Son Dakika İstanbul'da Deprem Oldu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anadolu yakasındayım
yaylanır gibi gitti geldi epey hissettim
avrupada arkadsım var onlar da tıklar gibi hissettik cok değildi diyor
zaten anadolu yakasına yakınmıs sanırım depremin yeri

hissetmediğin iyi olmuş lifecity
zira bizde stres fazlasıyla tehlikeli
ben hala kendime gelemedim

kızlar biz hiç hissetmedikk,,,sizden duyuyorum,anadolu yakasındayız bu arada,,,Rabbim bir daha yaşatmasın inşlhhhh,,,Hepimize geçmiş olsunnn

Son düzenleme:
mune cim avrupada misiniz asya da misniz?
biz tiklar gibi hissetmedik.. daha cok saga sola yaylandi..

Biz Asya yakasındayız,her yerde farklı şekilde hissedilmiş demekki,mesela biz evde 1,5 -2 saniye kadar sanki alttan güm güm vurma sesi gibi hissettik,avizeler sallanmadı ama duvarlara dayalı eşyalar vurdu

Yalnız dikkatimi çeken birşey oldu,deprem esnasında bahçeye bakıyordum,garip bir rüzgar vardı,deprem sonrası hava sakinledi,şimdi gidip gelip bahçeye bakıyorum:çok üzgünüm:

Allah korkutmasın,bir anda 99 depremini yine yaşıyormuşum gibi hissettimmafoldumben

Sanırım epeydir ihmal ettiğim deprem çantamı yenilesem iyi olacak

ben de anadolu dayim yaylanir gibi hissettim..
adalardan gecen fay hatti mi hareketli olan acaba?

allahım yaşatmasın bi daha inş..insanın eli ayağına dolanıyor ne yapacağını şaşırıyor..ben okuduğum yerde çok yaşadım ama hala alışamadım..okurken hergün oluyordu artık olmayınca koarkardık..ama istanbuldaki her depremden korkuyorum şuan...allahımm korusun kollasın yaşatmasın bir daha inş..

ilk defa depremi yaşadım evde tekim:1shok:

Anadolu yakasındayım bide 8.kattayım kanepe resmen alttan vurdu güm diye herkeslere geçmiş olsun arkadaşlar inşallah bir daha tekrarlamaz vallah çanta bile hazırladık şimdi bişey olursa diye rbbim korusun herkesi :Saruboceq: :Saruboceq:

Butun gun hissetmistim zaten deprem olacagını.
Nefret ediyorum su sezgilerimden. :1no2:

aynen yüksek binadayız diye mi sahile yakınız diye mi bilmiyorum
ama ciddi salladı ileri geri tıpkı kasım depremi gibi
insan devamı gelcek diye bekliyor cok sinir bozucu
insan nereye ineceksin sekizinci kattan
Allahım yaşatmasın beterini esirgesin

biz da sahile yakiniz baya.. adalar da tam karsimiz.. acaba hangi hat sallandi ya.. cok merak ettim..

Amiinnnnnnnnn :Saruboceq:

evet cnm
allah hepimizi korusun.
bide evde tekim eşimde yok. panik yaptım ablam hissetmiş mesela aradı haber verdi.

bu durumda hissetmemen cok iyi olmuş
ben de tekim eşim yok o yüzden daha fazla korktum
bebegim geldi hemen aklıma napacagımı bilemedim
insan iki kat geriliyormuş demek ki anne olunca

simdi baktim haritadan, silivrinin karsisinda acik deniz merkez.. hareketli bolge de orasi imis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…