- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
BendeBir şey anladıysam Arap olayım
Kaynınız para koymamışŞuan eksigimiz var.Biraz daha toplayıp düşünüyorum almayı.
Dememe kalmadı, masayı terk etti.Bizde bıraktık aracı. O günden sonra zaten ne eşim bindi ne ben.
Kaynınız para koymamış
Ben neden aracı ona verdiğinizi anlamadım. Ya da o neden karışıyor? Veya siz neden onun sözünü dinliyorsunhz? Satma diyor satmıyorsunuz. Neden?
Kaynım para koymadı evet ama sanırım kv kp para koyduğu için hak iddia ediyor.Aracı temelli vermesek, para yetiştiremiyoruz.Sürekli gaz benzin al, sonra aracı onlara ver. Bir bakıyorum benzin alınmamış.Sigortaya falan karışmıyorlar. Araba kpnin üzerine.Kaynım satılmasın diye yüksek fiyat söyledi.Bizde son çare arabayı temelli bıraktık.Ailesinede gidip gelmiyorum artıkKaynınız para koymamış
Ben neden aracı ona verdiğinizi anlamadım. Ya da o neden karışıyor? Veya siz neden onun sözünü dinliyorsunhz? Satma diyor satmıyorsunuz. Neden?
Aslında bu bahane ile temelli verdik. Daha önce kabul etmediler. Bizde zaten kullanıyordu.Babası hasta hastaneye gidip gelmeler, acil şeyler olabilir diye bırakmış arabayı. Düşünceli davranmış eşiniz.
Kayınbaba hissesini ona veriyor.Kaynınız para koymamış
İsim de değiştirdi mahkeme kararıyla sanki?bu üyeyi de seneler öncesinden hatırlıyorum.nik değiştirdi üyelik değiştirdi gene hatırladım.o yüzden beni görmezden gelir konularında.o arabanın taa alınışını nasıl alındığını bilenlerdenim.hileli vergi indirimiyle alınmış bir araba o.gerçekten engelli için kullanacaksa ailesi helali hoş olsun.ama böyle ucuza sıfır lüks araç alanlara ve babanneyi hiç bindirmeyenlere araç işte böyle huzur vermez.
Bilmeyen üyeler için ben ara ara güncelliyorum hemşire. Sen de aynını yapmışsın. Klavyene sağlıkYa hemşire allasen nereye eşin aldı? Kp. in eski arabasını satıp, üstüne kv. nin bileziklerini ekleyip, üstüne kp. de birikmiş ekleyip, üstüne kp in annesi hasebiyle engelli indirimi yaptırıp, kalanı da taksitle az az kocan ödemiş.... Arabada hakkınız onda biri filan bence ama hadi senin hatrın için 5 te biri diyelim...hepsini sen anlattın daha önce defalarca ya, ordan biliyoruz...
Bence şu an öyle konuşuyor eşiniz, bir süre sonra geri alır aracı.Aslında bu bahane ile temelli verdik. Daha önce kabul etmediler. Bizde zaten kullanıyordu.
Yukarıda yazmışlar ya, aracı sahiplensem binmemezlik etmem.O kavgadan sonra binmiyorum.Zaten ondan eşim veriyor. Benimde tadım kaçtı diyor
Tek kişi binecekse alır. Zorla bindirecek hali yok ya. Heryere birlikte gidiyoruz.Bence şu an öyle konuşuyor eşiniz, bir süre sonra geri alır aracı.
Hatta bahse girelim bir sonraki araba konusunda yine geri aldığını anlatacaksınız.
Hangi bayram?Tek kişi binecekse alır. Zorla bindirecek hali yok ya. Heryere birlikte gidiyoruz.
Az önce konusu açıldı.Bayramda tatil için, bazı oteller ulaşımı saglıyormuş, öyle yapalım dedi.Eşimde öyle olmaz ugraşamam dedi. O zaman gitmeyiz dedim. Tamam dedi. Akraba gezmesi de yok, otobüsle akraba gezemem dedim.
Ee adamın işine gelir yani araba kiralamasini söyleyin cebinden para çıksın siz niye tatilden vazgeciyorsunuzTek kişi binecekse alır. Zorla bindirecek hali yok ya. Heryere birlikte gidiyoruz.
Az önce konusu açıldı.Bayramda tatil için, bazı oteller ulaşımı saglıyormuş, öyle yapalım dedi.Eşimde öyle olmaz ugraşamam dedi. O zaman gitmeyiz dedim. Tamam dedi. Akraba gezmesi de yok, otobüsle akraba gezemem dedim.
Araba varken niye araba kiralasın ? Masraf ettiği arabayı kullanmak ister. Eşi binmek istemiyorsa da arada kendisi kullanır.Ee adamın işine gelir yani araba kiralamasini söyleyin cebinden para çıksın siz niye tatilden vazgeciyorsunuz
Araba onların değil ki babanın üstüne birde arabaya en çok parayı babası vermiş e adam arabaya masraf yapıyor üstüne benzin alıyor iki aile kullanıyor onun yerine masraf etmesin benzin almasin araba kiralasin en azından içi yanmazAraba varken niye araba kiralasın ? Masraf ettiği arabayı kullanmak ister. Eşi binmek istemiyorsa da arada kendisi kullanır.
araba da gözü var.tamamını istiyor konu sahibi.yoksa 5 kuruş verdirmez o arabaya .araba araba diyor ayol yıllardır.Araba onların değil ki babanın üstüne birde arabaya en çok parayı babası vermiş e adam arabaya masraf yapıyor üstüne benzin alıyor iki aile kullanıyor onun yerine masraf etmesin benzin almasin araba kiralasin en azından içi yanmaz
Arabadaki paylarının yüksek, hatta kardeşten daha çok hakları olduklarını düşünüyor konu sahibi. Eşi eşit miktarda düşünüyor diye anladım ben, onun için kardeşine çok baskı yapmıyor. Kendi arabası gibi görmese masraf yapmaz ki, onun için kiralamaya yanaşmaz gibi geliyor bana.Araba onların değil ki babanın üstüne birde arabaya en çok parayı babası vermiş e adam arabaya masraf yapıyor üstüne benzin alıyor iki aile kullanıyor onun yerine masraf etmesin benzin almasin araba kiralasin en azından içi yanmaz
Bence adam ayrı bir ailesinin olduğunun farkında değil . Bu arabada kimin ne kadar maddi payı var bilmiyorum ama belli ki ailenin payı yüksek eşi de evlenmeden önce vermiş para ben konu sahibinin akıl sağlığını koruması için o arabayi yok sayması gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli bu konuda sorunlari var adam çok verici konu sahibi aile ile ilişiği kesmek istiyorArabadaki paylarının yüksek, hatta kardeşten daha çok hakları olduklarını düşünüyor konu sahibi. Eşi eşit miktarda düşünüyor diye anladım ben, onun için kardeşine çok baskı yapmıyor. Kendi arabası gibi görmese masraf yapmaz ki, onun için kiralamaya yanaşmaz gibi geliyor bana.
o araba sitede bir efsanee.Onun arabası var adli şarkıyı size yolluyorum... Ne arabaymış be
Valla o arabayı o kayın yedirmez ben maddi durumu anlamadım kim ne vermiş ama evlenmeden önce alınmış kocası para verdiyse de önce vermiş ben ortak mal sevmiyorum ya isterse bir milyon olsun alsın kullansınlar benden uzak olsunaraba da gözü var.tamamını istiyor konu sahibi.yoksa 5 kuruş verdirmez o arabaya .araba araba diyor ayol yıllardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?