- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Bu arada benim arkadaşta 2 doğum yaptı. Hala tahta gibi. Hiç tatlı yemez kendisi, kurabiye hiç yemedi hatta börek bile yemedi. Bilinçli yapmıyor, sevmiyor,canı çekmiyor. Galiba zayıf olmanın sırrı bu arkadaşlar.
Sadece 65.0 ...800 gr vermisim bu hafta. Durmak yok yola devam
Ben de kafama gore takılıyorum bazen dıyorum lıste mı takıp etsem ama onda da kasılıyorum sıkıyor benı... Bılmıyoruk napcam... Dort gundur kıtlendım kılom 70.8-70.7 cıkıp duruyor delı olcammm..spora yuklendım kas mı olusuyor yada korumaya mı gırdı vucut anlamadım cok canım sıkılıyor okdr dıkkat edıyırum spor yapıyorum nıye dort gundur kaldı boyleEkmek yemiyorum dogru pilav makarna da yok ama ben kurabiye yiyorum. Evde olunca yiyorum ne olacak böyle.
Yok ya böyle doğaçlama olmayacak bu is. Bir liste mi takip etsem bilemedim ki. Karatay gibi ya da herhangi biri. Motivasyon um cok dusuk bugun.
Cok canım sıkkın bı haftadır kılo vermememın durdugu yetmezmıs gb bı de 300 gram almışım bu sabah bı cıktım 71.1 ..70.8 ıdı butun gun cnım sıkkın bısey yemedım eve geldım tartıldım 71.3 kafamın tası attı gıttım bı lokantaya soyledım mezelerı ızgara tavukları bıberlı ekmeklerı yedım yedım yedım catlayana kadar yedım eve geldım tartıldım 71.9 ıste olay bu valla cok sınırlıyım bu nedır yaaa ben nerde yanlıs yapıyorum kafayı yıcemmm neden durdu bu kılo vermem(( dıyetını dıkkate alıcammmm yarın yenıden devammmm artık bu ıs bıtmelı
Süper gidiyorsun canım tebrık ederım senı...yemegını de baya baya azalttın harıkasın...ben de bozdum baya :))) cnm cok sıkıldı ama canımı sıkmıyorum kaldıgım yerden devam edıcem.... Dıyete de sporada :)) bu arada dıyet arayısına gırdım ama bellı bı lıstaya baglı kalabılırmıyım bılmıyorum demıstım ya kasılıyorum...bu fırumda ayca kayanın lıstelerı vardı yapalım mı o dıyetı sence bı goz atarmısın sence kılo verdırırmı sankı cok yıyosın yaaaÖğle yemeğinde köfte ile çiğ sebze yedim veeee hiç doymadım. Üstüne tek şekerli kahve içtim.Normalde şekersiz içerim ama şeker cekti canim. Aksamda yani 4.30 gibi salata ile 4 kasik gibi taze fasulye yedim. Simdi de cekirdek ve cay . Yorgunluk atiyorum yürüyüş yapmadim ama hic durmadim sil supur ... kollarim agriyor inanki.
Süper gidiyorsun canım tebrık ederım senı...yemegını de baya baya azalttın harıkasın...ben de bozdum baya :))) cnm cok sıkıldı ama canımı sıkmıyorum kaldıgım yerden devam edıcem.... Dıyete de sporada :)) bu arada dıyet arayısına gırdım ama bellı bı lıstaya baglı kalabılırmıyım bılmıyorum demıstım ya kasılıyorum...bu fırumda ayca kayanın lıstelerı vardı yapalım mı o dıyetı sence bı goz atarmısın sence kılo verdırırmı sankı cok yıyosın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?