakiniz baya.. adalar da tam karsimiz.. acaba hangi hat sallandi ya.. cok merak ettim..

asmin senle aynı hattayız demek
siz de ciddi hissedenlerdensiniz sanırım

Yüksek olmanında kötü tarafı bu işte daha çok hissediliyor sarsıntılarkesin inilemez zaten bekleyip durmak daha mantıklı

kesinlikle bekleyip kadere teslim olmaktan baska caren kalmıyor

geçmiş olsun kızlar

saol canım Allah kimseye yasatmasın

bu gerginligin üstüne yorumun biraz da olsa gülümsetti beni
burada da her gece köpeklerin gürültüsünden uyunmaz
ama dikkat ettim hiç ses yoktu deprem esnasında
demek laptopu kurtarmaya kalktın ilahi:)
Allahım korusun tekrarından kediyi de cezalandırma garip uykusu agırdır anlamamıstır:)

geçmiş olsun kızlar yaaa allahım korusun sizi daha olmasın yaaa dua edin buralarda gelmesin en büyük korkum deprem..çok şükür hepiniz iyisiniz

hissetmedim iyi ki de evde yalnızdım...
Allah korusun şiddetlilerinden tüm vatanımızı...

ayyy nediyosun.....korkmadınmı yaa ben bayılırdım heralde canım dua et git yakınlarnın yanına yokmu öle bi şansıneyvahedigeldismile

canım korksan ne care ben de tektim tir tir titredim nereye gideceksin gece vakti
gitsen ne olacak hem olacakla ölecege care olmadıktan sonra
duadan baska yapacagımız bişey yok malesef
ama on sene kadar sonra aynı korkuyu hatırlaması bile oldukca kötüydü
dilerim yasamayız aynı acıları tekrardan

:1shok::1shok::1shok: ben duymadımmm geçmiş olsun herkese

biz anadolu yakasındayız bayağı hisssettik, oturduğumuz koltuk resmen sağa sola gitti. çok korktum ya
Eşimde bende sıkıca giyinip aşağı indik ama bizden başka kimse inmemişti. Havada çok soğuk biraz yürüdük sitede girdik içeri mecburen.

Allah büyüünden korusun inşallah

ben trafikteydim anadolu yakasından avrupaya geçiyordum.
eve varınca tel geldi öyle haberim oldu.
Rabbim korusun hepimizi

Arkadaşlar deprem Silivri ile Bandırma arasında Silivriye yakın bir bölgede olmuş.Biz Büyükçekmeceden biraz ilerde oturuyoruz ve bir hayli hissettik.Vitrin ve içindekiler,avize,koltuk bayağı sallandı.Ama çok kısa sürdü.Binadan çıkanlar da oldu.4.4 bu kadar hissediliyorsa 7 civarı nasıl olur diye düşünmeden edemedik..
Hepimize geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.Deprem hep vardı ,hep te var olacak.Evlerimize güvenebiliyorsak,takdiri Allah'a bırakmalı ve dualarımızı eksik etmemeliyiz.Başka yapacak birşeyimiz yok,Allah esirgesin.Kaderde ne varsa o olur,korkmayın..yerimseniben

canım doğru diyosun offf dua et emi bol bol çok üzüldüm yaa

Ben de sanki deprem gibi bir ses ve gümleme hissettim ama devamı gelmeyince üstünde durmadım.
Demek gerçekten deprem olmuş, ben Kocaeli'den hissettim.
Rabbim korkutmasın bir daha, o büyük depremlerden sonra tekrar yaşatmasın :Saruboceq:
Hepimize geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…