• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen siz de bu eşe baya çoksunuz bence.
Aslında eşim haksız oldugunu biliyor. Açık açık kardeşin çalışmasın, ben enayi gibi ödeyeyim, o gezsin arabayla dedim.Girsin işe, 2 asgari ücret versin yıllık arabaya göreyim dedim. Sadece susup haklısın diyor.
Bilmiyorum insan evladına hiç mi acımaz, üzülmez.

Aslında eşim haksız oldugunu biliyor. Açık açık kardeşin çalışmasın, ben enayi gibi ödeyeyim, o gezsin arabayla dedim.Girsin işe, 2 asgari ücret versin yıllık arabaya göreyim dedim. Sadece susup haklısın diyor.
Bilmiyorum insan evladına hiç mi acımaz, üzülmez.
Çok haklısınız neyse ki eşiniz de görmüş👍
Araba alınırken hakkı olan insanlar konuşşun sadece.

Bende bunu dıyorum. Kv kp ve eşim oturup konuşsa eyvallah.Allahın adaletine bırakıyorum artık.Bundan sonra gidip gelme konusu da açmam. Bayramda gidersem giderim o kadar
Aynen kv,kp ve eşiniz değil siz ve kaynınız konuşup tartışıyorsunuz en çok. Ben de onu diyordum aynı şeyi diyormuşuz:)

Yok kayınla degil. Eşim bekarken araç aldı, aile destek oldu. Herşeyi biz ödüyoruz. Araba bir hafta orada bir hafta burada. Evler uzak.Satalım parayı ikiye bölelim dedik. Kayın yanaşmadı, aşırı yüksek miktar söyledi. Sonuç eşim arabayı temelli bıraktı.Sigortayı 1 hafta önce ödedi.
Ya hemşire allasen nereye eşin aldı? Kp. in eski arabasını satıp, üstüne kv. nin bileziklerini ekleyip, üstüne kp. de birikmiş ekleyip, üstüne kp in annesi hasebiyle engelli indirimi yaptırıp, kalanı da taksitle az az kocan ödemiş.... Arabada hakkınız onda biri filan bence ama hadi senin hatrın için 5 te biri diyelim...hepsini sen anlattın daha önce defalarca ya, ordan biliyoruz...

Son düzenleme:
Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.

Gozun aydin, hadi insallah son araba konusudur diyecektim ki babasi rahatsizmis, esim sizde kalsin demis, onlarda ustelememis yazmissin. Yine netlik yok, yine ucu acik cumleler, yine yuvarlanmalar bilmem neler. Bu konu daha cok surecek anlasildi. Sen bile bu kadar bu arabayi sahiplenmisken, senin ve sizin olmayan arabadan gelecek paranin derdine dusmusken nasil oldu da sen o arabadan vazgectin? Kari koca yine yapmissiniz planlarinizi hayirli ugurlu olsun. Bize sac bas yolmak duser, sen klavyede copy past yaparsin biz klavye takildi saniriz falan filan.

Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.
Yani yine çıkan sizden çıktı. Ellerini ceplerine atmadan arabayı kullanmaya devam ediyorlar.

Yani yine çıkan sizden çıktı. Ellerini ceplerine atmadan arabayı kullanmaya devam ediyorlar.
Kâtip sen de kudurtup durma şunu:-) ...kadın zaten aklını kaybetti kuruş , gaz, km hesabı yapmaktan. Yakında yatırırlar bu hatunu biyere bak demedi demeyin

Babası hasta hastaneye gidip gelmeler, acil şeyler olabilir diye bırakmış arabayı. Düşünceli davranmış eşiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X